belki ilginizi çeker
  1. · cisim tamlaması
  2. · bulsaraa
  3. · maglor
  4. · toşdidi
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · yaran diyaloglar
  4. · 2012
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · domuz gribi
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · arı sıçtı
  9. · pink floyd dinleyen zavallı

bahara ermeden ömrüm kış oldu zirvesi  

1. küçük meleğim lierre ye süpriz doğum günü partisi olarak hazırlanmış davetli zirve. şahsın kendisi davet edilmemiş,çatır çatır çatlatılmıştır ayrıca. 30 yaş üstü ezik yazarların** sonbahara ulaşmadan kışa geçişini simgeliyor gibi gözüksede aslen tazecik bir fidanın heyecandan ne yapacağını şaşırmasıyla son bulmuştur. uzak yollardan kırmayıp gelmiş mevlana beni görse sen gelme derdi ye sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunmak boynumun borcudur. küçük oyunumuzda bizi kırmayıp rol alan ( çaktırmamak çok zordu) ve bugünkü bu güzelliği bizimle paylaşan tüm yazar arkadaşlarıma sonsuz minnettimle.
    ha bir de... iyi doğdun meleğim...
    (toşdidi, 23.08.2008 21:57)
  2. şu an fotoğraflarına bakarak şen olduğum, lierre'in sürpriz doğum günü özelliği taşıyan davetli zirvedir.

yahu bu kadar fotojenik bir grup daha olamaz. fasıla götüreceğim sizi, sözüm var.*
    (zinkafnun, 24.08.2008 00:59)
  3. (mustafazmi, 24.08.2008 01:06)
  4. doğum günüm olduğunu çaktırmamak adına göbeğini çatlatan her kankama teşekkür ettiğim zirvedir. gerçi ben anlamamıştım o sırada jassminei kıskanmakla meşguldum ama hepiniz anlayacağımı zannetmiştiniz. cisim tamlamasının mükemmel oyunculuğu ve benim yüksek dereceli kıskançlık krizlerim yüzünden anlamam mümkün değildi o ayrı* yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. beni öyle mutlu ettiniz ki resmen uçtum yani. hayatımın en güzel doğum günlerinden biriydi. gerçekten benim için oraya gelmiş olan herkese çok teşekkür ederim. hepinizi çok seviyorum. mükemmel insanlarsınız.
    (lierre, 24.08.2008 14:29 ~ 20:19)
  5. jassmine kişisinin bana, toşdidi'ye ve extrabim'e geç kaldığımız için dalacağını* düşündüğüm zirveydi ki çok şükür kazasız belasız atlattık. şaka bir yana; bizleri sevmese dalma eylemine girişmezdi ve ayrıca toşdidi isimli kafasını sevdiğim şahıs hiç olmasa bu şekilde de güzel bir zirve olmazdı. ben kendi adıma sorunlardan sıyrılmış birkaç saat geçirdiğim için mutlu olarak ayrıldım. teşekkürü bir borç bilir akabinde teşekkür ederim.
    (butterfly, 24.08.2008 15:29)
  6. öyle yada böyle kaçırmış olduğum zirvenin ta kendisidir.
    (splendid, 25.08.2008 17:01)
  7. ne yazık ki davetli açmak zorunda kaldığımız zirveydi. bunun tek nedeni vardı, lierre in sözlüğe yeni katılmış olmasına rağmen zirveleri çok sıkı takip etmesiydi. o kadar dedim kendisine "zirvelerde eğlenip coşacağına oturup giri yaz", ı ıh, fayda etmedi. malum gençlik içleri kaynıyor*

bu küçük hanımı atlatabilmek için toşdidinin yardımı ile ilk ve de davetli zirvemizi açtık. ilk zirve açmamızdan üstüne birde benim "davetli olsun lierre görmesin" baskım nedeniyle bir yerlerde hata yaptık sanırım. destek almak için önce zeusun sonrasında, one more cup of coffeenin katkılarıyla ilk adımı başarıyla tamamladık.

sıra geldi ankara zirvelerine katılan kişileri davet etmeye. bu iş bana düştü. zirvetör sayfasını kopyalayıp yapıştırdım ama onu dahi beceremediğimi ve de nasıl becerebileceğimi serversirvermenin mesajıyla öğrendim.(sanal alem ve teknoloji özürlüyüm evet. ilkler hep zor olmuştur benim için zaten) ankaradaki bildiğimiz tüm yazarları davet ettik veya davet ettiğimi sandım. sanırım bir kaç kişiyi unuttum, bunun için suçlu benim, özür dilerim. ankaradaki yazarların yanısıra uzak mesafede olan bir kaç özel kişi* * * * de davetliydi bu zirveye ancak birisi gelebildi. mevlana beni görse sen gelme derdi

zirveyi açarken dikkat etmemiz gereken şeylerden birisi adıydı. malum cin lierre çakmamalıydı. 30 yaş üstü sözlük yazarlarının katılacağı sıkıcı(!) ve hatta ezik(!) bir zirve olacağını simgelemek için tsm den faydalandık. bu ismi düşünürken aklımdan geçen gençlerin tsm ye eskisi kadar ilgi duymamasıydı.

tüm bu hengameyi atlattıktan sonra tek sorun kalmıştı. lierre i mekana çaktırmadan getirecek kişi. bu konuda sağolsun cisim tamlaması gönüllü oldu ve üstün başarı gösterdi.

bundan sonrası ayrıntı. öncesini niye mi anlattım? ben çektim siz çekmeyin diye.

bir hafta geçti üstünden ama hala konuşuyoruz bu zirveyi lierreyle. varlığıyla bizi mutlu eden, uzakta olması nedeniyle telefonla destek veren tüm yazarlara teşekkür ederim.

bu giri hesabımın kapalı olması nedeniyle gecikmiştir. özür dilerim.

edit: sonrası ayrıntı demiştim ama devamının merak edildiğini belirten mesajlar aldım. bu davetli zirve açmanın kötü yanıymış. bunu da öğrenmiş oldum bu sayede.

benim erkenden mekanda olmam ve zaman yaklaşmasına rağmen kimsenin gelmediğini kafama takmış olmam nedeniyle, ki doğum günü çocuğunun mekana getilmesini kararlaştırdığımız saate az kalmıştı, ilk gelenlere yüklendim. özür dilerim. o günkü bayıltıcı sıcağa rağmen neredeyse tüm davetliler tam da söylenilen vakitte mekandaydılar. (boşa panik yapmışım)

öyle çok eğlendik ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. kahkahalarımız nedeniyle çevremizden aldığımız bakışlar ve 325 adet fotoğraf bunun en büyük delilidir bence. herkese, özellikle de bu zor günümde ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmediğim bir anda hep yanımda olup desteğini esirgemeyen toşdidiye teşekkür ederim.
    (jassmine, 30.08.2008 02:50 ~ 31.08.2008 00:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil