sevgili sözlük,
bu sabah kalkar kalkmaz wc'ye gittim. çişimi yaparken uçan sineği vurmaya çalıştım. büyüğünü yaparken akşam çok acı yemişim üstüne afiyet, kıçım yandı biraz ama sonuç başarılıydı.
kahvaltıda tabi ki nutella yedim. bilirsin herkes gibi ben de çok severim nutellayı. zaten bu yüzden kaç gündür sende onunla ilgili başlıklar açıp duruyorum. farkettin mi?
neyse işte sonra müzik dinledim bol bol, bangır bangır, acılı tatlılı.. her dinlediğim şarkıyı da şimdi listeleyeceğim, merak etme, google'dan da liriklerini kopyala yapıştır yapacağım.
sonra okula gideyim dedim, malum sınav vardı ve ben dün akşam sana diyordum "yarın sınav var, ben sözlükte sürtüyorum" diye.. ayakkabılarımı giyerken, sevgilim sayesinde bağcıklarımı tersten bağladığımı farkettim. ne enteresan duyguymuş, sana anlatmadan olmazdı. otobüs beklerken - ki 45 dk bekledim bekledim - gelen yine tıklım tıklım, herkesin koltuk altı ter fışkırtıyor foşur foşur, midem bulandı indim yarıyolda. sonra malum sınavı kaçıracağız, son para taksiye..
sınava da çalışmadık ya sayende, boş kağıt vermeyelim diye her soruya adımı yazdım, bir de geyik patlattım. hocanın yüz ifadesini merak etsem de not olarak bana geri dönünce anlarım zaten. neyse canım bütü var bunun daha..
hem kısa günün karı, gördüğüm herkesi de modellemeyi unutmadım, korkma. hocalardan, öğrencilere; yolculardan tinercilere.. hepsi kalıplandı şimdi anlatırım.
neyse, sonra sevgilimi aldım eve attım, şöyle geçen bahsettiğim taktiklerle. neyse seviştik bir güzel. ama tam da yerinde telefon çalmaz mı?? ne yapsak beğenirsin..
akşam da sevgilim bana nohutlu pilav yapmış; çocukluğumu hatırladım be sözlük.. ananemi özledim, dedem parka götürürdü, annemle oyunlar oynardık; çok saftık çok..
insanın içi burkuluyor..
neyse sözlük giri sayımı da arttırdım, yeter şimdilik, oturup oyları ve mesajları bekleme zamanıdır; popüler olma zamanıdır, tanınma zamanıdır.. artık bilirler beni değil mi sözlük? bak sabahtan beri yazıyorum burda, hatta her günümü yazıyorum. evet evet, ben o yazarlardanım galiba..
haa dur, az kalsın unutuyordum, 2 de anket patlatayım hemen! yarın bakar eğlenirim, insanları çekmenin dayanılmaz sevincini yaşarım.
-------------------------------------------------------------------------
dip not olarak eklemek istediğim bolca bkz'lar olsa da doldurmak oldukça vakit alacaktır. o yüzden bu bölümü boş bırakmak istiyorum sevgili ahali..
(ven, 22.08.2007 21:54 ~ 22:12)
(sükun, 22.08.2007 22:03)
(karga, 22.06.2009 04:15)
bak ben buyum sözlük: \o/
(bkz:
güzel bir gün ölmek için)