görseller
backwoods 

belki ilginizi çeker
  1. · puro
  2. · dinlenmek
  3. · erkek aksesuarları
  4. · red hot chili peppers
  5. · altadis
gündem
  1. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  2. · onur öymen
  3. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  4. · uykusu olup da uyumayan insan
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · nonda nın galatasaray a transfer olması
  9. · amin alayı

backwoods  

1. alemin en kral purosu.
    (excalibur, 06.08.2005 12:19)
  2. vapurda ortam yapmanıza da yarıyormuş.
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (excalibur, 03.10.2005 23:54)
  3. içimindeki rahatlık ve tadındaki hoşlukla içkiyle birlikte en güzel giden tütün mamüllerinden bir tanesi.
    (12monkeys, 06.07.2006 17:34)
  4. sigara kullanmayan bir insana ikram etseniz bile zevkle içebileceği püro, ballısı tavsiye edilir.
    (leo, 06.07.2006 18:11)
  5. bir puroya 20 milyon veremeyen züğürt öğrencinin mantıklı seçimi, içimi güzel puro.
    (kısaveacısız, 06.07.2006 18:16)
  6. nikotin etkisinin yanında oda kokusu olarakta kullanılabilinen puro.
    (galloway, 06.07.2006 18:29)
  7. bulunduğunuz konuma göre istanbul'da paketini 4.5 ve 6 ytl arasi fiyatlarla alabileceğiniz güzel bir puro.her zaman içilmesi önerilmez ama arada içmelisiniz.sigara kullanmayanlarin da rahatlikla deneyebileceği bir purodur.bildiğim kadariyla dominik cumhuriyeti'nde yapiliyor. tütün yapraklariyla elde sarilan bu purolarin ayni paket içerisinde boy ve şekil farkliliklari göstermesi olağandir.özellikle "honey-berry" çesidini denemenizi tavsiye ederim,içinize çektikten sonra dudağinizi yaladiğinizda puronun aromasi olan böğürtlen tadini alacaksiniz ve bu cok güzel bir histir.
    (yediyelken, 04.03.2007 16:25)
  8. amerika diyarında kamyoncuların içtiği puro.
    (eolys, 25.03.2007 15:42)
  9. kahvaltıyı takiben türk kahvesiyle içildiğinde alınan keyif tarifsizdir. türk kahvesiyle veya diğer kahvelerle sweet, bilimum içecekle honey-berry modeli önerilir
    (azmi cankuş, 22.08.2007 00:44)
  10. paketten pakede performans farklılıkları gözlemlediğim purodur. zaman zaman harika bi şekilde yanarken kimi zaman da ciğerlerimde nefes kalmayana kadar çekmeme rağmen tutuşmakta zorlanmaktadır. bunun sebebi elle sarılmasından doğan hata payı mıdır yoksa türkiyeye gelen backwoods ların bir kısmı fason mudur ey sayın yazarlar?
    (radiokaos, 22.08.2007 00:51)
  11. sanki öğrencilerin sebeplenmesi için çıkarılmış ucuz ama kaliteli bir pro.
    iki kişi bunlardan ikişer paket, ikişer tane altılı bira ve bol miktarda çerez alırsa 4-5saatliğine gerçek alemden çıkıp hayatı toz pembe görür; mutluluk çubuğudur adeta. iki kişi olmasının nedeni bunlara sohbet eklenmez ise yavan kalır, tatsız tuzsuz olur bütün alem.
    (nevarlannevar, 06.09.2007 23:02 ~ 05.10.2007 21:52)
  12. habire sönmesi yüzünden zor içilen puro ya da ben yakmayı bilmiyorum. halbuki karakterim o kadar sağlamdır.
    (busburak, 24.07.2008 22:25)
  13. artık tütün yapraklarından el ile sarılan, özel paketi sayesinde tadını ve nemini uzun süre muhafaza edebilen, aynı paket içerisinde bile boyut ve tat farklılıkları gösterebilen, boyutu itibariyle cigarillo diye tabir edilen puro sınıfına giren tütün mamülü. gevşek sarıldığı için ciğerleri yormaz fakat çok çabuk biter. izmir içerisinde kervan pasajı'ndan çok ucuza temin edilebilir.
    (ludovico, 08.01.2009 12:41)
  14. yıllar önce bir arkadaşım ,yurtdışından dönerken free-shoptan alıp getirmişti.

yıllar içinde her gelen giden arkadaşıma sipariş verir oldum bu illeti.

sonrasında alışkanlık haline döndü ,ve giden gelen sayısı azaldığından mütevellit gidip bakkaldan ,tekel bayinden almaya başladım.

fakat memlekette satılan bu ıslak puroların tadı hiç de free-shoptan alınana benzemiyordu ,bırakın benzemeyi o zevki hiç mi hiç vermiyordu.

bunun üzerine uzun uzun araştırdım ve ortaya çıkan sonuç şu ki bizde satılan backwoods'lar doğu sınırından kaçak olarak sokuluyor ,ve gelen purolarda amerikalı firmanın dominikte ürettiği purolar değil ,uzakdoğuda kaçak ,çakma yapılan ürünlerdir.

kullanılan tütünün puro tütünü ile ilgisi yok zati ,geçen canım çok sıkkındı alıp bir paketi bir gece de içtim ,iki gün sonra boğazım şişti ,şahsı zatımda kronik ve bronşit olmak üzere alt-üst solunum yolu hastalıklarının tamamı mevcuttur ,normalde free-shoptan alıp da içtiğim backwoodslarda hiç de böyle bir sorunla karşılaşmadım ,halbuki burda satılan puroları içerken boğazımda bir yanma oluyor bu da gösterir ki heriflerin kullandığı tütünde bir bokluk var.fananjitim olduğu için sigara içemem mesela hemen boğazım da enfeksiyon oluşuyor içindeki zehirli karışım yüzünden halbuki puro içerken saf tütün olmasında dolayı böyle bir sorun yaşamıyordum.

sonuç ,bu purolar sahici puro değil (puro olduklarından bile şüpheliyim) ,lütfen almayın.
    çünkü içindeki karışımın ne olduğu meçhul ciddi bir hastalığa sebebiyet verebilirsiniz üç kuruş zevk ,sefa yapacam derken.ayrıca bu puroların terör örgütü tarafından yurda sokulduğu ve gelir kaynağı olarak kullanıldığı da söylenmekte.
    (ilaç, 26.07.2009 01:50 ~ 01:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil