belki ilginizi çeker
  1. · evleneceği dişide bekaret aramayan erkekler
  2. · bıktıran başlıklar
  3. · yaran yanlış başlık okumaları
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yılmaz özdil
  2. · aylin aslım
  3. · thierry henry
  4. · author
  5. · yaran diyaloglar
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · aşk ı memnu
  8. · ikea
  9. · ikizler burcu kadını terazi burcu erkeği ilişkisi

bakire kızla evlenmek istemeyen erkekler  

1. şu anda ismini hatırlayamadığım bir ülkede(taiwan'mış maniacxx öle dedi) kızlar için bakirelik ayıp birşeymiş ve bir kızın evlenmesi için bakireliğinden kurtulması gerekmekteymiş hatta sırf kızların bakireliğini bozmak için para alan adamlar varmış bu ülkede.
    (esdora, 14.12.2004 00:16 ~ 05:11)
  2. ülkemiz sınırlarında böyle bir erkek türü olmadığından mıdır nedir insanların hunharca aksi görüşte olduğunu zannedip de saydırdıkları erkekler
    (bınar, 14.12.2004 01:48)
  3. evleneceği dişide bekaret aramayan erkekler bu tip insanlardan farklıdır.
    (neverland, 14.05.2005 03:43 ~ 18.08.2006 01:02)
  4. (bkz: günah çıkarmak)
    (radi, 09.06.2007 16:53 ~ 16:54)
  5. kızın beceriksiz,tecrübesiz olduğunu düşünüp ilk gecesinin içine etmesini hatta korkup kaçmasını istemeyen erkektir.
    (yirmiiki22, 09.06.2007 17:00)
  6. (bkz: buyrun benim)

edit: niye kötülüyorsun ki sana ne evlenecegim kızıda mi sana soracam.
    (scurtel, 26.08.2007 18:28 ~ 20:50)
  7. (bkz: yok öyle bişey)
    (kırmızıkanguru, 26.08.2007 18:34)
  8. çok akıllıca bir iş yapan, kızın yatakta korkunç çıkma ihtimaline karşı kendini sağlama alan erkektir.

hele hele kendi bile beraber olmadığı kızla evlenmek isteyen erkek vardır ki hayret edilesidir.
    (seninengüzelyerinkahverengigözlerin, 26.08.2007 18:44)
  9. bir afrika ülkesinde(adını hatırlamıyorum) damadın en yakın arkadaşı damadı bekaret bozma derdinden kurtarmak zorundaymış(bir gazetede okumuştum zamanında).
    (kötüböcek, 26.08.2007 20:03)
  10. en az evleneceği kızın bakire olamasını isteyen erkek kadar dar görüşlüdür.seksi herşeyin önünde tutuyor demektir.ya birini seversin evlenirsin onun daha önce biriyle beraber olması ya da olmaması bu kadar önemli midir?
    (des, 26.08.2007 20:13 ~ 22:00)
  11. eğitim fakültesinin önünden geçmek istememiş öğrencidir.
    (quenya, 26.08.2007 20:19)
  12. bakire kızları paslanmış demirlere benzeten erkeklerdir. kendilerine güvenleri tam olan erkeklerdir. ayrica coğu bakire kızın çirkin oldukları için bakire kaldıklarını düşünürler.
    (scurtel, 26.08.2007 20:40 ~ 20:41)
  13. (bkz: biri bana mi seslendi)
    (thyo, 26.08.2007 20:40)
  14. erkek erkeğe konuşmalarda (bkz: erkek diyalogları) benimki açık olsun diyen erkek türüdür. bu türün bakire bir kız arkadaşı olup da onunla birlikte olduktan sonra bu düşüncesini açıkca söylemesi doğal karşılanmalıdır.
    (bkz: boktur kokar soydur çeker)
    (sinsemilla, 26.08.2007 20:45)
  15. (bkz: hayrına bakirelik bozulur)
    (koşarken ayağına giren kramp ile yere yığılan adam, 07.04.2009 15:14)
  16. kıbrısta bir ara bilgi işlemini yönettiğim şirketin patronu, adamın para ile ilgili bir sorunu yoktu, vw eos'uyla her akşam beni eve götürürken habire "ben bakire olmayan tecrübeli bi hatunla evlenecem hacktor" der dururdu. bir gün "niye?" diye sordum. meğer onlar tecrübeli olurmuş, leb demeden leblebiyi anlarmış her türlü pozisyona alışkın olduklarından bunun için ayrıca vakit ve zevk kaybettirmezlermiş. e hayırlı olsun ne deyim.
    (hacktor, 07.04.2009 15:19 ~ 15:20)
  17. büyük ihtimalle evlenmeden önce bir test sürüşü yapmak isteyen erkektir.
    (bilmemneolsun, 07.04.2009 15:25)
  18. ilk gece sendromu yaşamak istemeyen erkeklerdir. işi bilen kızla evlenir, cinsel hayatta zevkin dibine vurur, mutlu olur, mutlu oldurur.
    namus kavramı toplumun namuse yüklediği anlamdan biraz farklıdır. o bekaret zarında namusu aramaz. bekaret zarını koruduğunda namusunu koruduğunu sanan kızı da aramaz çünkü bilir ki o kız bekaretini korumak haricinde seksin hertürlüsünü yapmıştır.
    (ruzgara karsi 30m iseyen adam, 07.04.2009 15:25)
  19. 29 - 35 yaş arası evlenmek isteyen erkek ise gayet mantıklıdır.
    zira o yaşa gelmiş ve hala bakire olan bir kadın;

ya kendini hayattan soyutlamıştır, yani dışarı filan çıkmıyordur.bu durumda hiçbir şey bilmeyen hatun yani odun olan bir hatundur.

ya yobazlık derecesinde namusa töreye inanıyordur, eline gerçek anlamda erkek eli değmemiştir. bu durumda entellektüel olarak çok zayıftır.muhtemelen hacıya hocaya ve bilimum bütün uydurulmuş yalan yanlış mitlere inanıyordur. ağaca bez bağladığı için sizle evlendiğine de inanır ne duysa inanır.

yada psikolojik sorunları vardır kimseyle anlaşamamaktadır bu yüzden bir sevgilisi olmamıştır.(örneğin paronayak ) deli filandır.

bunlar iyimser olanları .... diğer ihtimaller daha kötü.

hatun motordur ancak kendini pazarlamak için zarını diktirmiştir.
    arkadan veriyordur herşeyi yapıyordur ama zarını koruyor da olabilir.

yalancı iki yüzlü modeller bunların arasında vardır bu modeller bekaretini koruyamadıysa tecavüze uğradım diye sıkacak cinstir ayrıca.

trilyonda bir model harbiden bir sorunu olmadığı halde kendini korumuştur onu adına ama onun denk geleceğimi ummak yerine gider sayısal filan oynarım....

bu arada çoğu öğrenci zaten bu yaş aralıklarında evlenmektedir.
    bu durumda etraf bu ve benzeri akla gelen gelmeyen örneklerle doludur.

eh zaten namusta iki bacak arasında değil. bakire olarak evlenecek sonra bekaret sorunu kalktı lan diyerek evlendikten sonra konu komşuya gidip afedersiniz verecek ne anladım ben ondan... önce adam olacak...

erkek birazcık dürüstlük arıyorsa belli bir yaştan sonra bakire olmayan kız talep etmeye başlayacaktır...
    (nickealdanma, 07.04.2009 15:51 ~ 15:53)
  20. (bkz: yazıktır, günahtır)
    (flowww, 29.04.2009 22:58)
  21. "kan tutması" olayını yaşayan erkektir.
    (pyros, 29.04.2009 22:59)
  22. dünyada türlerinin devam ettiği bilinmekte olup türkiyede hiç yaşamamış olan canlı türüdür.benzerlerine rastlanmış fakat ömürlerinin kızı yatağa atıncaya kadar olan sürede olduğu gözlemlenmiştir.
    (dondurmalısufle, 29.06.2009 16:22)
  23. ikinci eldüşkünüdür.
    (jenerik yasamlar, 01.08.2009 16:36)
  24. kadına kadın olduğu için değer veren erkeklerdir. kadınlara hayatın giriş kapısı olduğu için saygı duyarlar. onların kutsallığına inanırlar. ancak kadınların bu erkeklere yaptıkları salaklık göstergesidir.
    (karga karga gak dedi, 01.08.2009 16:40)
  25. isviçreli bilim adamlarınca yapılan araştırma üzerine, dünyanın 2012 yılında değiştireceği boyutu şimdiden yaşayan erkeklerdir.

özellikle bu erkek türk erkeği ise, genellikle ekürisi abazanlık olur. neme lazım dikkat edilmeli.
    (onbirdakika, 01.08.2009 16:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil