(kişi erkekse) kızların göze daha bi güzel gelmesi, vucudu ve beyni bir çeşit optimistliğin kaplaması, kıpır kıpır olmak, kapalı mekanlarda müthiş daralmaya başlamak
gümüşsuyu yan bahçenin popüleritesinin artması
koşup zıplamak istenmesine rağmen vücudu kaplayan anlamsız yorgunluk hissi
denizin doğanın insanı çekme gücünün tavan yapması
" artık ben bir kız arkadaş yapayim kendime " dedirtir insanı. tabi erkekleri düşünerek söyledim bunu ama lezbiyenlerin de aynı cümleyi kurma ihtimali var.
hava ısının artması ile beden ısısı da artar.
ısınan beden içten içten yanar. (bkz: içten yanmalı motor)
içi sıcak olan beden, soğumak için soyunur.
henüz yanmayan, ısınmamış bireyleri ısıtır.
ısınan birey soğumak için soyunur.
finallerin tam gaz yaklaşması ama şenliklerin de yaklaşması eğlenme-çalışma ikilemi arasında kalmak. "şu kampüsün tadını şu çimenlikte yan gelip yatmış köpekler çıkarıyor bir tek a.k." derken ağacın altına uzanmış oynaşan gençleri görmek(gençler diyor a.k. duyan da sanır ki yetmişlik dede.) sizden başka herkesin bayağı eğlendiği sanrısı. ne romantizm kalır bünyede ne tutku. hormanlar çok sıkıştırırsa bünyeyi bir tuvalete uğranır sonra kalındığı yerden devam edilir hayata.
zaten hiç gidilesi olmayan derslere gitmemek, mecbur gidilecek derslere de girdikten sonra "ulan dışarısı mis gibi, ben burda ders dinliyorum, sokayım böyle hayatın içine" diyip sıfır konsantrasyonla fiziksel olarak derste, ruhen dışarıda bulunmak, akabinde finallerde yağlı kazığın üstüne oturmak, daha da akabinde yaz okuluna kalıp yazın da içine sıçmak.