|
|
- (bkz: belediye versin)
- - bana zaman ver.
+ kendi hayatımdan mı?
- evet.
+ faiziyle geri alırım ama.
- nasıl yani?
+ hayatımdan istediğin kadar zaman senin. yeri gelince senin hayatından fazlasını alırım.
- e peki borcumu ödeyemeden ölürsem?
+ tüm zamanlarım senin olur o zaman. çünkü sensiz yaşayamam.
- canıııım yaaaaa....
+ yeter mi bu kadar zaman?
- artar bile.
- bayanların genellikle erkeklerin onlar üzerindeki evlilik ya da cinsel maratonlarına başlamadan önceki kullandıkları hatırı sayılır repliklerden biri.ama bazen düşünüyorum da bu gerçekten bir oyalama taktiği olabilir mi?gerçekten uzunca düşünüp herşey hesaplanıp düzgün kararlarda almak için uygun zaman bu zaman aralığı olabilir ama bu bende pek samimiyet uyandırmıyor.
- "aklımda birisi var, onu bi denicem, olmadı döncem ben sana"
(bkz: oldu canım)
- insanda ister istemez "ne kadar" diye sormak arzusu uyandıran cümle. ona zaman ver buna zaman ver nereye kadar bekliycez kardeşim diye isyan etmeyle de sonuçlanabilir tabi.
- kişi bir birliktelikten yeni çıkmışsa ve henüz yeni bir aşka hazır değilse " bana zaman ver" ricasında bulunur. karşısındaki kişiyi oyalamak için değil de, hala bir önceki ilişkisinin yaralarını saramadıysa ve bunu da yeni ilişkisine yansıtmaktan korktuğu için ya da ego 'sunu tamir etmek içinmi yoksa teklifi yapan kişiden gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için bu zamanı talep ediyordur.
- acil yardım çağrısı vermiş bir kalbin, ricadan ziyade emir gibi kurulmuş cümlesi. tüm zamanları paket yapıp yüzüne atmalı bunu söyleyen insanların.
(grace, 29.08.2007 22:29)
- (bkz: bana kitap al)
- "bir miktar kendi hayatımdan çalacağım da.." diye devam edebilecek cümle.
- bunu söyleyen birisine en güzel yanıt "istediğin kadar al çünkü bir önemi yok artık" demek en güzelidir.
(bkz: beklemekten usalan tipler)
|