|
|
- isminden dolayı iğrenç esprilere maruz kaldığım, erkeklere okul forması bu bunu giyeceksiniz diye pembe gömlek giydirdiği dolayısıyla ergenlik döneminde gelişim bozuklukları yaşamama neden olan kayseri ilinin güzide(!) anadolu liselerinden biri.
- kayseri'de kaldığım 3 sene boyunca yerini asla öğrenemediğim ve eskeza bu okuldan bir kız arkadaşımın olduğu pembe panter yuvası..
- 2002 yılında mezun olduğum okulum.7 senemi geçirdiğim o bina,bahçe.özlüyorum.
gelmiş geçmiş en şanlı hocaları
tabii ki müdür (bkz: ismail bozkurt)
(bkz: osman taşdemir)
(bkz: hayriye özerk)
- (bkz: yaladı mı peki)
(bkz: pardon ya tutamadım kendimi)
- 2005 yılında mezun olduğum okulum. çarşının içinde olması nedeniyle insanda dersten kaçma ve gezme isteği uyandıran, adının garipliği kadar hocalarıyla da ün salmış anadolu lisesi
(bkz: mustafe nane)
(bkz: nurullah iren)
(bkz: hidayet kaya)(yiiit, 06.01.2007 17:17)
- çocukluğumdan beri abimin övünerek anlattığı bi sürü haylazlığı nedeniyle varlığı konusunda derin şüphelerim olan(yok böle bişi olamaz kimse bu kadarına izin vermez bu çocuk okumuyo bizi kandırıyo die düşünürdüm)sınav sonucumda adını gördüğümde nayır nolamaz dediğim ilk adımımı attığımda alice harikalar diyarında izlenimi uyandıran mezun olurken gitmicem işte die kendimi kapısına zincirlediğim ve 2001 yılında hazırlık okumama rağmen o dönemin yıllığında neden resmin yok sen mezun olmadın mı gibisinden sorulara maruz kaldığım hiç çömez muamelesi görmediğim bi de bi üstte yorum yapmış değerli insan yiiitle birlikte 2005te mezun olduğum okulum
|