ne yazık ki davetli açmak zorunda kaldığımız zirveydi. bunun tek nedeni vardı,
lierre in sözlüğe yeni katılmış olmasına rağmen zirveleri çok sıkı takip etmesiydi. o kadar dedim kendisine "zirvelerde eğlenip coşacağına oturup giri yaz", ı ıh, fayda etmedi. malum gençlik içleri kaynıyor
*
bu küçük hanımı atlatabilmek için
toşdidinin yardımı ile ilk ve de davetli zirvemizi açtık. ilk zirve açmamızdan üstüne birde benim "davetli olsun lierre görmesin" baskım nedeniyle bir yerlerde hata yaptık sanırım. destek almak için önce
zeusun sonrasında,
one more cup of coffeenin katkılarıyla ilk adımı başarıyla tamamladık.
sıra geldi ankara zirvelerine katılan kişileri davet etmeye. bu iş bana düştü. zirvetör sayfasını kopyalayıp yapıştırdım ama onu dahi beceremediğimi ve de nasıl becerebileceğimi
serversirvermenin mesajıyla öğrendim.(sanal alem ve teknoloji özürlüyüm evet. ilkler hep zor olmuştur benim için zaten) ankaradaki bildiğimiz tüm yazarları davet ettik veya davet ettiğimi sandım. sanırım bir kaç kişiyi unuttum, bunun için suçlu benim, özür dilerim. ankaradaki yazarların yanısıra uzak mesafede olan bir kaç özel kişi
* * * * de davetliydi bu zirveye ancak birisi gelebildi.
mevlana beni görse sen gelme derdi
zirveyi açarken dikkat etmemiz gereken şeylerden birisi adıydı. malum cin lierre çakmamalıydı. 30 yaş üstü sözlük yazarlarının katılacağı sıkıcı(!) ve hatta ezik(!) bir zirve olacağını simgelemek için
tsm den faydalandık. bu ismi düşünürken aklımdan geçen gençlerin
tsm ye eskisi kadar ilgi duymamasıydı.
tüm bu
hengameyi atlattıktan sonra tek sorun kalmıştı.
lierre i mekana çaktırmadan getirecek kişi. bu konuda sağolsun
cisim tamlaması gönüllü oldu ve üstün başarı gösterdi.
bundan sonrası ayrıntı. öncesini niye mi anlattım? ben çektim siz çekmeyin diye.
bir hafta geçti üstünden ama hala konuşuyoruz bu zirveyi
lierreyle. varlığıyla bizi mutlu eden, uzakta olması nedeniyle telefonla destek veren tüm yazarlara teşekkür ederim.
bu giri hesabımın kapalı olması nedeniyle gecikmiştir. özür dilerim.
edit: sonrası ayrıntı demiştim ama devamının merak edildiğini belirten mesajlar aldım. bu davetli zirve açmanın kötü yanıymış. bunu da öğrenmiş oldum bu sayede.
benim erkenden mekanda olmam ve zaman yaklaşmasına rağmen kimsenin gelmediğini kafama takmış olmam nedeniyle, ki doğum günü çocuğunun mekana getilmesini kararlaştırdığımız saate az kalmıştı, ilk gelenlere yüklendim. özür dilerim. o günkü bayıltıcı sıcağa rağmen neredeyse tüm davetliler tam da söylenilen vakitte mekandaydılar. (boşa panik yapmışım)
öyle çok eğlendik ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. kahkahalarımız nedeniyle çevremizden aldığımız bakışlar ve 325 adet fotoğraf bunun en büyük delilidir bence. herkese, özellikle de bu zor günümde ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmediğim bir anda hep yanımda olup desteğini esirgemeyen
toşdidiye teşekkür ederim.