belki ilginizi çeker
  1. · neden bana ilgi gösteren her kadına aşık oluyorum
  2. · ismine aşık olunacak kızlar
  3. · bana aşık olmak neden bu kadar kolay
  4. · bana azıcık ilgi gösteren her kadına aşık oluyorum
  5. · platonik aşk
  6. · aşık olma nedenleri
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · apertura 2009
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · volvox
  9. · who needs actions when you got words

bana azıcık ilgi gösteren her kadına aşık oluyorum  

1. şıpsevdi olmaktır.. güzel piyano çalardı o kadın. o bir söğüt yaprağıydı sanki bense bir mermi gibi derin ve pusuda. yataklar vardı konuşmak için ve öpüşmek için telefon kulubeleri. ben ise sadece aşk arıyordum.. mesela elleri beyazdı sadece elleri vardı yalnızlığı ile benim aramda... ellerivardır ki, ellerim gibi sürükler beni belirsizliğe...karanfiller açıyordu o zamanlar gözlerinde..yağmur yağar hep zaten o günlerde.. ilk görüşte aşka inanan bir kişi olarak ''çok mu film izliyorum bana mı öyle geliyo'' aşkın aşk gibi yaşandığı düşündüğüm günlerde çıkmıştır karşıma veya yine diyorum hep dedim tek sorunum bana azıcık ilgi gösteren her kadına aşık oluyorum... sessizce gelirdi yanıma başını omzuma yaslardı... film izlerdik. konuşmazdık ki bakardık sadece birbirimize ben onun mavi gözlerinde kaybolurdum. aslında iyi de bir çifttik hani. şiir gibi sesiyle doldururdu kadehimi sanki laleliden dünyaya giden bir trendik.. belki de biraz geç rastlamıştım ona. susarken bazen herşeyi anlatırsın ya ondan işte.. kuşlarını çoktaaan salmıştı çatılar.. o ise elleri benimleyken, gözlerindeki hayaller bambaşkaydı... anlattı bana imkansızsevgilerini ben dinledim aylarca... onun aklı başka birindeyken oysa...

sen değil başkasındaydı...

halbuki piyanoyu nasıl çaldığın değil çalarken hissettiğindir önemli olan..ama hiç bir zaman ben olamıycaktım o kişi...olmadımda...
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 20.04.2009 03:10 ~ 05.11.2009 13:13)
  2. eternal sunshine of the spotless mind filminden bir replik.

bütün aşk hayatımızın kökenine inmiş bir söz gibi aslında. ama bu konularda pek uzman olmadığım için susuyorum.
    (belki de bunlar yanılsama lan, 20.04.2009 03:13)
  3. 'ne yaparsam yapayım aşık ol(a)mıyorum' demekten iyidir.
    (arha, 20.04.2009 03:33)
  4. aşk değil hoşlanmadır o. şu aşk, bu aşk, her şey aşk zaten mnskym. bu kadar kolay mı lan aşık olmak?
    (oehh, 20.04.2009 03:50)
  5. (ekin tarlasındaki kırmızı alıç ağacı, 20.04.2009 03:58)
  6. + bana azıcık ilgi gösteren her kadına aşık oluyorum.
    - ben de ya; sorma. ne yapsak ki acaba?
    + gay olsaydık verirdik; di mi lan?
    - he öyle valla, hadi gel gay olalım.
    + oh mis, kadın kısmına elveda.
    - ayyyy, çokkkkkkk tatlısın sen be!
    (demonic, 20.04.2009 06:55)
  7. hiç darılmaca gücenmece yok, bunu diyen adam bildiğin eziktir. hayatı boyunca kendisine en ufak bir ilgi gösterene aşık olur bu, başlıkta da belirtildiği üzere. alışık değildir bu gibi durumlara belki de, olabilir. alışmamış götte don durmuyor ya hani, alışmamış bünye de her boktan başka anlamlar çıkarabiliyor bazen. ya da çıkarmak istiyor da olabilir. istiyor istiyor belli.

kız gelir selam verir sadece mesela, bizimkinin mekanizma çalışmaya başlar: " oha selam verdi lan, kesin bir ilgisi var bana. ehe " afedersin ama çıkarımına sokayım abi. düz mantığını dilleyeyim hatta, yapayım bunu.

" oha kız koluma girdi lan! " modu vardır bunun bir de. demin bahsettiğimiz tipin bir üst modeli. kızla temas etti ya bir şekilde tamamdır olay onun gözünde. kız yanıp tutuşuyordur onun için. bu noktada da beyin kıvrımlarına selam etmeyi ihmal etmem.

hele hele bir de ezkaza sarıldıysa kız kahramanımıza, işlem tamamdır. akrostiş aşk şiirleri yazılmaya başlanır hemen, ilan-ı aşklar edilir çeşitli şekillerde. akşamına da meyhaneye gider " seviyorum hüleyn! " modunda içer sıçar filan. omurilik soğanını dürümüme katıp yiyeyim abi, bu kadar da olmaz ki lan.

haliyle karşılık bulamaz duygularına çünkü kızın aklının ucundan bile geçmemiştir aslında bunların hiçbiri. dumur olur kız tabi, normal. adamımız da gider kederden içer bu kez, ağlar ağlar ağlar...

yapma be canım, yapma be gözüm. aşk bu kadar basit bir şey değil, dokununca aşık olunmuyor.
    (oehh, 20.04.2009 14:26 ~ 14:33)
  8. (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 20.04.2009 14:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil