bak sana paris hilton ne hale gelmis hapiste 

adana çık aradan

1. bu günlerde msn adresimdeki kişilerden aldığım mesajdır. bilgiğim kadarıyla bir solucan gönderiyor. bu solucan "bak sana paris hilton ne hale gelmis hapiste" mesajı ile bir de mutsuz bir smiley gönderdikten .rar uzantılı bir dosya gönderiyor.

bir çok kişiye bulaşmış durumda. bu mesajı ilk ciddi birilerinden aldığımda "ohaa" , "belki başkasına yazmak isterken bana yazdı, kirli çamaşırları ortaya çıkıyor hihih" demiştim. ama değilmiş.

bulaştırmayın, sonra onun bir solucan olduğun anlatılması zordur.

not: gelen mesaj "baksana" ile başlaması gerekirken "bak sana" ile başlıyor. bir solucan yapmışlar, ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
    (mustafa, 27.07.2007 11:56 ~ 12:26)

2. akabinde 2. iletisi de şu olabilir: "benim bu ciplak fotoda :-o ama baskasina yollama"

edit: bana yollanan dosyalar .zip formatındaydı.
    (journeyman, 29.07.2007 23:09 ~ 23:15)
  3. (bkz: baksana)
    (karamelize ekmek, 29.07.2007 23:29)
  4. iyi bir arkadaşımın düğününden sonra "bizim fotolar" yazısıyla gelen bu dosyayı, son derece normal karşıladığım için bakmadan etmeden açtım... tabi bilgisayarımın nazik poposunda patladı. daha sonra msn adresimdeki herkese "bu benim çıplak halim", "jennatoohot" gibi biçimlerde bilinçsizce göndermiş olduğum için bi de aleme maymun oldum... bir takım yavşak insanların da 2 sene hiç konuşmayıp bir anda hal hatır sormasına sebebiyet vererek "senden bana bi dosya geldi, çıplak fotoların varmış ama ben seni tanıyorum tabi, üzülme, bizde yanlış olmaz" falan gibi berbat diyaloglarını çekmek zorunda kaldım...

paris'e de, bu kadar abazan olup her boku önce kendi bilgisayarlarına sonra da evrimleşmiş masum haliyle (burada kaderime sıçayım istiyorum, düğün resmi nedir ya) benim bilgisayarıma bulaştıran kitlelere de selam ediyorum.... garibim günlerdir trojan temizlemeye uğraşmaktan helak oldu, msn açmaya korkuyorum.

açmayın evet...
    (cheetosyiyenpenguen, 29.07.2007 23:48)