görseller
bahçeşehir üniversitesibahçeşehir üniversitesi

belki ilginizi çeker
  1. · bahçeşehir üniversitesi hazırlık okulu
  2. · beerport
  3. · mimarsinan üniversitesi fen edebiyat fakültesi
  4. · bahçeşehir koleji
  5. · deniz ülke arıboğan
  6. · uğur dershaneleri
  7. · mekatronik mühendisliği
  8. · açık yeşil adidas eşofman giyen erkek
  9. · bu
  10. · ercan çitlioğlu
gündem
  1. · kaşlarını almayan kızlar
  2. · rasim ozan kütahyalı
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  5. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  6. · ayda su bulunması
  7. · 100 opera
  8. · sipariş şimdi çıktı abi
  9. · stajyer ve usta diyalogları

bahçeşehir üniversitesi  

sayfa  / 2
  1. yeni kampüsünü beşiktaşta boğaza nazır bir yerde kuracak olan okul
    (lethe, 09.07.2004 14:02)
  2. beşiktaşa kampüs yaptıran zihniyetin insanlarının üniversitesi.
    (tutkuyakar, 27.09.2004 19:59 ~ 28.09.2004 14:12)
  3. boğaza nazır olan kampüsünü kurmuş ve aynı gazla mimarsinan üniversitesi fen edebiyat fakültesi 'ni de satın alıp önümüzdeki dönem iletişim fakültesi yapacak olan okul.
    (dedi ki normal, 02.03.2005 23:33)
  4. 3 mart 2005 gecesi gerçekleşecek ve günün ilk ışıklarına kadar sürecek olan siyaset meydanı programına, beşiktaş kampüsündeki konferans salonunda gerçekleşeceği ve rektör yardımcısı eser karataş 'ında konuşmacı olarak katılacağı bölümüne öğrencilerinin katılmasını zorunlu kılan, bunun için her öğrencisine sms gönderme başarısını göstermiş komedi dolu eğitim yuvası.
    (dedi ki normal, 03.03.2005 18:23)
  5. okul iki kampusten oluşuyor. bahçeşehir ve beşiktaş kampusleri. okulun eğitimi çok kaliteli olup öğrencilere sunduğu imkanları zayıf olan bir üniversite. okulun hazırladığı eğitim programları ise bir hayli kalitelidir. okulun kantinindetiki cafe burjuvayi ve düğün salonuymuş havası var kantin fiyatları ise bir öğrenci hayli yıpratıcak yükseklikte...
    (sabahsız, 08.03.2005 11:29)
  6. evimin arka bahçesini terk eylemiş olan dost.

bahçeşehir kampüsümsüsü evimin tam arkasında bulunan, yalnız geceleri ona bakarak geçirdiğim bir dost idi, ayrıca kız yurdu ve kantininin evime bakması dolayısıyla oturduğumuz dairenin değerini artıran yegane faktördü o. ama şimdi o gitti, mavi boyalı dostum pembe oldu, yerinde teenager çığlıkları var artık.

(bkz: bahçeşehir koleji)
    (makaveli, 21.09.2006 18:34)
  7. gerek eğitim kadrosu, gerek kampüsü, gerek yurt içi ve yurt dışı olanaklarıyla türkiye 'nin en önemli üniverssitelerden biridir. özel okul diye önyargıyla yaklaşmamak gerekir, zaten burslu öğrenciler de hatırı sayılacak bir sayıda vardır. hazırlıkta yurt dışına yolladığı gibi, öğrencilerine her bölümde 2.,3. sınıflarda (hatta sonda da mümkün sanırım) anlaşmalı okullarda abd, almanya, fransa vb. ülkelerde okuma fırsatı da sağlar. okulun rektörü prof dr süheyl batum 'dur.
    (niketre, 03.01.2007 00:39)
  8. eğitim kadrosunun ve olanaklarının iyi olduğu ancak öğrencilerinin bu olanakları hiç kullanamadıgı bir eğitim yuvası. sabancı ve koç üneversitelerinden sonra seçilebilecek en ideal vakıf üniversitesi aynı zamanda.
    (jayhunx, 29.09.2007 02:54)
  9. türkiye'nin en genç rektörüne sahip üniversitedir.rektörlüğü devreden süheyl batum gibi yeni rektör deniz ülke arıboğan'da çok değerli bir akademisyendir.bunun haricinde çok değerli hocaları da bünyesinde barındırann bu kurumun tek sorunu vakıf üniversitesi olmasından kaynaklanan imajıdır.aslında çok iyi öğrencilere sahip olduğu gibi okulun imkanları bakımından da sayılı üniversiteler arasındadır.
    okulda iyi öğrenciler olduğu gibi sadece gelip giden öğrenciler vardır ki kimsenin onları yargılamaya da hakkı yoktur.sonuçta zengin olmanın getirdiği bir rehavet de vardır.onlardan deliler gibi ders çalışmalarını beklemek hayatın gerçekleriye çelişmektir.buna rağmen çok çalışanları var mıdır?evet kesinlikle vardır.kişileri şekillendiren hayat koşulları ve yetiştikleri çevreyse eğer bunların paralelinde davranmak da yadırganmamalıdır.şahsen okulu bilen biri olaraktan burslu ve burssuz çok sayıda iyi öğrenci olduğunu söyleyebilirim;okulun imkanlarından yararlanılmadığını da ekleyerek.
    (setheleh, 27.10.2007 15:06)
  10. okulun içinde kuaför açarak ve herkesi bu açılışa herkesi davet ederek beni bir hayli şaşırtan güzide okul.kuaförün yeri de denizbank şubesi karşısında,okulun bütün girişlerine eş uzaklıkta olan stratejik bir noktadadır.evde hazırlanmaya fırsat bulamamış mahmur kızcağızların dertlerine deva olur umarım .hepimiz el ele tutuştuk ;şu anda bunun gerçekleşmesi için dua ediyoruz sayın seyirciler.
    (setheleh, 24.11.2007 22:46)
  11. bahçeşehir üniversitesi hazırlık eğitimini mecidiyeköy de,kanaltürk binası yanı, eski kanald binasında vermektedir..myö nun hazırlık binası beşiktaştadır..
    (bkz: bahçeşehir üniversitesi hazırlık okulu)
    (zephyr, 25.11.2007 16:04)
  12. sene başında aldığım bazı dersleri benden geri alan okul. bir öğrencinin alabileceği maksimum krediyi yıldırım hızıyla alınmış bir kararla yeniden düzenlemiştir.
    bu işlerin başındaki kişinin odasına gittiğimde ve de sitemimi dile getirdiğimde şaşkınlığım ikiyle çarpılmıştır. bir insanın kendisine de zaman ayırması gerektiğini söylemiştir. hatta "gençsin,yakışıklısın(tamam bunu ben uydurdum),gezmek senin de hakkın.hem hadi sana koymuyor artık, diğerleri ne bulduysa almış ama bir türlü verememiş,onlar ne olacak?" demiştir.beni düşündükleri için mutlu mu olmalıyım yoksa "inek" muamelesi yaptı diye kapuşonumu başıma geçirip hızlı adımlarla karanlıkta kaybolmalı mıyım;bilemedim(ulan ben senede temiz 50 kitap okuyorum.aldığım korsan dvd'ler de burdan karayipler'e yol olur,arada sinemaya bile gidiyorum....harcadınız lan aslan gibi delikanlıyı ben ne diyim size!ühühühühü!),
    (setheleh, 13.03.2008 19:45)
  13. nedense fazla reklam yaptığını düşündüğüm üniversitedir.tamam belli bir kesmi çekmek için işe yarıyor olabilir ama bunun kaliteli öğrenciyi kaçıran bir olay olduğunu düşünüyorum.en son facebooktada reklamını görünce eğitimlerine bu kadar az mı güveniyorlar ki bu kadar reklam verme ihtiyacı hissediyorlar diye düşündüm.
    (dark elven, 30.06.2008 22:46)
  14. öss de ilk 2000'e giren burslu öğrencilerine, ingilizce eğitimini boston northestern universitesi'nde ücretsiz veren okul. bunun haricinde kesintisiz aylık 1500ytl burs + laptop. hayır sadece abd ye uçak biletleri 2000-4000 usd arası.
    (dirensar, 25.07.2008 17:23)
  15. çok kaliteli , kendini her anlamda geliştirmiş adamları bünyesinde barındıran ama aynı zamanda karşılarında kelimelerin kifayetsiz kaldığı adamları da aynı çatıda toplayan okul.
    kütüphanesinden aldığım küresel terörizm kitabının içinden çıkan not kelimesi kelimesine şöyledir:

"gelmeyecekleri tuttu şimdiye kadar bir kere bile devamsızlık yapmamış hatunların olaya bak ya....boşver kuşhum böylesi daha iyi...olay felan çıkardı böle tanımıyorum ama hatunları...o kadar seviyesiz yani...gerçi mailinde anlamıştım ama...yaa iyiler hoşlar falanda biraz seviyesizler maalesef doğrusu...değişik kişiliklermiş."

şimdi cümle cümle okuduğumuzda bir kanvırzeşın izlenimi veriyor bu yazılanlar . peki ama neden aynı kağıda , paragraf çalışması gibi ve neden bu tema ile bir küresel terörizm kitabının içinde? hayır belki arkadaşlar aşmış insanlardır(var öyle bir ihtimal evet) ona lafım yok ama benim söylemek istediğim bunun bahçeşehir üniversitesi ile yan yana geldiğinde yarattığı gülümseme etkisi... anladınız siz beni!

not: "laf atıyor densiz bizim okula" demeyin ben de o okuldanım ve çok iyi öğrenciler olduğunu biliyorum , zaten söyledim de.
    (setheleh, 04.09.2008 00:29 ~ 16.09.2008 18:22)
  16. beşiktaş'ın göbeğini ele geçirip kampüs olarak kullanmak ayıbına pervasızca devam eden işgalci güç.
    çırağan ve civarında yaşayan herkesin evlerine müstakbel bahçeşehir yurdu olarak bakmasına sebep olacak kadar korkunç politikaları olan bir kurum.
    birilerinin onlara apartmandan üniversite yapılmayacağını anlatması lazım, zira bir dersane için bile küçük gelen, toplasan iki anfi büyüklüğündeki ekol dersanesi beşiktaş şubesi'ni de hukuk bölümlerine yer niyetine satın almaları bu konuda cahil olduklarını gösteriyor.
    başka birilerinin de tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra güzelliğini de koruyabilmeyi başarmış beşiktaş'ın özel üniversitelerin en dandiklerinden birinin kampüsü olmayı hak etmediğini kafalarına kafalarına vurması gerekiyor bu yöneticilerin...
    birilerinin dur demesi gerekiyor buna!
    (ketenkele, 24.10.2008 14:56)
  17. içinde kuaför salonu olduğunu bizzat gidip gördüğüm burjuva eğitiminin bayraktarı olan üniversite. loş ışıklı kantiniyle, kışın soğuk anfileriyle kendi okulumla gurur duydum bu garabeti görünce.
    (ugurdinc, 01.01.2009 18:47)
  18. hiç gidip görmedim ama büyük ihtimalle içinde kuaför salonu olduğu için burjuva eğitimi veriyor denilecek bir üniversite olmasa gerek. başka özellikleri vardır belki "bu okul çok burjuvazi abi yea" demek için, onu bilemem tabii. ama kuaföre sadece burjuva insanı gitmiyor hani.
    (çılgın orman meyvesi, 01.01.2009 18:56 ~ 18:56)
  19. vakıf üniversiteleri arasında,akademik kadrosu ve ders programları,olanakları açısından ilk 3 e oynayan üniversitedir.
    (nikim yok birader, 06.02.2009 01:58)
  20. sertifika programı düzenleyip, sitesine sadece yayın akışını koyan üniversitedir. paradan, katılım koşullarını haber vermeye gerek görmemektedir, ara sıra tırnak yedirtmektedir.
    (burju, 06.02.2009 02:01)
  21. ara sıra sevdiğim, bazen nefret ettiğim, 2008 yılında %50 burs kazanarak gazetecilik okumak için girdiğim okul. manzarası süper.
    (nazımın hikmeti, 09.02.2009 13:59)
  22. istanbul adliyesinin yanında olduğundan çıkan ufak olayda bile hemen yatıştırılabilecek 1 kampüse sahip üniversite...akp kadrolu gözükse de rektörü fena olmayan biridir.
    edit:
    evet sadece sahibi akp ile ilişkiliymiş hatta o da değilmiş. sadece abdullah gül ile bir akrabalığı varmış. onun dışında çok sağlam profesörleri var. rektörü de sağlam biriymiş.
    eğitim hakkında kesin bir bilgim yok. en azından marmaradan iyidir şeklinde bir tahmin yürütebilirim.
    (dedimvekaçtım, 21.02.2009 22:21 ~ 24.03.2009 19:35)
  23. 'kampüsüm dünya' sloganıyla vizyonunu geniş tutan, boğaza nazır, eğitimi son dereceli kaliteli, ortamı hoş olan üniversitemizdir.
    (aylak, 29.05.2009 21:46)
  24. 2009-2010 döneminde master programına başlayacağım yeni üniversitem. fiziksel konumu tartışılmaz. bakalım eğitimi nasıl.
    (hacktor, 10.07.2009 11:32)
  25. konumu taş gibi okuldur. otobüs, vapur dibinde. denize nazır. beşiktaşta. beerport'un yanı... oha daha ne olsun...

bu konumun tek kötü yanı vardır, o da otopark problemidir ki, o kadar kusur kadı kızında da olur...
    (zikandal, 10.07.2009 11:36)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil