belki ilginizi çeker
  1. · ben 15 yaşından beri esrar içiyorum ulan
  2. · komşu evdeki kadının orospu erkeğin piç olması
  3. · sekizinci ve dokuzuncu nesil ekşi sözlük yazarları
  4. · banane
  5. · bana ne ilgilenmiyorum
  6. · bir kadının en acımasız olduğu zaman
  7. · hayırlısı
  8. · müştemilat
  9. · deniz seki nin namaza başlaması
  10. · terbiye
gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · itü sözlük
  3. · ugg
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · boylumlama
  8. · şarkı söylerken inlemek
  9. · yıllardır öğrenilemeyen şeyler

bana ne  

1. umursamazlık ya da vazgeçme sözü.
    ağız bir karış açık bir şekilde uzatılınca söylemesi daha bir keyif veren sözcük.
    (viola, 18.02.2005 13:27 ~ 15.07.2005 18:17)
  2. demet akalının bir şarkısı. az önce kral tv de klibini izleme bahtsızlığında bulundum. inanılmaz, tek kelimeyle inanılmaz, guy ritchie ve madonnanın kemikleri sızlamıştır*.

klip şöyle başlamakta, sapsarı saçlı güneş gözlüklü hanfendimiz, iki koruması ile asansörden iner, sırtında superstar yazan bir deri mont vardır. asansörden garaja yürür, jipin önünde bir adam vardır, ona nerdesin sen diye bağırır, sonra yanına kahvesini getiren elemana, kahvem nerde diye bağırır. tam jipe doğru hamle edecekken garajda bir bmw 5 serisi görür. ve jipe binmekten vazgeçip ona biner. daha sonra jipi kullanan gazlı şöförümüz demet akalını arka koltukta sağa sola çarptırır vs vs.

ayıptır kardeşim bu nasıl bir intihaldir bu nasıl bir yaratıcılıktır, allah topunun belasını versin. açılın guy ritchie ve bmw ye mail atacağım....

(bkz: star)
    (kornish, 13.05.2005 15:52 ~ 15:53)
  3. ing. so what
    (neverwinter nights, 13.05.2005 15:53)
  4. (sycrone one, 04.03.2006 20:47)
  5. çok da umrumdaydı anlamında olan sözdür. bir kere ağızdan çıktıktan sonra her şey unutulur. dediğiniz kişiyi ya da konu hakkında hiçbir şey hatırlamaz insan. bir anda siler kafasından.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 17.09.2008 16:23)
  6. günümüz ilişkilerinde sorgulama kaçma sözcüğüdür. (sorgulama ve kaçma sözcükleri arasında kısa çizgi vardır!)

ali: dün yanında gördüğüm tipsiz kimdi?
    aliye: sanane!
    ali: sananeyse banane!
    aliye: ben de onu diyorum sanane!
    ali: doğru banane, ben neyin oluyorum sanki dimi.
    aliye: sanane neyim oluyosan oluyosun! sanane!
    ali: doğru banane ama aynı zamanda sanane!!
    aliye: oof sinir ettin adamı, bi sus ya bi sus!
    ali: banane...
    .
    .
    .

(ikisinin de bilmediği tek bir şey vardı ki ne'ler ayrı yazılmalıydı. bi dakka bunu benim bilmem gerekli. onlar konuşuolar sahi. yazar benim.. yazar benim! tüh!.)
    (18kere18, 23.07.2009 16:02)
  7. sevgiliye söylenmemesi gereken söz.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 23.07.2009 16:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil