belki ilginizi çeker
  1. · sarışınandzeki
  2. · bülüye selamlar
  3. · papatyam
  4. · kuğu gibi hatun
  5. · yazarım çok can yakarım
  6. · pamuk şeker
  7. · tokayı fazla sıkınca kafada oluşan zonklama hissi
  8. · nicklere göre olası itü sözlük radyosu programları
  9. · yaran msn diyalogları
  10. · şaptın şeker oldun
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · ugg
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · 319 uncu dönem askere gidecek sözlük yazarları
  9. · setze dich auf dein arsch und arbeite

balefulwhisper  

sayfa  / 4
  1. önce kocaman bir gülümseme ile hoşgeldin diyoruz adettendir.
    şimdi genel özelliklerini kötüleri saymadan yazıyorum daha ölmek için erken çünkü...
    tanımadığı insanların arkasından bile bütün gücüyle savaşandır, onlar için günlerce gözyaşı döken, hayatı kendine zehir edendir, bütün güzellikleri yüreğinde barındırandır, geceler boyunca dertlerimi dinleyen, yardımcı olmak için çabalayandır, yüreğinde kötüye yer olmayandır, candır o can...
    inatçı, sinirli, asidir... anında parlar o parladığı dakikalarda soru bile sormaktan kaçınmak lazım, şahsen ben en uzağa kaçıyorum allah şerrinden korusun herkesi...
    yazdıkları da çok güzeldir kendisi gibi... bir de kimse almazsa bizi yıllar sonra evlenmeyi düşünüyoruz...
    canımsın hoşgeldin tekrar.
    (brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim, 20.05.2009 23:36 ~ 23:43)
  2. "şeytani fısıltı" gibi bi karşılığı var sanırım.
    (jizis krayst, 22.05.2009 18:59 ~ 19:23)
  3. yoo hayır, girilerini ailece takip edip okumuyoruz, sadece karşıma çıkıyor.

nerde özgüven kokan bir giri var, imza aynı. belki de kendini beğenmişlik. bilemem. ama var bişi.

nihayetinde nickaltına bunları yazmak zorunda kaldığım için pişman olduğum yazar.
    (xanobachewsky, 26.05.2009 19:48)
  4. bu yazar varya duygusal anların doruk noktası ve mezun olmasına rağmen hala diplomasını almayan yazar.ben olsam çoktan alıp çerçeveletmiştim bile..cnm ya bebeim bnm...
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 04.06.2009 01:15)
  5. (bkz: @3552694) numaralı girim nedeniyle, yüksek sadakat'e son bir şans vermem için yoğun çaba harcamış,şarkı örnekli açıklamalarıyla sevilebilir olduklarını kanıtlamak adına inadımla savaşa girmiş yazardır.
    (su kusu, 07.06.2009 18:52)
  6. (bkz: bülüye selamlar)

asjaskasas. sevdim onu.
    (yazarım çok can yakarım, 10.06.2009 21:48)
  7. çinceye merak salmış durumda. chapter 1'den başladık. umarım çabuk öğrenir.*
    (asymmetry, 15.06.2009 23:37)
  8. hastasıyım. ben ne boksam o da aynısı. kanım fena kaynıyor. alıp içime sokasım var o derece. aısjaks. *
    (yazarım çok can yakarım, 16.06.2009 14:24)
  9. şatosu var ama minik.
    (eni, 16.06.2009 14:26)
  10. müttefik yazar kişisi. iyidir hoştur da tanrım hışmından korusun*
    (tvdeki kız, 16.06.2009 14:29)
  11. genellikle geceleri 00:00 ile 01:00 saatleri arasında, karşılıklı garip mesajlar yolladığımız yazar insanı. bazen hayata dönmesi için sunni teneffüs yapıyorum, bazen de boğulması için kafasını suya bastırıyorum. işte aynen böyle garip bir halimiz var.
    (vela, 16.06.2009 14:33)
  12. meğersem birbirimizin girilerini okudukça aynı tepkiyi veriyormuşuzda haberimiz yokmuş..

an itibariyle aynı dertten muzdarip olduğum, yazılarını büyük bir keyifle okuyup merakla devamını beklediğim yazardır efendim.. saygılar efendim..
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 16.06.2009 17:09)
  13. boğaz köprüsüne asılan dev beşiktaş bayrağı nedeniyle sert başlayıp tatlı biten bir muhabbetimiz oldu. o da feyır piley düşkünü beşiktaşlı bir yazarmış. ha nerden esti diceksin adını gördüm solda aklıma geldi işte o kadar.
    seneye de asın ilk ben tebrik etcem seni.
    (cd temizleme bezi, 16.06.2009 18:11)
  14. "içiyor" sıçıyor bize saldırıyor deli mi ne. şsakdlşaskd. bi lafı on kez anlatıyoruz. biz senin sarhoş başını çekmek zorunda mıyız? *

(bkz: başa gelen çekilir)
    (yazarım çok can yakarım, 19.06.2009 00:52)
  15. yazarım çok can yakarımile bu, bildiğin çete lan. korkuyorum ben bunlardan. okey oynarken de tehdit ediyorlar, ya okeyi atarsın ya kara toprağın olursun diye. çok korkutuyorlar beni.
    (modone, 20.06.2009 02:13)
  16. her güneş açısında ve batışında olan.ayparçası ya gel ortaçgil dinleyelim diyorum ben dışarı çıkamam diyor.kırılıyorum.çok kırıcı.üzüo beni.üzme beni.
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 30.06.2009 02:22 ~ 02:24)
  17. bir aylık yokluğumda üzülen ağlayan kendini yerden yere atan yazardır kendileri. tek nedeni bensiz kalmasıdır. sen yoksan ne doğan gün ne batan gün ne de dünya umrumda değil diyerek kapımda yatmıştır.
    üzülme sevdüceğümm geldim artık diyorum. canımsın kanımsın diyorum...
    ayrıca evlilik teklifimi reddetmiş "nikahına beni çağır sevgülüm" demiştir. nikah şahidim olacaksın tamam...
    (brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim, 02.07.2009 02:26)
  18. hep diyorum, çeşit çeşit insan var şu sözlükte. biri de bu işte. şimdi böyle söyleyince kötü bir şey söylemişim gibi oldu ama öyle değil. iyi anlamda. pek değerli, pek nadide, pek vs. vs. (sıçtım, gerekirse sıvarım)

oje koklayıp kafayı bulan yazar kendisi. " you must have been so high " dedim, " ya illa ki! " dedi. enteresan işler gerçekten. akabinde sorduğum "bu kaç" sorusunu bilemedi mesela. olsun ama, o da haklı. çok zor sormuştum. ( 8'i sordum) kızmadım bu yüzden. kafasının güzel olmasına verdim. -bu da ne berbat cümle oldu arkadaş.-

neyse çekirdek çitlemeye devam edelim bari. gazoz da aldım yanına, çamlıca. iyi olur, harareti alır. tatil dönüşü zirveden zirveye akacağız seninle taam mı? bence taam. o biçim hem de.
    (oehh, 03.07.2009 03:35)
  19. bilmiyor ama dediği bi' şeyi yaptım geçenlerde. yine aynı tepkiyi verebildim, ilk olmamasına rağmen.
    yağmurlu bir gecede daha da güzel oluyormuş aslında.

bazen şansım olmadığını düşünerek haksızlık yapıyormuşum, geç farkettim...

- nelere sebep olduğunu görüyor musun bak? -

çok ıslandım o gece, karışmadım kalabalığa, istemedim.
    bazen sıcağa soğuk karıştırmak gerekiyormuş, öyle tatlı.

temmuz ve yağmur... yoksa...? belki.

ama bilmeyecek ne olduğunu, bilmemeli de.
    o yazacak, ben yine bulacağım, satır aralarında bu defa.
    (phillytominny, 07.07.2009 18:38)
  20. oehh ile ikimizi ağırlamış yazar. hem de böyle püfür püfür havadar.
    uyuyakalmışım da geç gittik, o çok ayrı. gene de gönül koymamış, felekten bir gün, gece yaşatmıştır.
    kısırlar gitsin, ızgaralar gelsin, biralar yudumlansın.
    sen çok yudumlama ama.lkdfjsldfjsdf.

canımın içi tombul fıçı ile yaptıkları her şey için teşekür, ehe mehe diyorum.
    avşa'da fink atacağız,az kaldı.
    (eni, 17.07.2009 15:28)
  21. bizim gibi sıradan insanları muhitine kabul etmiş, şatosunda ağırlamış soylu. burjuva mı deseydim acaba lan? neyse.

o değil de en fazla gider bir yerde bi iki bira içer muhabbet ederiz gibisinden düşüncelerle gelmiştim olay mahalline. meğer neler neler olacakmış da bilememişim. olaylar gelişir.

sürekli besledi bizi( eni, ben ve high hopes ) bir an olsun ağzımız boş kalmadı. yemek yani yanlış anlaşılma olmasın. gaylar sizi. neyse, adeta birer dana gibi yedik. hiçbir şeye hayır demeden böyle. ver gelsin, ver gelsin diye diye.

ilerleyen saatlerde aldığı iki yudum alkolün de etkisiyle eni ye sarkmaya başladı yalnız. orada bozuldum biraz, ne yalan söyleyeyim. gözümün önünde namusuma sarkıyordu alenen. sesimi çıkarmadım ama yine de. sineye çektim...

yayında ve yapımda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etmek boynumuzun borcudur. kurabiyeden sevgilerle. asşlkdsaşlkaldsad
    (oehh, 17.07.2009 16:03)
  22. eskilerden tanırım ben bunu. azıcık kafadan sıyrık. birde şimdi tutturdu kalkın yanıma gelin mini zirve yaparız diyor. arada bir aklı başında gibi görünse de genelde delidir. sözlüğün en taş hatunlardan biri olduğunu söylemeden edemeyeceğim. oh olsun, herkes duysun.

edit: girinin bazı yerleri tehdit edildiğim için silinmiştir. neyse yine de seviyorum seni barbie ehe.
    (coolgirl, 22.07.2009 13:11 ~ 13:18)
  23. dengesiz yazar. abi bu hatunun cidden sağı solu belli olmuyor. harbi deli. şeker şeker konuşur, bazen saçmalar, bazen öyle bir şey söyler ki anlamak için bi' 5 dk. kafa patlatmak zorunda kalırsınız. bazen göründüğü gibi bazen değil gibi. garip bi şey lan. nickaltı yazarken bile kelimeleri toplayamıyorum o derece sarsıcı bir etkisi var. sıkıcı bir gün geçiriyorsunuzdur 2 cümle söyler yarılıp kalırsınız gününüze neşe katar. bazen morali bozulur "ilgi!!! ilgi!!!" diye beyninizi patlatır sonra kendi kendisiyle dalga geçer g.t gibi kalırsınız. diyorum ya dengesiz. çözmek imkansız sürekli şaşırtır. hayatıma girişi de bi' garip zaten. her şeyin tuhaf lan!! adam ol azıcık asldkaslşd. o değil de;

beyin kıvrımlarında dans etmek istiyorum bebek. *
    (yazarım çok can yakarım, 24.07.2009 17:23)
  24. susayım susayım diyorum dayanamıyorum. kaç gündür üzerimde baskı kuruyor bu. illa teyze olmak istiyorum diyor. ulan aranızda en yaşlı ben miyim de ilk ben yapcam bu çocuğu? teyze olacam da, yok oje sürecem de, yok onu kokoş yapacam da... yeter ama ya bu da bünye. çocuk dediğin ağaç dalında yetişmiyor ki ben napayım? ama sana

sabret inci tanem
    sabret bekle beni

diyorum. anladın umarım.
    (coolgirl, 25.07.2009 20:59 ~ 21:00)
  25. gün geçmesin ki bu yazarımızın başına tuhaf olaylar gelmesin, gönüllerin yazarı, yine geceme neşe katmış insandır kendisi. neden mi? buyrun;

---------msn---------

balefulwhisper:
    twister camın yanında
    ben üstünde
    düşün
    dönüyorum sağa sola
    yanımda da cam var
    camı açayım dedim
    camın önüne
    masa dayamışlar
    masayı alayım derken
    360 derece
    döndüm
    masanın üstüne
    düştüm
    twisterdan :((

yazarım çok can yakarım:
    şsalkdlsaşklşaskldşksalşasdasd (iptal)

--------msn---------
    (yazarım çok can yakarım, 26.07.2009 00:17 ~ 00:18)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil