|
|
- teoride ve pratikte bir numaralı çizer
- güzel sanatlar akademisi mezunu, adanalı kıl şahsiyet
- kompleks ve olumsuzluk dolu bünye.
(bkz: gülmesini bilmeyen dükkan açmasın)(skuba, 30.12.2004 00:05 ~ 00:06)
- bir karikatürünü 3-4 kez yayınlamakta bir beis görmeyen ilginç çizer. her ortama girmiştir, her şeyden tatmıştır, kraldır şahtır, süperdir ve hatta "waaooow"dur.
tarkan'ın amerika'da bir gay barda görüldüğü ile ilgili bir karikatürü vardı ama hayret hatırlayamadım. oysa kesin 3-4 kez yayınlanmıştır.
sanal simge adlı bir karakteri vardır, ve sanıyorum dünyada kanlı ped çizmekten en çok haz alan çizerdir. her 5 kareden birinde kanlı pedlere rastlar gibiyim şeklinde pis bir genelleme/iftira yaparım.
- bir ara paso işkence metodları çizerek prim yapmaya çalışmış karikatürist. arada bir hoş olan hikayeleri vardı ama köşesini okumayı zaman kaybı olarak görüyordum. extacy kullanımından zokayı yemekten son anda kurtulmuş eleman.
- sahaflardan topladığı eski kitaplardan aşırıp mankurt osmanlı işkenceleri adında bir kitap çıkaran çizer.
kaynak belirtmiştir tabi kitapta.
kullandığı bazı sözler yüzünden severek okurum kendisini.(sükun, 14.02.2006 14:07)
- iki lafından biri 'bohemim ben' olan tuhaf kişilik.
- lemanyaktaki "secret life of bahadır boysal" isimli köşesini bir arkadaşımın "bahadır of boysal" zannettiği adam.
- kendini ressam olarak değerlendiren çizer.
- (bkz: her şeyi bilen adam)
(skuba, 26.10.2006 04:53)
- kendi başından geçiyor edasıyla sözüm ona komik hikayeler çizen, aslında sağdan soldan başkalarının hayatlarını tırtıklayan, "küçük dağları ben yarattım" havasından geçilmeyen, sanal simge dışında elle tutulan bir çalışması olmayan kötü yazar-çizer.
- benim bilmemkaç senedir beğenerek takip ettiğim ama pek çok kişinin kıl olduğunu görüp kendimi sorgulamama neden olan çizerimiz..yinede şu anda hala arada bir l-manyak alıyorsam bu adam içindir,kim ne derse desin
- "bir kız arkadaş vardı.. ülkücü mafyadan bir elemanla kaçmış sonra.." şeklindeki olayı 328 kere anlatmış olan ilginç çizer..
- yaratıcılığın zerresine nail olamamış, sığ bir mizah anlayışına sahip olan çizer. ekmeğini çoğunlukla şehir efsanelerinden ve yaşadığı üç beş sıra dışı olayın on binlerce tekrarından yemektedir. sevimsiz olmayı bile becerememektedir ki çabaladığı yegane şeyin bu olduğu su götürmez bir gerçektir.
çılgın teknocu hatunlar ve kanlı pedleri, afyon kokulu rock barlar ve gotik fantezileri, adana kırsalı ve tüyü bitmemiş erotik öyküleri, boy boy travesti maceraları, başarısız alt kültür kazıları, niteliksiz yeraltı mottoları, yandan yemiş cyberpunk ve ötesi... memcoş'dan bile bu kadar sıkılmamıştım ben.
- yıllardır leman & l-manyak aldığımda ilk okuduğum bölüm kendisine aittir.ne kadar tekrarlardan ibaret dense de ben gene de seviyorum bu adamın yazıp ve çizdiklerini
- son olarak nihat genç'in son kitabı, "ofli hoca"nın karikatürlerini çizmiştir. şimdilerde ise her gün cihangirdeki entel kahvesinde pineklemekle meşguldür. geçenlerde kız arkadaşı da vardı yanında. tabiri caizse allah gibiydi abla. boysalla birlikte olarak kendine yazık etmiş.
- kofti anarşistiyle bir döneme sıcak damga basmış bir garip fani.. dedim gitti.
- saçlarını iki taraftan toplamış kız, pileli mini etek, kanlı ped. bu üçünden başka bir şey çizdiğine şahit değilim.
(coban, 03.09.2007 05:30 ~ 05:30)
- varisi için:
(bkz: sadece kaan)(coban, 03.09.2007 05:32)
- kim olduğuna karar verememiş adam. oldukça güzel çizimleri olmasına, sağlam dergilerde çalışmasına rağmen hala nasıl hatun düşürürüm, nasıl kız yerim mantığındadır. "imgelerrr.. imgelerrr... ritmi yakala.. ritm esastır... beraber bir ritm yakalayabiliriz.." kıvamı cümlelerle insanı intihara teşvik eden, çeşitli adı bilinir sanatçılardan "aa.. x mi? bizim kanka o yaa." şeklinde söz ederek benünlümeşhurvecoolbiradamım tribi yapan basit insan. sonsuz bir hatun açlığı vardır kendilerinin. tecrübeyle sabittir.
|