belki ilginizi çeker
  1. · nick mi istiyorsun getir nicki getir al sana nick
  2. · sefer taslı adam
  3. · olmamışsın sen daha niye verdi ki manavcı seni
  4. · bbnb a kordonda manzaraya karşı nick buluyoruz
  5. · hemangioma
  6. · havale geçirmek
  7. · delikanlı adam rakıyı çamaşır suyuyla içer
  8. · sözlükteki izmirliler
  9. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  10. · bana bir nick verdiler nevrim döndü
gündem
  1. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  2. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  3. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  4. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · yaran diyaloglar
  8. · esra sert
  9. · içinde şarkının adının olmadığı şarkılar

bana bir nick bulun  

sayfa  / 2
  1. (bkz: sefer taslı adam)
    (bayermuhen, 01.05.2008 02:22)
  2. 5.nesildendir,oşgelmiştir*
    (donkıllıone, 01.05.2008 02:25)
  3. girdiği 200 küsür girisine rağmen iki tane yanlış giri girmesi nedeniyle çaylaklığa düşürülen yazar.
    (bkz: o hikayedeki mal benim)
    (bana bir nick bulun, 07.05.2008 00:59 ~ 19.07.2008 13:28)
  4. alın size nik:

"o kadar uzun nikle kim uğraşacak kardeşim"
    (klozet kapağı, 20.09.2008 22:50)
  5. kazık atmayan dostlardan.

bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara....
    iki elim kanda olsa gelirim,sıkıntını yok ederim...
    bir gün ağlayacak gibi olursanda ara beni ....
    seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim....
    bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme....
    sni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim.....
    bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsanda ara beni.....
    senle birlkte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim...

bir gün herhengi bir konuda kararsız kalırsan ara beni.....
    seni senden çok düşünür sana fikirler verebilirim.....
    bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsende ara beni....
    ağzımı açmayacağım ve söyleyemediklerimi bile dinleyeceğim....
    bir gün beni üzdüğünü düşünürsende çekinme,yine ara....
    göreceksin sana kıyamam,kızamam,üzemem seni.....
    bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan ....
    söz ver o zaman sen ulaşacaksın bana ....
    çünkü o an bir meleğe gereksinim duyacağımı bilmelisin......
    (mina harker, 03.11.2008 19:55)
  6. kalbi güzel bir insan, sevdim kendisini *
    (neva, 05.11.2008 11:06)
  7. aylar önce boat on the river başlığına şöyle bir giri yazmıştım:
    "ben bu güzel şarkıyı the beatles'tan da dinlediğimi hatırlıyorum. ama kahretsin ki tüm arşivimin silinmesiyle o şarkı da yok olup gitmişti. şimdi kimseye kanıtlayamıyorum."
    (bkz: @2671414)

adam üşenmemiş kalkıp cevap yazdı:
    "bende beatles dan dınledım bu sarkıyı hala da dınlıyorum. yanı beatles da soyluyor bunu yanlız degılsın."

dünyalar benim oldu desem yalan olmaz sanırım. hmm biraz yalan olabilir ama.*

sonra üşenmedi rapidshare'ye attı şarkıyı.
    az evvel indirdim. eski günleri yad ediyorum şimdi:
    "take me back to my boat on the river
    and i won't cry out any more "

ne kadar teşekkür etsem az.
    sen beni güldürdün ya, allah da seni güldürsün.* allah sevdiğine bağışlasın.*
    yarın ilk işim (bugün oldu lan!) bir türbeye gidip dua etmek olacak senin için.

amin!
    hallelujah!

kestane kebep acele edit:
    ehmm adam değilmiş kendisi. mahçup oldum şimdi, iyi mi?*
    (ninn worx, 14.11.2008 00:51 ~ 02:34)
  8. - bir nick, ahuahauahuauhahuahauh
    şeklinde bir espri yapmak niyetinde olduğum yazardı uzun zamandır. yolum izmir e düşüp bir de zirve düzenleyip, bu da zirveye kayıt olunca "aha dedim orda yaparım bu espriyi".
    zirveye gittiğimde, hemen bunu aradım, "bilader al sana nick" diyecekken, bi baktım karşımda bir "izmirli" kız duruyor. kızlar için "izmirli" sıfatı ne demek bilindiği için ayrıntı vermiyorum.
    gerçekten sohbeti güzel, çiğdem çitletmeyi bilen, sözlükçülüğün ne demek olduğunu anlamış bir arı. sohbeti hiç sıkmadı beni.
    yalnız o espriyi yapamadığımdan içimde kaldı. başka da kötü bir yanı yok. rock grubunda felan solistmiş. öyle de huyları var.
    (heathcliff, 13.12.2008 19:24)
  9. kendisine "al sana mahlas" diyesim geldi!

(bkz: kızıl saçlı gotik hatun)
    (gramadevate, 06.01.2009 01:45)
  10. çiğdem çitletme zirvesi öncesi beni baya bi uğraştırmış yazardır kendisi. ya da ben onunla uğraştım biraz bilemiyorum. sözlükten mesaj atıp ben orayı bilmiyorum anlatsana falan diyip dururdu her gün. sonra telefon numaramı verdim zirve günü bulamazsa diye. nietzsche der kopfschmerzer ile gelir alırız dedim kendisine. ama o ana kadar kendisini ne tanıyorum ne adını biliyorum yani. neyse zirve öncesi telefon çalar :

-selaamm. ben bana bir nick bulun.
    *tabi bulalım.
    -??
    *nasıl bişey istersiniz?
    -ya öyle değil, benim nickim bana bir nick bulun..
    *bence siz bu nick konusunu fazla takmışsınız, tanıdığım bir psikolog var isterseniz?

hala daha tahmin edebiliyorum o anki yüz ifadesini. bezgin, bıkmış, sinirli, ağlamaklı. tabi biz niçe ile gezmeye dalmışken bu zirve mekanına bizden önce gitmiş. biz gelince bi selamlaşma faslı oldu :

-selam. ben bana bir nick bulun.
    *tabi bulalım nasıl bişey istersiniz?

niçe yle beraber çok gülmüştük de o hiç gülmemişti. kafasını masaya falan vurdu bişey yaptı hareketler falan. zor tuttu üç kişi. güvenlik görevlisi geldi ona bile saldırdı. o derece bi ruh haline sahip yani. şimdilerde de takmış izmir de çok zirve olmaya başladı diyo. kimse gelmesin diye herkese tek tek mesaj atıp gitmeyin orda pis insanlar onlar diyomuş. kendisi gelemiyo tabi. çatla emi.
    (amuda kalkan imam, 07.01.2009 23:37)
  11. tanımadığı birinin doğum gününü kutlayacak kadar kibar.ayrıca doğum günleri konusunda da benzer taktiklere sahipmişiz.
    (amanın da amanım kim gelmiş, 22.01.2009 01:37)
  12. takma adını okuduğum anda aklıma bana bir masal anlat baba şarkısı gelen beşinci nesil itü sözlük yazarı.
    (bir şeyler olacak yarın, 12.02.2009 03:39)
  13. @3172487 numaralı girisinden dolayı grevdelen ismini uygun gördüğüm yazar.
    şaka şaka muzur nickli sözlük yazarımız.
    (nickbulamadımvalla, 01.03.2009 13:37)
  14. an itibari ile mezun olmuş yazar. ''okul bitti'' dedi bana ''anne bitti'' der gibi. babalık iç güdülerim galyana geldi, ağladım sevincimden. fibonacci sayılarını belirli bir dik evrenler tasosunda incelediğimiz vakit yön değiştirdiklerini bulmuştum çok ayıptır söylemesi ve bu ''melis'' kılıklı matematik öğretmenin de görüşlerini almak istediğim zaman tezini canı gönülden beni tanımadan etmeden vermişti ama içinden çiçek, böcek resimleri çıktı. nasıl bitirdi okulu hala anlamış değilim. hayatta zarı hep hileli atıp kombinasyonların mına kosun!
    (sir da ros floyd, 25.03.2009 18:29 ~ 04.07.2009 22:01)
  15. (bkz: nick mi istiyorsun getir nicki getir al sana nick)
    (aksamustune dogru kis vakti, 25.03.2009 18:32 ~ 18:32)
  16. nasıl oldu da bitirdi okulunu hala anlayamadığım. geçen ay konuştuğumuzda, mayıs ayında tek ders sınavına giricem demişti. tek dersini verirse okul bitiyor, veremezse malum. iyi de, daha mayıs gelmeden sınava girmeden ne okulu bitirmesi kuzum? bence başka bir iş var bu mezuniyette. konuşmamızdan bir bölüm aktarayım ki daha detaylı inceleyelim:

...
    *e hocayla konuşsaydın, belki bi kıyak yapar?
    -yok yapmıyor :( zaten kıl oluyorum ona, kırıcam ağzını yüzünü elini kolunu bi daha sınav da yapamıcak sınıfta da bırakamıcak :@
    ...

aslında yorum yapmaya da korkuyorum. yarın öbür gün karşıma çıkıp dalar falan diye. zaten sabıkalıyım onun nezdinde. ama gerçekler de ortada yani. mayıstan önce mezun olamayacak birisinin böyle aniden mezun olmasının tek mantıklı açıklaması var: direk katliam yaptı okulda.

neyse, hayırlı olsun diyor, iş hayatında başarılar diliyorum. (ki hayati tehlikem biraz azalsın)
    (amuda kalkan imam, 25.03.2009 18:59)
  17. o artık bir hesap muallimesi
    (heathcliff, 25.03.2009 22:53)
  18. kimlerinin kuyruğuna bastığını bilmediği fakat bir kaç yazarın sayesinde yazdığı 1936 girisi teker teker eksi oylanan yazar. ama iyi oldu yazar unutmuş olduğu girilerini okudu, gördü. hatalarını düzeltti. hayır ben bile benim yazılarıma bakarken 1000 tanesini görebiliyorum. sizler nasıl buldunuz da oyladınız? eksi oylamış olsanız da teşekkürler. dediğim gibi hatalarımı düzeltip, başıma kalan başlıklarında altlarına başlık başıma yazdım.
    (bana bir nick bulun, 28.03.2009 22:04)
  19. bana bir nick bulun zat ı şahanesi için miko'da duvara karşı bulduğumuz* birbirinden nadide mahlaslar:

dünya güzel kafam güzel
    vay anam vay neler dönmüş serhat ya
    baryam hoştempo
    fellanba
    vay anam vay neler dönmüş öslıyon
    bana bir nick verdiler nevrim döndü *
    totiş
    birarolâ
    agresif pollyanna
    yuvarlanıp tenceresini bulan kapak
    anne tarafından dedesi zenci olan melez kırması
    `nicke karar veremediğim gibi hayata da karar veremedim`
    nickine gurban
    miko
    the lord of the things
    quenn of the lamb
    nickimle beraber
    nicki bulmuş da naz yapıyor
    itü sözlük'ün nick gazabına uğrayan arı
    bako bik nik bukon
    nickimsiz
    zirvede nick mi bulunur
    ben güzele güzel demem kafam güzel olmadıkça
    ah ah nerde o eski sözlükler
    tamlayanı olmayan sıfat tamlaması şeklinde aşk
    sözlük bahane yazmak şahane
    boğazındaki balgam olayım
    (sir da ros floyd, 24.04.2009 01:21)
  20. gönüllerin totişi. felâket sevdik.
    hanımağamız evolet'in sıcaklık konusunda acaip rakibi olacak gibi..
    hele hele o veda sürprizleri yok mu, hâlâ gülüyorum yeminle.
    (sinirliyim ezelden, 24.04.2009 01:32)
  21. "bana bir nick verdiler nevrim döndü" yle nick babası benimdir ama kendisi bir bira ısmarlamamıştır. neyse sözü var 70 lik rakı açtırcak bana.
    (theuthras, 24.04.2009 01:38)
  22. anne tarafından dedesi zenci olan melez kırması diyerek bir şeyler yapmaya çalıştığım ancak "beynine sokayım bunu bulanın" tepkisi ile karşılaşıp ilk zirveden falafoş olduğum ancak isim babası ya da annesi olamadığım güzel yazar. sinirliyim ezelden abinin de dediği gibi totiş.
    (idiot, 24.04.2009 19:44)
  23. (bkz: bi buldurun be)
    (aman yarabbi, 24.04.2009 20:25)
  24. wildboy'un doğumgünü vesilesiyle bir araya geldiğimiz fasıl zirvesinde içip içip coşmam sonucunda yetkili ve aklı başında merciiler tarafından beni sağlığıma kavuşturmakla görevlendirilmiş aslı melek şahıs. kendisine olan minnet borcumu bir yolunu bulup ödemeye çalışacağım, şimdilik mutluluk dualarımla idare etsin.

"naapıyoruz şimdi? kusuyoruz. hadi bi kere daha, bi kere daha, bi kere daha, bi ke..."

not: gülmekten kusamadım lan bi yerden sonra. ha bi de hep hayalimdi, bu kadın suratıma bi şişe su püskürttü.*
    (falasquil, 30.06.2009 13:03)
  25. hiç sahte gülmesini istemediğim yazarcığım. bırakmam onu ellere, kimseye gülmesin hatta bir bana gülsün. hatta dur bak dur klişe bir iğrençlik de yapayım da tam olsun.

(bkz: yirim)

edit: (bkz: sarhoş olmadan sarhoş olunan anlar)
    (wildboy, 01.09.2009 03:20)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil