17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 371 tane
günün başlıkları: 371 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yalnızlık (5)
- ·
- ·itü sözlük (2)
- ·aşk (2)
- ·
- ·blind guardian (2)
- ·
- ·
- ·türkiye kupası (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülse birsel (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kuzey güney (2)
bakın dur
- sağ framein sağ üst tarafında diğer sözlüklerden yardım almaya yarayan drop down menü***
- (bkz: sesli sözlük)
- -sen bakın dur mağazalara falan ben geliyorum. (kişi başarıyla ekilmiştir.)
- içeriğinde sesli sözlük ve youtube aramalarını da barındıran faideli fasilite.
- baktınız itü sözlük kesmedi daha da merak ettiniz konuyu, direk buradan bir istikamet seçersiniz hemen yeni bir pencere açar ve hangi başlıkta yaptıysanız bu işlemi o başlığı arar yöneldiğiniz istikamette.
- wikipedia yerine ya da wikipedia ile birlikte türkçe versiyonu olan vikipedi'nin ve sesli sözlük yerine ya da onunla birlikte tureng'in de yer almasının çok daha işe yarar olacağını düşündüğüm fasilite.
- vikipedi de eklenmiş bünyesine.
- ekşi sözlük de eklenmeli gibi.
- bir akordeon ya da slidetoggle yapılsa dadından yenmez, bu 3.0 tasarıma da yakışır. hakikaten çok ilkel duruyor. (bkz: ekşi sözlük beta).
- çok kullanıyor severek arama tarama yapıyordum; itü sözlük v4'te iyice güzelleşti.
ama artık türkiye'de aramanın adresi büyük ölçüde değiştiği için yandex.com.tr eklenmedikten sonra benim için çok anlamı olmayan özellik.
yandekslemek diye bir deyim geliyor, bunlar hala google'a takılı kalmış utanmasalar bing koyacaklar. - 'kurcalama evladım şimdi bozacaksın' bilinçaltıma itilmiş bu bilgiyle bir süre uzaktan bakındım, gecenin bu saatinde çözmüş olmaktan mutluluk duydum.
(bkz: uyan da balığa gidelim)