belki ilginizi çeker
  1. · wolfshade
  2. · camel
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · babaların garip huyları
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · yeşim salkım
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · alkış
  9. · 11 nisan 2004 beşiktaş gençlerbirliği maçı

bambi büfe hardalı  

1. acıdır, bir o kadar da iğrençtir..sarhoş adamı kusturtur..
    (zeus, 26.12.2005 23:24)
  2. "sırf onun için gelenler var" sloganlı ürün. "ehuehe abi bok bile yerim o derece hayvanım" diyenleri göt etmesiyle meşhurdur.
    (man on the moon, 26.12.2005 23:29)
  3. birkaç kendini bilmezin kitle imha silahıdır.
    (wolfshade, 26.12.2005 23:31)
  4. köftesiz nasıl yenilebileceğini düşünemediğim "hamburger baharatı"
    (broadband, 26.12.2005 23:31)
  5. afedersiniz bok kıvamında ve renginde bir hardaldır kendisi.
    ama sırf bu hardalı yemek için birbirini ezen insanlar gördüm. bu hardalı sade ekmeğe sürüp yemek için hergün kadıköy ve bakırköyden kalkan(!) servisler dolup taşıyor.
    (goku, 26.12.2005 23:47)
  6. bambaşkaydı..evet evet, ben bugün bunu gördüm (aslında geçen akşam) neyse olayı çarptırmadan tüm doğallığı ile anlatacak olursak olay mahallimiz taksim'deki bambi cafe'dir..geçenin bir yarısı (zirve çıkışı, saat 02:30) goku, soulforged, motm, wolfshade, camel ve ben birer yarım döner yemek için mekan olarak bambiyi seçmişizdir..neyse efendim, gelir mallar ve motm öncelikli olarak "oo çok severim lan ben bu hardalı" diye boşaltmıştır ekmeğin içine(aslında 2. yarım ekmektir, hafif acıkmıştır motm ama sittir edin o kadar detaya gelmeyelim)..gel gelelim, gülme krizleri motm'um ekmekten ilk lokmayı alması ve saniyeler içinde renginin değişmesi ile başlar..hemen ardından wolfshade'de meraklı bir şekilde bir lokma alır..ne kadar kötü olabilir ki??!?..sonuç berbattır..kusmanın eşiğinden dönen hardalzede arılar sağlam küfretmeye başlamıştır bile bambiye..ne oluyor lan burda edası ile yanımıza yaklaşan garsona çok ciddi bir tavır takınaraktan sorduğu "niye bu hardal böyle usta?" sorusuna; "biz yapıyoruz bunu, çok istek var, bizim mamülümüz" diye tokat (!) gibi bir cevap almış olan goku daha da şaşkına dönmüştü..nitekim tek tadmamış birisi olaraktan halen merak içerisindeyim bu müthiş hardalın tadı hakkında..

tibetten gelenler var bu tad için..

(bkz: ölesiye gülmek)
    (bkz: ölesiye güldürmek)
    (zeus, 27.12.2005 00:43 ~ 13.11.2006 09:34)
  7. kısaca "rogar sızıntısı" da denen ne idüğü belirsiz gıda maddesi.
    (camel, 27.12.2005 09:17 ~ 09:25)
  8. lightbluenun yoğun isteklerine rağmen denememiş olduğum hardal.
    (lord andurien, 12.03.2006 02:24)
  9. yaparken içine sıçıldığını düşündüğüm hardal.
    (sedank, 23.03.2008 20:08)
  10. bambi'dekilerin hardal gazı üretimindeki artıklardan yaptığını düşündüğüm şeydir efenim. maksat maliyeti düşürmek...

not: bundan, yapanlara ikram etmek lazım.
    (colony of birchmen, 23.03.2008 20:14)
  11. hardaldan nefret ettiğim halde yinede yeme hissi uyandırıp kullanılan hardal.
    (brauerei, 23.03.2008 20:45)
  12. hamam böceklerinin bile ketçap ve mayonezlerin üzerinde gezmeyi tercih ettiklerine göre 'hımm evet uzak durulması gerekli' diyerek tercih dışı bırakılması gereken kötü kokulu tuhaf karışım.
    (tonanozanan, 04.06.2008 00:45)
  13. kokusu insanın boğazını yakan hardal görünümlü kimyasal madde.çalışanlar normal olduğunu iddia edip hala masaya koysalar da yeme gafletinde bulunulmamalıdır.
    (verde, 28.12.2008 04:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil