bambaşkaydı..evet evet,
ben bugün bunu gördüm (aslında geçen akşam) neyse olayı çarptırmadan tüm doğallığı ile anlatacak olursak olay mahallimiz taksim'deki
bambi cafe'dir..geçenin bir yarısı (zirve çıkışı, saat 02:30)
goku,
soulforged,
motm,
wolfshade,
camel ve ben birer yarım döner yemek için mekan olarak bambiyi seçmişizdir..neyse efendim, gelir mallar ve motm öncelikli olarak "oo çok severim lan ben bu hardalı" diye boşaltmıştır ekmeğin içine(aslında 2. yarım ekmektir, hafif acıkmıştır motm ama sittir edin o kadar detaya gelmeyelim)..gel gelelim, gülme krizleri motm'um ekmekten ilk lokmayı alması ve saniyeler içinde renginin değişmesi ile başlar..hemen ardından wolfshade'de meraklı bir şekilde bir lokma alır..ne kadar kötü olabilir ki??!?..sonuç berbattır..kusmanın eşiğinden dönen hardalzede arılar sağlam küfretmeye başlamıştır bile bambiye..ne oluyor lan burda edası ile yanımıza yaklaşan garsona çok ciddi bir tavır takınaraktan sorduğu "niye bu hardal böyle usta?" sorusuna; "biz yapıyoruz bunu, çok istek var, bizim mamülümüz" diye tokat (!) gibi bir cevap almış olan goku daha da şaşkına dönmüştü..nitekim tek tadmamış birisi olaraktan halen merak içerisindeyim bu müthiş hardalın tadı hakkında..
tibetten gelenler var bu tad için..
(bkz:
ölesiye gülmek)
(bkz:
ölesiye güldürmek)