belki ilginizi çeker
  1. · balans
  2. · tonique
  3. · rockistanbul 2005
  4. · balans brau
  5. · jolly joker balans
  6. · dj neu
  7. · 14 şubat 2007 bülent ortaçgil zuhal olcay konseri
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · boylumlama
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · dance of death
  9. · sevilen girileri eksileyen dinci ibneler

balans music and performance hall  

1. sanılanın aksine teoman'ın sahip olmadığı mekan.
    (drenchrome, 16.04.2005 20:13)
  2. taksimde teoman'ın açtığı güzel gece klübü,eğlence mekanı,konser salonu yavrusu
    (epakman, 23.04.2005 03:41)
  3. işletmecisi hakan'ın gemi inşaat mezunu olduğu eğlence mekanı.
    (famenoth, 23.04.2005 16:05)
  4. konserleriyle, müzikleriyle coşturan, balo sokakta aşağıya doğru biraz inince ulaşabileceğiz mekan. tavandaki karanlıkta ne idüğü belirsiz figuranlar hoş durmaktadır. şans eseri asansörle üst kata çıkarak orada bir gay bar olduğunu öğrenmişliğim vardır.
    (blackpurple, 21.11.2005 02:41)
  5. 24 ocak 2007 günü türkçe karaoke yapılacak olan beyoğlundaki mekan. diğer karaoke yapılan yerler için:
    (bkz: klub karaoke)
    (bkz: mymoon)
    (azman, 09.01.2007 18:58)
  6. yenilendiği zamanlarda gitmiştim bi' gün, gündüz vakti, eleman değildi bahsedeceğim, belli ki sorumluydu. "aaa senin de gamzelerin var, yakından bakayım o yeşil gözlere, bir bira?" diye girdi lafa. oysa ki akşamki konsere yetişmesi gereken bir cd bırakıp çıkmıştım een üst katındaki sekreteryaya. güzeldir ama atmosferi. miyopastigmatsanız cam tabanlı katta yürümemeniz tavsiye olunur. içmeseniz de etkiler sigara dumanı. hele iki biradan sonra..
    (ömermısırseverömermısıryeramamısırladadoyulmazki, 23.02.2007 00:11)
  7. 20 mart 2007 erkin koray konseri vesilesi ile tanıma imkanı bulduğum, tanımaz komaz olaydım dediğim kötü mekandır. hem kendi, hem içi boş artistiği, hem de rod-balansı bozuk tayfası... gece hayatının külliyen amına koyayım aslına bakarsan da, bakma sen yakından; radyasyon kaparsın...
    (choban, 21.03.2007 07:08 ~ 07:08)
  8. 31 mart 2007 ozric tentacles istanbul konseri'ne ev sahipliği yapacak olan,birasını kendisi yapmasına rağmen pahalı olan mekan.
    (tuvaletkağıdı, 30.03.2007 22:25)
  9. kesinlikle gidilmemesi gereken mekanlardan biri.

niye?
    çünkük buranın istihap haddi yok!! konsere gidiyorum diye giriyorsunuz, okkalı da bir bilet parası vermişsiniz, bir de bakıyorsunuz belediye otobüsündesiniz. üstelik de en arkada!

şaka bir yana, hakkaten çok kalabalık oluyor. üstelik buranın salonu uzun ince bir dikdörtgen ve salona girdiğiniz yer sahnenin en uzağı oluyor, sahneyi görmek imkansız yani.

ayrıca belirttiği zamanlara pek de sadık değil burası. saat 22'de diye ilan edilen konser kesinlikle saat 24'den önce başlamıyor. gidiyorsunuz, en az 2 saat öyle ayakta takılmak zorundasınız. zira oturacak yer yok. 1,5 saat de ortalama bir konser sürüyor. sonuç: siz 3,5 saattir ayaktasınız. artık ne enerji ne derman, ne eğlenecek kuvvet, daha gece yeni başlıyorken sizde hiçbirşey kalmamış.

sonuç:
    geceyi erkenden kapatmak için birebir bir mekan. "naapsam da cuma akşamı ekenden eve kaçsam?" diyorsanız gidin balansa, o kadar yorulduktan ve mal gibi saatlerce sadece öndeki kafaları seyrettikten sonra yanınızdaki kimse "hadi devam edelim" diyemeyecek.
    (carlsoloman, 22.12.2007 14:10)
  10. istiklal caddesi balo sokakta bulunan taksim gece hayatına renk katan mekanlardan birisidir. son dönemler cumartesi geceleri genelde zemin katta olan 70'ler 80'ler 90'lar party'si epey rağbet görmektedir.
    (korsanlarkralibazil, 12.05.2008 01:10)
  11. balansı kaçmış mekan
    feridun düzağaç konserine gidip de rezil olduğumuz yerdir. mekan çok berbattır. sahne, geniş bir koridorun sonunda kalmasından ötürü, çok uzaklarda kalır. fiziksel özellikleri dışında bahsetmek istiyorum biraz.

mekan, oldukça gariptir. feridun düzağaç konseri için biletix biletlerinde kapı açılış saat olarak 21:00 yazmaktaydı, mekanın girişine gittiğimizde ise posterde 22:00 olarak lanse edilmişti. hadi neyse bari, nevizadede birer bira çakıp gireriz dedik kendi kendimize. mekana saat tam 22:00 de adım attık. içeri girdiğimizde 90lı 80li yıllardan dans, elektronik, trance falan ne varsa çalıyor. ulan! biz feridunu izlemeye geldik. melankoli, aşk falan... millet merdiven altında kucak dansı, cybershot ile tilllate.com'a hazırlık fotoları, anlamsız anlamsız kokona karıların birbirlerine yaptıkları el kol hareketleri... biz nerdeyiz? bira zaten 10 ytl, diğer alkollü içceklerin fiyatını sormaya çekindik resmen.

zaman geçmek bilmiyor. feridun yok. müzik ilgini çekmediğinden 2 saat boyunca mal gibi duruyorsun. barın tam önüne hizaya geçtiğimizden midir nedir, gelen geçen, dürten, arada bir sürten, garsonuydu, malıydı , odunuydu...

saat 12:05'te feridun sahneye çıkar. büyüleniriz.. o da nesi? bir kaç dakika önce kucak kucağa, yavşak konumda olan genç, orta genç, genç özentisi allahın belaları, 'feriduuuunnn beni bırakmayı söyleeeee' diye çığırıyor, ritmin en hafif artışında bile göt göbek sallamaya dönüyor. feridun sizce böyle bir konser mi vermek istiyor? ayrıca, böyle bir ortamda 'gerçek' feridun izleyicileri ne kadar keyif alabilir? eğer sanatçıya ve izleyiciye saygısı olan bir mekan olsaydı, tıpkı biletlerde yazdığı gibi, sırf piyasa yapmaya gelmiş gizli orospuları ve şekil yapacam diye mal mal duran kaknem suratlı odun adamları, parasını iade ederek içeri almazdı.

evet. feridun düzağaç'ı çok severim. final haftamdan fedakarlık yapıp bu konsere hazırlandım. keşke sözlük(lerd)te yazanları okusaydım da, iptal ettirseydim biletimi. sizin o salak 2 saatlik dans zırvanızdan - ki az buçuk dj vatandaşların ne yaptığından haberim vardır, bu kadar rezil bir dj olamazdı herhalde- dolayı okulun mekiği yerine 25t faciası geçirip, kampüste kör karanlıkta yolculuk yaptım.

verdiğim 28.5 milyon paranın, feriduna giden kısmı helal, size kalanı ise haram olsun. tuvaletleriniz şekil olabilir ama garsonlarınız sipariş alacağına duvar kenarında, puro tüttürüyor.

kesinlikle, hayati bir konser olmadığı sürece (ki bok olur) gidilmemesi gereken mekan. aynı şeyler pentagram konserinde de olmuş.
    (dunkelheit, 26.05.2008 02:55 ~ 02:56)
  12. (bkz: tonique)
    (stelloid, 12.06.2008 09:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil