hayatımda tanıdığım tüm diğer balıklara az önce eklenen bir diğeriyle* beraber hala istisnasız hepsinin fotoğraf çekmeye büyük bir eğilimi ve yeteneği olduğunu söyleyebilirim..
tabi bu diğer insanları "biz yeteneksiz miyiz ulan" dedirtmesin. kardeşim adamlar çok hayali duygusal, ama boğa-akrep ikilisinde de fotoğrafta iş vardır.
yükseleni kefal, alçalanı mezgit olanları var bunların. "alık burcu erkeği" diyoruz biz. hem romantik hem saf. çok pis aptal aşık olurlar. hatun kişinin yüz metre çevresinde bulunsa sakarlık diz boyu gider. hayal ettiklerini alamadıkları takdirde kendilerini arabesk ve köpeköldürene verirler. battı balık burcu erkeği, yan gider netekim.
kendi duygusallığında sevgilisini boğan,uzak durulası,hatta 500 metre yakınına yaklaşılmaması gereken sakıncalı erkek.hayal gücü çok geniş,dolayısıyla da sanata yatkın burç erkeği.bırakınız efendim kendi sanatlarınızı yapsınlar,siz kendinizi malzeme etmeyin onlara.*
ayrıca duygusaldır,sever,vs ama aldatır mı aldatır.bu adam sevgiliyi ''kendince'' seviyodur ama aldatmasına bi mani yoktur.aldatsa da üstüne gelinmemesini ister,üste çıkar bi de.sevgilinin üstüne kalabilir aldatma sebebi.
kısaca burcunun öğrenilmesiyle tez elden yanından kaçılması gereken erkektir.aşık falan olunur bi de mazallah.
hayal dünyasının prensleri bu burçtan çıkar. aklı beş karış(sayıyla 5) havada olan; çükünü dert edindiği elemlerini, kederlerini takmak için kullanan bir karaktardedir. nerde okunduğu hatırlanmayan bir teşhise göre 'keyif verici sıvılara' karşı bir zaafı varmış. sözel zekası gelişmişmiş, edebiyat onların alanıymışmış da vs..
burç, ismiyle tunç kafiye olsun diye biraz alık gibi yasıtsa da muritlerini aslı astarı yoktur. albert einstein'den victor hugo'ya woody allen'den(emin değilim) okan bayülgen'e kadar bir çok ünlü simayı halkın sevgisine saygısına sunmuştur.
evet duygusaldır balık burcu erkeği. onları üzmeyin burcunu öğrenince boynunuzu büküp acır gibi bakamayın. e mi?
vakti zamanında şöyle bir başlık açmıştım; buyrun!
salak,saf,aptal aşık filan demeyeceğim çünkü bunlar çok abartıdır.zaten asla saf değillerdir,gayet akıllı,normal insanlardır.işlerine geleni bilirler.benim saptadığım manyaklık ruh hallerinin çeşitliliği ve anlık iniş-çıkışlardır.bukalemun gibi ruh hali değiştiren erkeklerdir genelde. abartılı olanları manik depresifliğe kadar gider derim ben.bi de cidden şiir yazarlar be bre.
tecrübe ile katlanılmaz olduklarına karar verdiğim grup. 7/24 ilgi beklerler. hastaymışsın, ölüyomuşsun, uyuyakalmışsın dinlemez ille de her istedikleri olsun isterler. ilgi çekmek için ilginç yöntemler geliştirmişlerdir ki bunlardan beni en yardıranı bir mensubunun telefonda traş makinası sesi dinletmesi (bkz: telefonda traş makinası sesi dinletmek) olmuştu. moralleri bozulduğu anda berelerini kafalarına geçirip tüm otobüsü şoka sokabilirler ya da blöfte iki kız beni yendi diye tüm kağıtları havaya fırltıp ortamı terkedebilirler.. bunlardan birinin warms oynarken solucanı vuruldu diye ağladığını da görmüşlüğüm vardır. kıldan tüyden komlpeks nedeni çıkarabilirler. takdir edilesi özellikleri hayvan severlikleridir. ama bunun da bazen bokunu çıkarabilir ölü kedileri ağlayaraktan sevmeye işi vardırabilirler.