görseller
bank asya 

belki ilginizi çeker
  1. · fethullah gülen markaları
  2. · özyeğin üniversitesi
  3. · asya finans
  4. · bankacılık sektöründe yabancı egemenliği
  5. · zaman
  6. · bankaya girerken ayakkabıları çıkarmak
  7. · kredi kartı aidatı
  8. · yasaklanması gereken şeyler
  9. · katılım bankası
  10. · asya yardım
gündem
  1. · ezel
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · the twilight saga new moon
  4. · aşk ı memnu
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · fotoğraf makinası olmayan japon
  7. · zongul ducks
  8. · devrim
  9. · gitti gider

bank asya  

1. asya bankası veya asya bank demek varken neden bank asya ismi verildiğini anlayamadığım banka adı.
    (ozge, 30.03.2006 09:27)
  2. ne zaman gitmek zorunda kalsam altı vezneden sadece iki tanesinin çalıştığı ve o ikisinin de kafalarına göre takıldığı, sizin sıranızın gelmesine iki kişi varken araya beş altı kişinin bile girdiğine şahit olduğum garip banka.uzun bekleyişler sonunda nihayet sizin sıranız geldiğinde vezneye gidersiniz ama bu sefer de araya habire birileri girer ve çalışanları da hiçbir şekilde buna müdahale etmezler.
    (elma kurdu, 16.01.2007 18:58)
  3. faizsiz kazanç diyen fakat müşterilerine verdiği kredi kartlarına faiz uygulayan bir kurum. hz. muhammed (s.a.v)'in veda hutbesinde yasakladıklarının arasında faizin ilk sıralarda gelmesi ne kadar tesadüfi değil mi?
    (the artful dodger, 19.12.2007 01:45 ~ 01:47)
  4. kesinlikle faiz almayan banka. incelediğinizde faiz değil, "kâr payı" aldığını görürsünüz.*
    (thedewil, 19.12.2007 01:49 ~ 01:49)
  5. sözlükte bol miktarda müridi bulunan banka. fethullah isimli ve gülen soyisimli kişiyle direkt alakalı banka. bu banka müridi olduğunuzda + sevap kazanmıyorunuz belirtmekte fayda var. devlet memurlarının maaşlarının bu bankaya yattığı an, türkiye'nin bedevi devleti olduğu andır.
    (mahavishnu, 19.01.2008 04:37)
  6. 2007-2008 sezonunda birinci lige sponsor olmuş banka.
    (chixculub, 24.03.2008 21:36)
  7. müşteri ilişkilerinde iyi oldukları söylenebilecek banka.
    kendilerine öneri mahiyetinde bir eposta attığımda bu epostanın(yeri yerinden oynatmayacak, bankacılık adına enteresansı bir internet bankacılığı isteği) boşa gitme ihtimalinin oldukça güçlü olduğunu düşünmüştüm. [daha önce mtv'deki reklamının müziğinden hoşlanıp müziğin ismini ve söyleyenini (lipps ınc - funkytown) istediğim türkiye'de hizmet sunmayan avrupalı elektronik şirketi (aveva, http://www.aveva.com) cevap göndermişti, koçtaş* güzelce cevaplamıştı, ntv "ingiltereden futbol" benzeri programda kullandığı müziği aradan geçen 4-5 yıla rağmen hâlâ göndermedi. her neyse] aradan geçen bir kaç güne rağmen cevabi bir eposta da gelmemişti. "demek ki bunlar da müşteriyi(tüketiciyi) umursamayan şirketlerden biri idi" diye düşünmüştüm ki.
    telefonla aradılar, dakikalarca konuştular, öneriden dolayı teşekkür edip, bunu değerlendireceklerini belirtip, bir de üstelik "bir isteğin var mı?" nezaketi gösterdiler.
    (anka, 27.06.2008 16:58 ~ 17:00)
  8. (selenge, 23.11.2008 13:51 ~ 13:52)
  9. müşterilerine maç bileti dahil her türlü ulaşım ve etkinlik bileti alabiliceğini iddia eden banka.

(bkz: asya yardım)
    (altair, 05.01.2009 16:23 ~ 16:30)
  10. banka çalışanlarının mesai saatinde sizin işleminizi yaparken bile namaz kaçıyor ben bir namaz kılıp geleyim dedikleri banka.tabi namaz bir ibadettir ve islam inanışına göre yapılması gerekir ancak müşteri beklerken nereye gidiyorsun hemşerim.ayrıca cemaat üyelerine özel olarak sıra verilen bankadır..şöyle ki er kişi gelir abi bana bir özel sıra verir misin der müşteri temsilcisi bir tuşa basar ve ona özel sıra verir.böyle şeker bir bankadır..
    (langara, 26.01.2009 17:32)
  11. 1996 yılında asya finans kurumu a.ş. unvanı ile faaliyete başlamış, 2005 yılında asya katılım bankası a.ş. olarak değişmiştir. banka sermayesinin %43,49’u halka açık olup, %56,51’i diğer ortaklara (236 adet) aittir. (bankacılık düzenleme ve denetleme kurulu, 2007 yapısal gelişmeler raporu)
    (jizis krayst, 03.02.2009 02:22)
  12. çok kötü tasarımlı internet şubesi olan bankadır.
    (mrok, 16.10.2009 21:42)
  13. "bank asya birinci lig, birinci lig bank asya" repliğiyle akıllarda yer eden banka.
    (fakeolog, 17.10.2009 14:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil