|
|
- rahatlıkla gurme olarak adlandırılabilecek yazar türüdür.(bkz: anne ben gurme oldum)
- bamya olmadan kendilerini hep eksik hisseden yazarlardır.
(bkz: poison)
- aynı zamanda ıspanak ve kereviz de sevmesi muhtemel yazarlardır.
(bkz: dahianlamindakideayriyazilir)
- (bkz: dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı)
- alçakgönüllü insanlardır.
- içlerinde benim olmadığım yazarlardır.. çünkü bamya piştikten sonra o yımışak jelimsi kıvamı yok mu işte o beni bitirmekte bütün iştahımı alıp kaf dağının da ardına götürmektedir..
- gökten bamya yağması gibi bir doğal afette sözkonusu bamyaların acilen temizlenmesi amacıyla çağrılmak üzere isimleri toplanan yazarlardır. lütfen aksatmayalım. ben de bir a rh+ bamya seviciyim. duyrulur.
- lan bi kişide cıkıp şu olayı çüke bağlamamış, cinsel içerikli espri yapmamış ne kadar ilkeli adamlarmışsınız be. siz allah bilir pırasa da seviyorsunuzdur. yuh olsun yalnız ve güzel ülkem adına üzülüyorum....
- gelen istek üzerine;
japon çükünün hastası insanlar olup, dişi birey olma ihtimali yüksektir. erkek ise ibnedir zaten.
(bkz: sözüm meclisten dışarı)
- ilk duyulacak "birleeeşiiin" çığlığında, bamya sevmeyenlere karşı savaş ilan edecek gibi durur bu yazarlar..
ben de bamya sevdiğimden arada kaynamaktan korkarım..
- tam zıttım olan sözlük yazarları..
sevmediklerim, sulu sepken tarzındaki bütün yemekler.
örnek:
1. bamya
2. yumurta kır sahana beyazını tam pişirme vicik vicik böyle iğrenç bir beyaz olsun (sümük gibi) işte o, tiksinirim.
3. yoğurdun kaymağı
4. pudingin üzerinde soğukta bekleyince oluşan kaymak tabakası
bunlar aklıma gelen örnekler.
iğrenç
iğrenç
iğrenç.
- (bkz: beni yaz beni yaz)
- bamya sümüklenmesine çare arayan yazardır.
- bamya üzerinde yaptığım derin araştırmalar sonucu ulaştığım sonuç şudur; insanlar bamyayı ya tam seviyor ya da bamyadan köşe bucak kaçıyor. öyle bir sebze yani. istediğiniz kadar insana sorun cevap ya bamya için kuduruyorum obareey ya da aman aman lafını bile etme o zıkkımın olacak. enteresan gerçekten*.
- (bkz: olsa da yesek)
istek dolu bir not: açmayın böyle yemekli içmekli başlıklar. yurtta kalıyoruz canımız çekiyor...
- ağzının tadını bilen sözlük yazarlarıdır .
- - anneeee akşam ne yemek yiceez!
- mis gibi bamya yaptım
- iyyk ben pipi yemem ama pipimi seviyorum.
- oğlum ne alaka bamya ile töbe töbe.. nimettir günaha giriyorsun!
- bamya=pipi işte! yemicem!
*pipinizi sevin! hıyarca ünlem işareti kullanmayın!
- hıyar?
- bu da çük oluyor işte!
- patlıcan?
- o da malafat!
- sebze evladım sebze bunlar!
- yarrak anne! yarrak onlar!
*sebze yemeyen insan günün birinde anasının şeftalisini tersten görecektir!
- şeftali de am işte! ehe ehe..
''- şşş.. kamışa su yürüdü mü len?..
- ohooo!.. buğdaylarım bile terledi!.. senin kavunlar yola geldi mi?.. pırasalar naaptı?.. marulda akıntı var mı?
- gel abi gidelim..''
- (bkz: burda)
(artı1, 28.05.2008 00:16)
- (bkz: ben de varım)
- (bkz: herşeyibırak)
|