böyle kızların oluşmasının bütün sebebi namus denilen kavramın incecik bi zarda aranıyor olmasıdır. o kızlarda haklıdır. napsınlar başka birşeye cesaret edemiyorlar .. demekki ülkemizde kadınlar için cinsellik cesaret işi.
ülkemizde (ne yazıkki) bakireliği namus olarak gören anlayışla ortaya çıkan baskı altındaki kızlardır. bi de bunların kapalı* olup yapmadığı kalmayan cinsleri vardır ki asıl bunlardan sakınılmalıdır.
ülkemizde ki ya da dünyanın diğer yerlerinde bakireliğin veya kızlık zarının inatla yıkılmayan bir tabu haline gelmesinin ve getirenlerin suçudur bu durum. bunun dışında ister aile zoruyla ister kendi istekleriyle kapanıpta cinsellik konusunda yapmadıkları kalmayanlar vardır ki bu çok yanlıştır. diğer insanları hem kapanmaktan soğutup hemde kendilerine olan saygılarını ve değerlerini kaybedip, çiğnerler. madem böyle şeyler yaşıcaksın o zaman aile zoruyla bile olsa kapanmayı kabul etmicek, kendi hayat görüşünden vazgeçmiceksin. diğer taraftan da kendi isteğiyle kapanıpta bunu yapan insanların vicdanlarıyla nasıl bir iç hesaplaşma yaptıklarını ve bunu nasıl kendilerine yedirdiklerine anlam verilmez.
onun dışında cinselliğin artık gayet normal karşılanması gerekilen bu yüzyılda insanların neden hala iki bacak arasındaki bir zardan beklentileri bu kadar fazla anlaşılmış değildir. her insan istediğini yaşamakta özgürdür fakat her haltı yiyipte sonra ben bakireyim diye gezmek saçmalıktır. o raddeye kadar gelen insan devam etse ne olur, etmese ne olur dedirticek bir durumdur. hem kensini hem de karşısında ki ya da gelecekte ki eşini aldatmaktan başka birşey değildir. insanın kendisine olan saygısını yitirmesine yeterli bir sebeptir. her hayatına giren erkekle istediğin haltı yaşayıp sonra da diğer insanları aptal yerine koymanın hiçbir mantığı yoktur. sonuç olarak bu tip insanların kızlığı bozulmuş ve bakire olmayan kızlardan hiçbir farkı yoktur hatta daha çok eksiği vardır çünkü ruhları ve kişilikleride bozulmuş insan grubuna girerler.
uslan da gel sonra konuşalım dendiğinde bozulan kızlardır çünkü kendileri o sırada galiba feyk verdik ne olduğumuz anlaşıldı bu saatten sonra konuşmayı dikkatle irdelemek lazım diyen kızlardandır hedefi insanların gözüne giripte yok sen o bilinen kızlardan değilsin lafının başkasının tarafından söylenmesini bekleyen kızlardır. kısaca iki dakka normal gözükeyim kendimizi belli etmeyelim ablaları olarak düşünülebilir.
bu kızlar genellikle bir takım bayan çevrelerinden tepki alan kızlardır. şöyle ki kimi zaman etrafta bahsi geçer duyarsınız. tutupda soracak haliniz yok herhalde!? neyse denir ki:
- ay aman o bakireyim diyo ama yapmadığı halt kalmamış bilmiyomusuon?
neden? efendim çünkü konuşmacı bayan arkadaşımızın yediği yarrağı ardarda dizsek buradan amerikaya boru hattı olur. taşak geçmek yada aşağılamak amaçlı söylemiyorum bunu. varsın olsun kime ne?. alan memnun satan memnun. ancak bu bayanın, bakire olan veya olduğunu iddia eden kıza bok atarak aralarındaki bu farkı, kendini toplumun nezlinde aklamak amaçlı kullanıyor olmasıdır benim dikkatimi çeken. yani demem o dur ki; "ben dobra dobra harbi bi kızım, kimseyi kandırmıyorum. çakışıyosam da çakışıyorum hiç de pişman değilim" serzenişidir bu. ilginçdir dinlemek. birşeyleri kanıtlamak amacında görünen çaresiz bir insandır ve kendini sanık konumunda görür. nispeten haklıdır da... en azından dürüsttür ama böylesine bir durumu kafasına takıyor olması da içindeki pişmanlığı veya üzerine yıkılmış bu ahlaki sorumluluğun baskısını açığa çıkartır. boşver kızım sen... öte yandan bakire olupda her haltı yiyen kızın da amına koyayım. sinirleniyorum yahu gece gece. ne güzel yazdık yazdık şuraya kadar yine şalterler attı birader. neyse diyeceğim odur ki, bırakın boşverin bunları, sizi bekaretinize bakıp da alacak adam zaten bırakın hiç almasın. başka şeyler de var hayatta, iki insanın biraraya gelme sebebi bu kan pıhtısı olmamalı. bekaret ile ahlak arasında toplum bir ilişki kurulabilir ama kıstaslar ya hep ya hiç kadar kesin yargılı olmamalıdır.
ilerde eşi olacak insana çocuğununa, anasına, babasına, arkadaşına, arkadaşının anasına babasına, dedesine, ebesine, dıdısına, dıdısının dudusuna, dudusunun kukusuna, saygının anlamınını bilmeyenlere, götünden anlam yükleyenlere, kimseciklere saygısı olmayan kızlardır. ha bak kız dedim gördünüz mü? kadın değil di mi bu ya? zar duruyo ortada kabak gibi oysaki.. aaa kız demeye de yakışmıyoki bunlar kızlara da saygısı yok bunların. ha bir mal, ha bir eşya bu kız, eşyanın bile saygısı var ulen bize allaa alaa, en iyisi mal(eşya anlamında bu) muamelesi yapalım biz bu kızlara kurtulalım yau. "sadece bir erkeğin olsun", ohş.. böyle sahipli sahipli fevkaladenin fevkinde.
kadının namusunu bacak arasında arayan zihniyete hediye edilmiş kızlardır. oh olsundur. kendi yalan dünyalarında, yapmacık orgazmlar yaşamaya mahkum, çocukları olduğunda "doğruluk", "namusun gerçek anlamı", "eşitlik", "özgürlük" namına ne anlatacaklarını çok merak ettiğim güruhtur. gerçi müstahaktır, bekaret için can dahi alabilecek ademoğlularına bu hadise. allah'ın sopası yoktur. kendi kazdıkları kuyuya düşmüşlerdir işte; geçmiş olsundur.
bakire olup yapmadığı kalmayan kızlar da, düğünlerinde ki kırmızı kuşakla, dost sohbetlerinde girdikleri "namuslu kız" ( zar ordadır evelallah) edalarıyla topluma iki yüzlü nesiller vaad edeceklerdir. mutlu ve kutlu olsun yurduma.
dört gözle bu gibi başlık ve girilerin sonlanmasını beklemekteyim..kişilerin bireysel namusları kendi insiyatifindedir benzer genellemelerle insanlara bok atmak zannımca gereksiz eylemlerin dikalasıdır.bekaretini koruyup anal seks yapmak isteyen kızı yargılamak bize düşmez;kişisel tercihtir,esas olan şapkayı önümüze alıp attığımız yalanların hesabını verebilmektir..
namus kavramının kadınlara yüklenip bu yükün yalnızca bacak arasındaki ince bir zara bağlandığı ülkemizde hem bu yükü taşıyıp hem de cinselliği yaşamak isteyen kızlarımızın yaptığı eylemlerdir. kanımca bakire olmayan kızlarımızdan daha terbiyesizce iş görürler (bkz: istisnalar kaideyi bozmaz). bekaretlerini örtebilmek için türlü numaralara at koşturup iş sona gelince ben bakireyim demeyide ihmal etmezler. cok yazık birşeydir, namusun bacak arasına bağlı olması, bacak arası hariç herçeşit muameleye gelen kızların namuslu sayılıpta o ya da bu şekilde bekaretini kaybetmişlerin iffetsiz sayılması acınası bir durumdur.
bekaret kimine göre bir zardan ibaretken, kimine göre ilk cinsel ilişkiyle artık bakire sayılmazsın. vajinanın içindeki zarı doğuştan olmayan veya küçük bir çocukken kaza sonucu yırtılmış olan kız, hiç cinsel ilişkiye girmediği halde bakire değil mi oluyor? ee o zaman, elastik zarı olan bir hayat kadınına da bakire mi dememiz gerekiyor? git allasen!
herkesin hakkında atıp tutmayı çok iyi bildiği ama hiç anlayamayacağı kızlardır bence. her önüne gelenle yapmadığı kalmıyorsa bile bu kimseyi ilgilendirmez ama hadi buna bi derece tepki gösterilir. ama eğer birini gerçekten seviyorsa ve onunla her anlamda birşeyler paylaşmak istiyorsa ve bunu ailesi ve toplumu yüzünden yapamıyorsa, yaptığı şey kınanmamalıdır. ne bakire olmayan kızdan çok namusludur ne de bakire olandan çok namussuz. sadece şartlar öyle gerektirdiği için öyle yapmak zorunda olduğu için öyle yapıyordur. belki de en aşık ama en cesaretsiz kızdır ve cesaretsizliğinden dolayı kınanmak yerine aşkından dolayı yüceltilmelidir ve son olarak bence kimse oturduğu yerden atıp tutmamalı kolay harcamamalıdır başka insanları..