bir mavi sakal şarkısı:
bugünlerde bir şeyler kafamı kurcalıyor
yeni araban yıldızlarımdan parlak mı
böyle soruları soran benim
meclisler biz kara koyunları düşünür mü
benim seçtiğim, seçimim seçimim seçimimdir
bu baltaya sakın sakın sap olma
vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler
biz ölünce ne ne ne diyorlar
bu baltaya sakın sakın sap olma
cinsel tercihimi irdeleyen girisini @370284 gördükten sonra, bugün de beni kankaları arasına eklediğini görünce şaşırdığım, çekindiğim, anlayamadığım yazar***
kendisinden alınan çok yüksek meblalardaki paralar karşılığı yaptığım derin hesaplar, incelemeler ardından kendisine sunduğum astrolojik yorumun küçük bir kısmını kamuoyuna duyurmak isterim. sayın okur ve yazarlar, işte balta'nın karakteri hakkında kısmi bir ifşa:
bu adam psikolojik olarak, kendi istemediği sürece kolay kolay etkilenmeyen, sazanlamayan bir insandır. hatta o kadar etkilenmez ki karşısına geçip çok acıklı bir duygu sömürüsü yapsanız dahi kılı kıpırdamaz. yine çok komplike bir çözümlemenin ardndan gördüm ki bu şahsiyet ilgilendiği, taraftarı olduğu bir konuda çok ateşlidir. hatta kelimelerle arası gayet iyi olduğundan çenesi kuvvetli hazır cevap olabildiği gibi aynı zamanda sessiz ağır abi kılığına da girebilir. aynı zamanda yüksek zeka pırıltıları gördüm. çok da neşeli birisidir hazretleri. titiz bir kişiliği olduğunu da eklemek lazım. son olarak da gayet hareketli bir yapısı vardır.
bu arada gizli hafiyelik de yapmış ve benle konuşurken bir yandan da benim nick altı girilerimi de okuyup hakkımda bilgi topladığı için ne kadar cin birisi olduğunu da ispatlamıştır farkında olmadan.
negatif bir yönünü açıklamam gerekirse eğer (bu bilgiyi açıklamak için dış mihraplardan servet sayılabilecek paralar aldım) kendisi çok meraklıdır, bir konunun üzerine o kadar çok gider ki artık işin cılkını çıkarıp tamamen merak konumuna sokabilir. hassas olduğu konular üzerine o kadar savunmacı davranır ki dilini de kullanır ve çok pis gaza gelerek ortalığı dingonun ahırına çevirebilir.
insanlar neden kılıç varken bunu kullanır diye düşüncelere sürüklese de aslında mantık bellidir. her ne kadar balta ile savunma yapılamasa da balta ile vurduğunuz rakip bir daha ayağa kalkamadığı için direk düşmanı yok etmeye yönelik ordularda balta kullanmak mantıklıdır.
bundan üç yıl önce keni kendime taktığım lakaptır ki hala bu lakabı (nicki) kullanmaktayım.ayrıca baltalar cemiyeti lisede kurup üniversiteye de taşıdığım git gide genişleyen bir cemiyettir.balta itüsözlükte de aslında almak istediğim lakaptı.