belki ilginizi çeker
  1. · pink floyd vs acdc
  2. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  3. · yoklamadaki nicklerden hikaye yazmak
  4. · the great song of indifference
gündem
  1. · galatasaray
  2. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · alex hagi den daha iyidir
  5. · author gibi erkekler
  6. · aşkın yedi seviyesi
  7. · colin kazım richards
  8. · avrupa yakası
  9. · 450 koyunun uçurumdan atlayarak telef olması

bad bad whiskey  

1. dördüncü nesil yazarımız.*
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 23.09.2007 04:49)
  2. çok yardımsever yazardır. sağolsun varolsun.
    (dide, 23.02.2008 16:23)
  3. çoook eskilerden skip james parçası. gerçi kesin konuşamıyorum, çok eski tarihli parçalar, kendinin midir, civarda dolaşan bi parçanın kendi yorumumudur bilemem.

güzel isim seçmiş 4. nesil yazar
    (head trıp hero, 23.02.2008 17:32)
  4. ondan, bundan, her şeye dair işte..her şeye dair söyleyecek bir şeyleri olan insandır kendileri. bundan olmalı ki sohbetine doyum olmaz zat-ı muhteremin. zaman kavramı yiter gider onunla konuşurken. muazzam bir müzik zevkinin yanısıra umut sarıkaya hayranlığıyla ayrıca takdire şayandır. ki tespitlerinde de bunu hissettirir. o da bir tespit insanıdır. velhasıl ı kelam iyi ki tanımışız kendisini efendim.
    (theladyofshalott, 07.09.2008 21:31)
  5. @2707423 nolu girisinde milli takım teknik direktörlüğünde ki sıkıntının fatih terim kadar her başarıyı gölgelemede üstlerine olmayan, sadece kendi dediklerinin doğru olduğunu sanan hepsi olmasa da azımsanmayacak mevcudiyete sahip basının olduğunu çok ince bir ayar ile yakalamış yazardır.
    (hidrolaz, 11.09.2008 23:55)
  6. laf cambazı bu. neymiş edebiyatçı olmasının getirdiği bişeymiş. yok efendim yok ne edebiyatçılar gördüm,işte öyle. hem makarna bile pişiremiyor; viskisiz,martinisiz edemiyor; endişeleniyorum adına..
    (theladyofshalott, 18.10.2008 15:56)
  7. şu sözlükteki bir kaç gerçek galatasaraylıdan birisi.nerden mi biliyorum orası da bana kalsın.*
    (mücrim, 06.12.2008 03:35 ~ 03:37)
  8. aynı gün içinde olmasına rağmen iki basket bir futbol maçında galatasaray'ı yalnız bırakmayan tribün emekçisi.
    (mücrim, 21.01.2009 05:09)
  9. hmm şey gibi aslında.

böyle yıllar önce birbirini kaybetmiş iki dost, birbirine tekrar rastladığında konuşacak bir dünya şeyi olur ya yani?

yahu biliyorsun işte, hani olur böyle, sen bir sürü kitap okumuşsundur, o bir dolu albüm falan keşfetmiştir o zaman diliminde. ve bunları paylaşmak için can atarsın hani? yahu sen can atmassın tamam, yani insanlar atar.

heh, anladın işte.öyle bir şey bu da. hiç bir zaman dost olamamış iki insanın paylaşım dostluğu demek pek yersiz olmaz bence. hatta hiç yersiz olmaz bence. bence yani. sence?

peki ben sana yazar olduğumu söylemiş miydim?
    (chakıl, 22.03.2009 00:48)
  10. resmen bir melting pot'dur bu adam. martini içer. martinisini bitirince kalkar tanıdığının nişan törenine gider. törenden sonraki sabah taylandlı hatunlarla chat yapar. sonra evde dedesini yıkar. (bildiğiniz banyo yaptırır). ertesi gün okulda danimarka sineması'ndan bahseder. iki gün sonra msn'de "napıyosun?" diye sorulduğunda size "düğün çerezi paketliyorum" der. günler geçer tekrar okulun bahçesinde görürsünüz. bu sefer anahtarlığını tesbih gibi çevirerek gideceği halı saha maçını anlatıyodur. ders çıkışı adamı birahaneye davet edip orada telefonundan bobby womack dinletir. ordan çıkarsınız bayan hocaların vücutlarından bahseder, 10 dakika sonra ise aşık olduğu hatunlara yazdığı şiirleri anlatır. sonra frank zappa deyip belediye otobüsüne atlar. akbilini basar, gaziosmanpaşa'ya doğru yol alıp ufukta kaybolur...
    (galaktika halk fırkası, 09.05.2009 18:57 ~ 24.05.2009 08:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil