belki ilginizi çeker
  1. · akın akın kompela
  2. · arkadaş arkadaşın kompelasıdır
  3. · komik küfürler
  4. · tabata için ne dediler
  5. · sonunda buldum
  6. · bir orospudan çıkma teklifi almak
  7. · rabbim bana cleveland dedi
  8. · sözlük yazarlarının anlamsız takıntıları
  9. · türklerden ancak manav olur
  10. · lucas radebe
gündem
  1. · prison brake
  2. · domuz gribi
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · ezel
  5. · aşk ı memnu
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · bütün evren semah döner
  9. · yasama dokunulmazlığı

bana pizivink didi  

1. kompela'nın futbolu bıraktıktan sonra yaptığı şeyler düşünülünce -uyuşturucu kaçakçılığı vs.- ulan yalanmı değil misin demek gelir insanın içinden.
    (lapsus, 20.04.2005 16:04)
  2. kompela'ya şöhret kapılarını açan söz.
    bu lafı edene kadar kimsenin sallamadığı bir siyahi futbolcu olan kompela televole, gerçek televole, süper frikik gibi spor magazin programlarının aranan adamı olmuştu. gaziantep, denizli gibi takımlarda oynayan diğer meşhur olmayan afrikalılardan da yeni kompela'lar yaratılmak istensede, gerek kompela kadar pezevenk olmamaları, gerek ibrahim tatlıses parçalarını son derece kötü yorumlamaları nedeniyle başarılı olunamamıştır.
    bu arada yeri gelmişken belirteyim arkadaş arkadaşın kompelasıdır.
    (karamürselli deli hamdi, 18.11.2008 11:19 ~ 09.07.2009 13:46)
  3. akın akın kompela'nın habercisi olan bu replik "beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar.." kliplerinin, futbolculara sorulan masum ama aptal bilmecelerin döneminin bittiği, kimin eli kimin cebinde belli olmayan, futbolcu görünümlü soytarıların türlü şebeklikler yaparak saha dışında varolma çabalarıyla komikleşmeye çalıştığı dönemin başlarına denk gelir.
    (odo, 16.06.2009 10:35 ~ 11:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil