başından alalım
'şelaleleriyle, yeşil alanlarıyla ankaranın çehresi değişti'
evet garip bir arap özentisi içinde fıskiyelerimizi şelaleremizi açtık suya çok hasretiz ya.. aa gerçi melihin yaptıkları tuttu artık suya hasretiz (yazarın notu: demirtepede evimin önündeki şelale bazen geceler dahil kesilmeden şarıl şarıl akıyor, lütfen devirdaim demeyin barajların büyük bir bölümü buharlaşmadan kurudu)
'sularımız 2 günde 1 kesilecek'
bugun susuz 6. gününü geçiren yerler var yanılmıyorsam
'eaa sular 3 gün daha yok sonra yağmur duası artık'
eveet bunu da duyduk, fazla yoruma gerek yok kimsenin inançlarını kısıtlayamayız ama biz şehri bu adama emanet ettik, ne kadar zekiyiz tahmin edin artık, ama bu adamın ibadetinin bu şehre hizmet etmek olması lazım, karşısında peygamber olsa su gelecek diyen bu adamın kendi imkanlarıyla yine çabalaması lazım
'kızılırmağın suyunda birşey yok canım, içen nasıl içiyor'
bunun sonuçlarını tahmin etmek bile istemiyorum.. hani dersiniz ya 'kalabalık yerde yiyelim, yemeklerde bi yamukluk yapamazlar o kadar insanı zehirlemeyi falan göze alamazlar' diye.. hah ankara için bu geçerli değil. 50senelik borulara güvenen bu adam 2 mahalle değil 2 ayrı muhiti diyelim yerle bir etti, resmen oradakilerin hayatını söndürdü..
sonra herhangi bir şekilde açıklama yaptı mı bilmiyorum açıkcası bu adamın gözünü kapatıp 2 saniye üzüldüğüne ya da pişman olduğuna bile inanmıyorum
'banyo yapmayın, saçınızı yıkayın'
eveet.. en son bombası da bu beyimizin. leş gibi ter kokabilirsiniz hatta aranızda duş almadan uyuyamayan varsa deliye dönebilir
* neyse bu konuna birşey yapamam ama kafanızı yıkayın bitlenip bide salgın yaratmayın demek istiyor burda. hayır böyle birşey olsa ucu ona yine dokunmaz sadece biz daha çok sinirleniriz bu adam görevine devam edince.. bizi düşünüyor
şimdide gelecekte yapmasını beklediğimiz açıklamalar
'ben mi bitirdim suyu'
'halkımız herşeyi görüyor, biz elimizden geleni yaptık'
'bu su hepimizindi beraber bitirdik'
'dua edelim'
geri verilen suların tükenmesi üzerine
'şehrimizin yakın zamanda yaşadığı susuzluktan ötürü çeşitli enfeksiyonlar, fazla büyütecek birşey yok'
'durum tamamen kontrol altında, belirli bir muhitte görülmüş bir salgın, gereken müdahale yapılıyor'
kızılırmaktan gelen suyun beklenen gibi çıkması üzerine
'ankaralılar!! uzanın geliyorum'
bunun da son bomba olmasını bekliyorum
sanmayın ki bütün bunlar bu adamın ankaradaki diktatörlüğünü zedeleyecek, tek hamlede temizlenir bunlar
nasıl???!? diyeceksin
ankaranın bütün arkabahçelerine uğrayıp kışlık kömür, 2 aylık erzak, 500-750 milyon kadar parayla bunların hepsi halledilir
şimdi sevmediğiniz partiye oy verenleri cehaletle suçluyorsunuz diye tepeme binecekler ama tespiti benden
bu ülkeyi, ülkenin arka bahçelerindeki cahil çoğunluk yönetiyor malesef, çocuğu aç adama tehlikenin farkındamısın demek sökmüyor, 2aylık erzakla bütün tehlikeler silip süprünüyor
biri
prensmi dedi
sonuç olarak her konut sitesine izin vermeden önce 2 villa isteyen, ankaranın büyük bir bölümünün sahibi melih bey görevine devam edecek
uzanın geliyor..
(uzun oldu be)