belki ilginizi çeker
  1. · karı getirin ilk ben zkerim
  2. · nobody loves no one
  3. · abazan muhabbeti
  4. · nası bi ayar versem bilemedim
  5. · bayrağı benden sonra geleceklere devrediyorum
  6. · anne bana köyden kız al şehirdekiler bana vermiyo
  7. · düğün gecesi sürpriz yapan gelin
  8. · çok iyi oral yapan bakire
  9. · bayrağı layığıyla devralmak
  10. · kadının metalaştırılması
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · yaran diyaloglar
  4. · yeşim salkım
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · sigara içeni öpmek kül tablası yalamaya benzer
  9. · komser şekspir

bakire olmayan bir kızla evlenmek  

sayfa  / 5
  1. (bkz: nası bi ayar versem bilemedim)

(bkz: bayrağı benden sonra geleceklere devrediyorum)
    (qualyn, 27.07.2008 02:12)
  2. belli ki kadınları üzerinde gezilecek tarla, üstüne bayrak dikilecek toprak parçası, ısırılacak elma gibi görenlerin katlanamayacağı eylemdir
    (ntcik, 27.07.2008 02:12)
  3. 21. yüzyılda bile namus=bekaret denklemini öngörebilenlerin abes bulduğu eylem.
    (o s c a r, 27.07.2008 02:12)
  4. beyni uçkurunda gezmeyen,namusun iki bacak arasında olmadığını aslolanın sevgi ve sonucunda mutlu olmak olduğunu düşünen,düşünmekle kalmayıp benimseyen erkek modelinin gerçekleştirdiği eylemdir.bekaretini evlenene kadar saklamış ama evlendikten sonra kan kusturmuş,burnundan getirmiş,mutsuzluğa sürüklemiş bir kız imajı göz önüne getirildiğinde bakire olmayıp saygı ve sevgiden yoksun olmayan kadın tercih sebebidir.
    (psikomedi, 27.07.2008 02:18)
  5. erkek de bakir değilse bir birlerini bulmuşlardır. allah mesut etsin. ama bakire olmayana bakir, bakir olmayana bakire yakışmaz.
    (voiceofloneliness, 27.07.2008 02:20)
  6. (bkz: kadının metalaştırılması)
    (onurene, 27.07.2008 02:20)
  7. ilgililerin daha rahat anlayabilmesi için argo bol bol kullanılmıştır.

aman dikkat.

- hamdi abi ben bakire kız arıyom.
    - nasıl yani tarkan. nerden çıktı bu.
    - abi ne bileyim pilavından yenmiş olabilir; sakso çekmiş olabilir; el işi işlemiş olabilir ama ille de zarı sağlam kalmış olsun.
    - aferin oğlum sana da bu yakışır ama dün dönmelerde böyle birşey aramıyordun. deli gibi pazarlık yapıyordun.
    - ama abi çok para istedi kunekler.
    - doğrudur da oğlum sana 20 ytl vereceğime gider kavun alırım ne demek lan.
    - abi ben askerde mutfaktaydım. anlıyorsun ya. aslında fena da olmuyor.
    - aferim olm sana... dur nereye gidiyorsun.
    - abi benim acil bir işim var. manava gideyim geleceğim.
    (diabetik nöropati, 27.07.2008 02:21)
  8. (bkz: kadınları tarla olarak görmek)
    (power of the right, 27.07.2008 02:49)
  9. bekaret nedir diye sorulası önermedir.

- oh nezahat bakiresin. bir an çok korktum bebeğim
    + evet semihim, bakireyim ama 72 kez oral seks yaptım
    - ne? ne diosun sen nezahat?
    + 27 kez de ters ilişkiye girdim
    - hı? nezahat? nezahaaat!
    + ve sayamadığım kadar da suladılar beni semihim. ama bakireyim. sorun yok değil mi?
    - neza... ah ulan kalbim..hınk!
    + ama ilk sen ısırıyosun bu elmayı semihim. gerçi memişlerimden ısırırdı önceki 23 sevgilim.
    - ....
    + semihçim ama önemli olan bekaret değil mi? hadi ilk gece gel yap açılışı. dik barağını, aman bayrağını çapkın..eki eki
    - ....
    + seni çok seviyorum semihim, sen de beni seviyorsun bakireyim çünkü ben...çünkü ben..çünkü ben..çünkü ben..
    ----------
    - hiyaaaaa..ohhh.. rüyaymış amına koyayım ya. offf..ter içinde kaldım.. bekaret konusunu tekrar düşünmem gerek benim sanırım. off allahım. bunla nasıl yaşayacağım ben? ilk olmak ne demek? sevmek önemli sanırım!!
    + semiiiiih... hadi oğlum okula geç kalıyorsun beslenmeni hazırladım.
    - off, tamam anne geliyorum. allahtan daha orta 2 deyim. neyse zamanla bu sorunu aşarım. hayat bilgisinden 5 almaya odaklanmalıyım şimdilik.

(bkz: bayrağı layığıyla devralmak)*
    (syntaxerror, 27.07.2008 02:59 ~ 03:01)
  10. kökenine inersek, en bilinçaltına yani, tahminimce altında yatan sebep cinsel açıdan yetersizlik kompleksi olabilir. hiçbir erkek gerdek gecesi "aşkım aşkolsun, hangi manavdan buldun bamyayı bu mevsimde?" sorusuna muhattap olmak istemez. ya da "en çok ikiye kadar mı sayabiliyorsun?" sorusuna. muhtemelen yıllardan beri gelen bir kompleks bu. afrika ülkelerinde* bekaret konusuna fazla kafa yorulmaması, hatta bazı bölgelerde gelini damattan önce arkadaşının bozması adeti buna işarettir.
    tabiki medeni olacaz diye godoşlaşmanın alemi yok. ama bence erkek dediğin karısının geleceğiyle kafayı bozmalıdır, geçmişiyle değil...
    (heathcliff, 27.07.2008 03:11)
  11. (bkz: fallik döneme takılmış yazarlar)
    (bkz: abazan muhabbeti)
    (bkz: akıl fikir)*
    (hüzünden bozma mutluluk, 27.07.2008 03:47)
  12. zar diktirme operasyonu geçirip de "al sana açılmamış paket" şeklinde ittirilmeye müstahak olan bir güruh erkeğin tercih etmediği durum. halbuki insan hayatında yaşadığı travmaların, mutlulukların, acıların gözlerinde okunduğu bir kadınla karşılaşsa, birlikte play station oynasa , omzunda huzur bulsa, hayat bayram olsa yarım santimlik zar için hiç böyle triplere giresi olmaz.

ama gel gör ki;
    (bkz: nobody loves no one)
    (splendid, 27.07.2008 03:57 ~ 22.06.2009 11:56)
  13. bakir olmayan bir erkekle evlenmek kadar acı verendir. olacaksa, öyle olmalıdır.
    (anlasılmayan, 27.07.2008 10:56)
  14. gerdekten sonra dumur olup cinayete vardırılabilecek durum
    (newder, 27.07.2008 11:41)
  15. (bkz: anne bana köyden kız al şehirdekiler bana vermiyo)
    (magnani, 27.07.2008 13:47)
  16. nûr suresi üçüncü ayet: "zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenmez; zina eden kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenir. bu, müminlere haram kılınmıştır."

"bakire olmayan bir kız", o da nasıl oluyorsa artık, eğer dul değilse zina etmiş sayılır. zina eden kadınla evlenmek islam dinine göre haramdır.

hal böyle iken, bir bakıyorsunuz "geri kafalıcılık" ilan edilmiş. "bu islam'da yasak değildir" demeyin bari, bunu yapmak dini inkar etmektir. biz islam eleştirince "din düşmanı", "vay şeytan vay" oluyoruz; gel gelelim nedense o vakitler müslüman olan adamlar buralara gelip islam'ı inkar ediyorlar; onlara bir şey olmuyor.

vay anasını, vallahi vay anasını.
    (thedewil, 27.07.2008 13:49 ~ 13:51)
  17. erkekte bakir değilse bir problem teşkil etmeyecek evlilik. fakat bakir olup kendini evleneceği kıza saklayan, ben bakire kızla evleneceğim diyen erkeğe de saygı duymak gerekir.
    (dna, 27.07.2008 13:53 ~ 13:54)
  18. ar damarı çatlayan toplumda yaşanan güçlü bir korku.

erkek yapınca çapkın, kız yapınca orusbudur. (yanlış) ikisi de orusbudur.

en azından yaşadığı ilişkiler evleneceği insana açıklanmalıdır.
    (foxmuld3r, 27.07.2008 14:13)
  19. kadını sadece obje olarak gören ama müslümanım diye geçinen insanların kabusudur.oysa ki bu insanların çoğu geçmişinde yeşilinden kırmızısından tatlısından ekşilisinden vs. çeşit çeşit ((iğrenç bi tabir ama)) elma ısırmıştır. bu insanlar genel olarak bu inatlarından dolayı ısırılmış ama ambalajı güzel yapılmış,ısırılmamış havası verilmiş ''elma''larla evlenmeye ve hayatları boyunca kandırırlarak yaşamaya mahkumdurlar.

tabi ben bakirim bakire isterim diyenler de bi bakıma haklı görülebilecek tayfadandır.onlar da kendileri gibi kemirilmiş,dişlenmiş elmalarla evlenip,çok büyük bi zafer kazanıp evlendikleri tarlaya ilk kez bayrağı dikmiş olmanın huzuru içinde mutlu mesut yaşarlar.
    (3 top çikolatalı dondurma, 27.07.2008 14:15)
  20. bakire kız görünce şaşırır olduk zaten gayet normal olan evlenme girişimi
    (heavymetal, 27.07.2008 14:37)
  21. (bkz: böle konuşurum ama)
    (bkz: karı getirin ilk ben zkerim)
    (jadore, 27.07.2008 14:41)
  22. bana ne, size ne, kime ne denilecek bir durumdur. herkes kimi isterse onunla evlensindir. bakire olmayan bir kızla evlenmek istemeyen erkek onunla evlenmesindir. niye onu istemediği bir şeyi yapmaya zorluyoruz?
    zaten o kız akıllı,namuslu,kendine saygısı olan bir kızsa zarını diktirip kendini bir erkeğe bakireyim diye yamamaya kalkmaz. kendisini anlayan,güvenen bir erkekle evlenmeyi ister. napsın bakire olmayan bir kızla evlenmek istemediği için kendisini değersiz kılan bir erkeği?
    bu şekilde iş çözülmüş olur.zaten bu kız ısırılmamış elma isteyen adamı kendine layık görmez,adam da bakire olmadığı için bu kızı kendine layık görmez ve evlenmezler.
    bakire olan bir başka kız ise akıllı,namuslu,kendine saygısı olan bir kızsa çok sevdiği, çok aşık olduğu, değer verip, değer gördüğü kişiyle yaşamak istediği için bazı şeyleri bakiredir, evde kalmasın diye,aman birileri onu ille de alsın diye değil. işte o kızın da aşık olacağı adam ısırılmamış elma isteyen adam değildir. öyle bi kız böyle bi adamı sevemez.
    geriye kim kalıyo aile baskısıyla yetişmiş,evinde baba hapsinden koca hapsine girmeyi bekleyen korkak,ürkek,ezilmiş (ki öyle olmak onların suçu değil,bu ülkede töre cinayeti denen birşey var) bakire kızlar (ki keşke bu adamlarla evlendirilmeseler) ve yemediği halt kalmayıp da bakireyim diye kendini yutturan kaşarlar. artık seçsin beğensin,hangi elmayı ısırmak istiyorsa onu ısırsın.
    (theraflu, 27.07.2008 14:51)
  23. hiç bir garipliği olmasa gerek. tabi kız azıtmamışsa eğer yani bakire değil dediysek önüne gelenle de yatmasın hesabı. lan böyle yazınca da garip oluyor insan. neyse... efenim aslında bu konu çok uzar. çünkü bakire olmayan kızla evlenmek istemeyen adam zamanında kimsenin kızlığına göz dikmemiş midir? hani nerde o peygamber. söyleyin yaşıyorsa tavaf edelim. o sebepten kimse bu yanlışa düşmesin. çıkar at gözlüklerini de demeyin lütfen. olur mu lan öyle sabahtan akşama kadar şunun amına koysaydım, buna bi gömseydim, ah ağzı da ne güzel olurdu demek sonra da ben bakire isterim demek. hiç bi kitapta yazmaz bu. dürüst olalım lütfen. hem sen aldın o aldı, ee... hani bana hani bana demez mi meğmet ali...

ancak iki durum vardır bana göre. geri kafalı olduğumdan falan değil dikkat ediniz ülkemizde hala görücü usulü evlilikler bi hayli fazla. ailem seçecekse kızı, ararım kardeşim bakireliği. kimse kusura bakmasın. ben mi istedim onunla evlenmek?.. senin ailen seçmişse kızı, kızın ne günahı var demeyin. madem onun ailesi bu kadar tutucu, zamanında yapmayacaktı o hareketi. ne yani sonunu düşünmüyor mu hiç? eğer enayi bulurum diyosa, ayrı mesele. hem kızın ailesi de merak edecektir söz konusu durumu. bunlar kolay şeyler değil. görücü usulüyle evlenmek... evlenmek de kolay değildir ayrılmak da. aileler giriyor karıyla koca arasına. karı-koca arasına girilmez diye bişey yok yani.

bide diğer durum vardır, hiç ellemeye bile gerek yok. kardeşim çift anlaşıyor, birbirini seviyor, bu tip şeyler onları etkilemez, etkilememesi lazım... sen kıza mı aşık olmuşsun, bakireliğine mi?.. yok ben namusluyum da, yok bilmem ne de, bırak bu işleri. karşıdan geçen sarışın hatunu versem önüne, halsiz bırakmassan ne olayım. azıcık özeleştiri gerek. yada öyle denmiyordur bilmiyorum ben, anladınız işte...

bu benim öznelimdir, benim yargımdır. isteyen siktir git der, isteyen eyvallah kardeş,tuttum bunu... ama şunu da unutmayalım; evlilik bizim(evlenmeyenler) için çok basit görünebilir ama tahmin ettiğimizden de öte bişeydir. böyle saçma şeylere bağlanmaması gerek.
    (bcrichkerrykingwarlock, 27.07.2008 15:51)
  24. kızlık zarı, gelişmekte olan rahmin mikroplardan korunması için vardır. rahim geliştiğinde ve evresini tamaladığında kızlık zarının işlevi de biter.
    ancak erkek milleti, ya daha önce seviştiği adamın penisi benimkinden daha büyükse, aman ya ben onu yeteri kadar tatmin edemezsem, yok erken boşalırsam da o adam onu defalarca uçuracak kapasitedeyse de ben yapamazsam sorularını yaşamamak için, en temizi, kızlık zarına namus kavramını yükleyivermiştir. böylece bir kadın hayatı boyunca yalnızca evlendiği erkekle birlikte olacak, en iyisinin o olduğunu düşünecektir. söz konusu beyinsiz erkeğimiz de (yalnızca üzerine alınması gereken erkeklerin alınmasını rica ediyorum) erkeklik egosunu tatmin edecektir. kızlık zarına namus kavramının yüklenmesi, kadına bekaretini kaybederken dayanılmaz acılar çekeceği telkininde bulunularak onda ilk gece korkusunun yaratılması hep kadın üzerinde bir nevi toplumsal bilinç altı oluşturularak onların yalnızca kocalarının "helali" olmasını sağlamayı amaçlamıştır.
    kadının cinselliği yaşaması konusunda bu denli bastırılmasının bir nedeni de kadının her zaman cinselliği yaşamaya uygun olmasıdır. kadın her an sevişebilir. ancak erkekler ancak sınırlı sayıda ve belli bir yaşa kadar cinsel ilişkiye girebilir. bu güne dek kadına yapılan tüm baskılar, kızlık zarına yüklenen anlamlar hep erkeğin ezikliğini bastırmak ve egosunu tatmin etmek amacına yarar. kadının bu denli kontrol altında tutulmaya çalışılmasının sebebi erkeğin kompleksinden başka bir şey değildir.
    yok gülü ilk koklayan olacakmış da, ziraatçiliğe özenmiş de... insanın kibarlığı bir yana bırakıp "sen kim oluyosun lahn yarraaamm" diyesi gelmiyor mu allahaşkına. insanoğlu en fazla bu kadar alçalabilir herhalde.
    (sakıncalı piyade, 27.07.2008 15:57 ~ 15:59)
  25. (bkz: delinin biri kuyuya taş atmış)
    (dahadeli, 27.07.2008 19:27)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil