banyo yaparken suların kesilmesi   

adana çık aradan

1. aha simdi sıçtık dedirten durumların başında gelir. kafanız şampuanlı ya da vücudunuz sabunluysa sıçma kat sayınız 10 ile çarpılır. iski, aski şehrinize göre ismi değişen kuruma bolca seviyeli sözler söyleyeceğiniz aşikardır. sular kesildikten sonra yapılacak iki şey vardır. birincisi; ya suların gelmesini bornozu giyip beklemek (giyilmezse banyo giderek soğuyacağından hasta olma ihtimali yükselir.) ikincisi ise 19 lt. damacana sulardan bir miktar alınıp, çaydanlık yardımıyla ısıtılır ve kafa veya vücüt yıkanır. yapılan banyodan hiçbir zevk alınmaz aksine binlerce küfür edilip yetkili kurumun kulakları çınlatılır. ikinci yolu seçerseniz eğer büyük ihtimalle işiniz bittikten sonra suların şırıltısını duyar ve "ulan biraz daha bekleseydim ne olurdu" diye kişi kendi kendize küfür etmeye başlarsınız.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (korialstrasz, 05.04.2007 22:34 ~ 22:36)

2. tam sabunlanmışken kesilirse, o zaman yandınız demektir.banyodan "anneeee su ısıt getir sabunlu kaldım" şeklinde çığırarak annenizin insaflı davranıp su getirmesini bi taraflarınız donarak beklersiniz. *
    (blinkin, 05.04.2007 23:07)
  3. 'noluyor lan noluyor' tepkisiyle su yavaş yavaş azalır ve artık akmamaya başlar. tepkiniz artık 'hassiktir, amuga koyim iski senin' şeklinde devam eder. her türlü uzuvlar donmaya yüz tutar. hele de saç köpüklüyse yapacak tek şey vardır. evdeki bilumum suları bir kapta toplayarak saçlarınızı arındırmaktır. vücut köpüklü kalsa da olur. 'mikrobu kırılır hem' diyerek kendimizi avutabilmek de mümkündür.

yani kısaca sıçtığınızın resmidir.

(bkz: gülümseyin çekiyorum)
    (düşünemiyorum o hal de malım, 05.04.2007 23:30)