gündem
  1. · ugg
  2. · okan bayülgen
  3. · author
  4. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  7. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  8. · unut
  9. · my name is earl

bademli nescafe üçü bir arada  

1. nescafenin, cafe crownun fındıklısının tutmasının ardın "ulan bunları fındıklı ürettiyse bizde bademli yaparız layyyyn" diye çemkirmelerinin ardından piyasa sürdükleri bir ürün.sözde bademliymişmiş bak bak bak bizde hiç bademli bişi yemedik, içmedik dimi yani bu millet bademin tadını bilmiyor hiç, neyse çok kızdım yine özürlerinize sığınıyorum. neyse efendim suyu koyuyorsunuz sonra kaynadıktan sonra bir hevesle pakati açıyorsunuz zaten paketi açar açmaz çok keskin bir koku geliyor neyse bu ilk şoku atlattıktan sonra bir güzel suya katıp karıştırıyorsunuz ilk yudumu almanızla birlikte beyninizden aşağıya kaynar sular dökülüyor. böyle kekremsi bir tat ne bileyim aynı acı badem tadı ve onun keskin kokusu, ulan yoksa bunlar acı bademli nescafe üçü bir arada yaptı da ben yanlış mı anladım? neyse efendim işte böle meymenetsiz bir tadı var hayır yaptın hiç mi tadına bakmadın hiç mi denetmedin kimseye ? yok mu mühendisin neyin senin? neyse kısaca olmamış nescafe diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz*
    (yako, 06.11.2006 19:47 ~ 09.06.2007 02:22)
  2. iğrenç tat, yapılmamış olması gereken hata.
    (mosquito, 06.11.2006 20:23)
  3. (bkz: arsenik)
    (katil sincap, 06.11.2006 20:30)
  4. ilaç kadar bile güzel değil bu. tylol hot'a meyveli soda karıştırır içerim daha iyi.
    (ben bilmem beyim bilir, 06.11.2006 20:35)
  5. nescafe nin yarattığı en iğrenç karışım
    (beni de alın, 06.11.2006 21:23)
  6. tadı ve kokusu hissedildiğinde kimyasal bileşenleri açısından şafak kundura cilası'nınkine en yakın formüle sahip olduğunu düşündüren nescafe mamulü.
    (sarı çizmeli mehmet ağa, 12.01.2007 21:26)
  7. güzelim badem nasıl bu hale gelebilmiş dedirten iiiğrenç karışım.
    (asterias, 06.02.2007 12:49)
  8. insanı kahveden soğutan şeydir.. ısrarla şey diyorum çünkü o kahve değil olamaz..
    (hayatberbat, 09.06.2007 02:19)
  9. artık reklamlarda adının geçmemesinden dolayı piyasadan kaldırıldığını düşündüğüm, eğer hala kaldırılmadıysa da acilen piyasadan çekilmesini ve tüm paketlerinin yakılmasını dilediğim içeceğimsi...
    (rasputin, 09.06.2007 02:21)
  10. nescafe'nin ürettiği en iğrenç kahvedir. acilen piyasadan kaldırılması gerekir diye düşünüyorum. üretim hatası olabilir.. ciddiyim.
    (melancholic, 09.06.2007 03:21)
  11. rivayete göre*; fabrika çevresinde fare popülasyonu artması üzerine, yiyecek üretimi yapan nestle fabrikası kapanma tehlikesi yaşamıştır ve bunu engellemek için aşırı miktarda (kamyonlar dolusu) fare zehiri alımı yapmıştır. yetkililer, olay kendiliğinden çözülünce (fareler geldikleri gibi gidince yani) elde kalan bu toz fare zehirlerini zehirden arındırıp paketleyip piyasaya sürme yoluyla değerlendirmeye çalışmışlar. zehrin etkisi yitse de, uçucu kokusu kalmış ve solunum ve yemek borusu tahrişi etkisi giderilememiştir. yetkililerin bu işgüzarlığı, işte bizim önümüze sunulan bu pisliği doğurmuştur. imalat fazlası fare zehridir bunlar, etkisi düşürülmüş ve piyasaya sürülmüştür.

şimdi ise piyasadan sürülmüştür. allah belasını versin ne pis bişey lan bu.
    (azureel, 09.06.2007 10:42)
  12. markette her gördüğümde ''bunu içen var mı ya?'' diye düşündüğüm nescafe felaketidir.bir kere denemişliğim vardır,iki yudumdan sonra evdekilere kakalamaya çalışmam başarısız sonuçlanmış ve dökmüşümdür.hint yağı bile daha lezzetlidir,tahminimce karışımı yaratan mühendislerin önce ağzına it sıçmıştır.
    (sleeping beauty, 08.01.2009 23:34)
  13. bir adet nescafe üçü bir arada çeşididir..
    kurtlu badem tadında berbat bir içecek olmasının yanında keskin lezzetlerden hoşlanan insanlara hitap ettiğini düşünmekteyim.. bitter çikolata ve boza sevenler için ideal olabilir mesela..
    (dişikartal, 08.01.2009 23:48)
  14. ne fındık fikri ülkerin, nede badem le tatlandırmak ona karşı nestle nin bir buluşu. yıllardır bu aromalar zaten kahvelerde kullanlıyordu. hazır çözülenbilen kahvede yeni yeni kullanılmaya başlandı.
    (smerjin, 08.01.2009 23:51)
  15. bir gün kazara bundan yapayım dedim, öyle rastgele de almışım paketi. kahveyi yaptım, bir yudum aldım, sonra "bu süt bozulmuş" diye döktüm. nasıl bir ürün olduğunu varın siz hesap edin.
    (thedewil, 30.09.2009 02:29)
  16. buzlu badem kadar gereksiz bir karışım. arkadaş şu badem'i bir kendi haline bırakın.
    (suskungeveze, 30.09.2009 02:31)
  17. üçü bir aradaya 4. gitmek bademe bir daha nasip olmasın dedirten karışımdır.
    (angel in cage, 30.09.2009 02:36)
  18. çölde afiyetle çekirge yiyen bedeviye götürülse içmeyeceğini düşündüğüm en gereksiz buluş. o nasıl bir acıdır arkadaş?
    (fes başıma, 30.09.2009 02:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil