görseller
backstreet boysbackstreet boys
backstreet boysbackstreet boys
belki ilginizi çeker
  1. · yaran diyaloglar
  2. · shania twain
  3. · don t want you back
  4. · 80lerin sonunda 90ların başında çocuk olmak
  5. · kids superhits
  6. · hayvani uzun şarkı isimleri
  7. · howard dorough
  8. · trustno1
  9. · arka sokaklar
  10. · nick carter
gündem
  1. · google wave
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · perry cox
  9. · mütemadi

backstreet boys  

1. bir zamanaların en büyük boyband'i. nick, brian, howie, a.j. ve kevin'dan oluşan grup almanyalı karılar sayesinde popüler olabilmeyi başarmışlardır. backstreet boys adlı albümle müzik dünyasına atılan gençler belkide yaşlarının ilerlemesinden dolayı bugün çok fazla kişi tarafından hatırlanmamaktadır.
    (sicilium, 12.04.2004 15:47)
  2. bsb, boysband babında bir çığır açmışlardır, zamanında türkiye'de de hatrı sayılır bir şişman kız hayran sayısına ulaşmışlardı. gruptaki yakışıklı çocukların bir çoğu aileye karışırkene en gençleri nick'i halen daha mtv'de görebiliyoruz.
    (bkz. nick carter)
    (bkz. wade robson project)
    (invisibleruh, 11.06.2004 03:29)
  3. sanki beş abaza çocuk lisede hatun yokluğundan kurmuşlar gibi gelir hep bana.* hadi kurdunuz da beşi de vokal olur mu ya, birinizin eli de bir müzik aleti tutsun di mi.
    (mystra, 02.08.2004 23:04)
  4. never gone adlı yeni albümleri çıkan boyband.
    ilk videolarını da 5 numaralı incomplete şarkısına çekmişler.
    (esquire, 19.05.2005 21:42)
  5. artık eskisi kadar forsu olmayan boyband. grammy adayı da olmuşlardır bir sene, yamulmuyor isem aday oldukları dalların hepsini santana'ya kaptırmışlardır.
    birkaç klip dışında klipleri birbirinin nerdeyse aynıdır.
    ayrıca hep önyargıyla yaklaşılmış, dalga geçilmiştir bu zavallılarla.
    (trustno1, 24.11.2005 00:02)
  6. (rasputin, 12.06.2007 17:08)
  7. (bkz: show me the meaning of being lonely)
    (bkz: i want it that way)
    (bkz: incomplete) herkesçe bilinen şarkılarındandır.
    (shaunarcher, 12.08.2007 11:46)
  8. son single'ları inconsolable'la yine beni benden almış gruptur. ve neden en güzel sözleri onlar söyler hep, hiçbir zaman anlayamamışımdır. ayıp ama yaa, diğer gruplara da bırakın biraz..
    bir de kevin denen uzun elemanın ayrılmasıyla artık dört kişilik gruptur..
    (duru perisi, 01.09.2007 19:15)
  9. geçen gün megavizyonda albümlerini gördüm, dedim bunlar beş adet çocuk değiller miydi, birini göremedim kapaklarında*, grubun artık müzik hayatlarına dört kişi devam ettiklerini öğrenmiş oldum, sonra baktım gerçekten öyleymiş yazık olmuş, güzel gruptu, kocamanda adamlar olmuşlar tabi hala eskisi gibi ses getiriyorlar mı bilemiyorum.

(bkz: http://www.backstreetboys.com/)
    (enfazlaellikarakterolabilir, 14.05.2008 16:56 ~ 16:57)
  10. bazı bazı başarılı şarkıları* da olan bu boyband gariptir ki 10 yıldır aynı klipleri farklı şarkılarla çekmektedir. nick diz üstü çöküp haykırır, brian esneye esneye ses çıkarır, diğerleri de arkada kendi halinde takılır. ama takdire şayan olan bütün abidik kubidik popçuların arz talep meselesini göz önüne alarak hip-hop ve rnb müziğe yönelmesi ve 'bu sebepten' teşhirciliğe başlaması akımını takip etmemiştir bu genç abiler. hala aynı müziği(gerçi kalite düştü) yapıyorlar. hayranları da hala trl'de çığıran 120-90-120 ölçülerindeki sivilceli kızlar, hatta kimisi de zenci.
    (phoarbix, 08.08.2008 10:32 ~ 18.08.2008 11:57)
  11. nsync 'in aksine grup elemanlarının her birinin parçalarda solo söylediği kısımları eşit ayarlayan bir gruptu bsb. bir ara en büyük rakipleri olarak gösterilen nsync de ise justin ve jc bütün soloları ve hatta nakaratları ele geçirmişlerdi. diğerlerine de sadece arkada ağız büküp dans etmek düşüyordu.
    (odaman nehapak, 27.01.2009 07:21)
  12. en ünlü oldukları zamanlar, en fazla nick sevilirdi, tipik sarı eleman olarak prim yapardı, en gençleridir.
    brian da nickin kankası olarak, grubun şebek ikilisini oluştururdu. şahsen zamanında pek sevdiğim brian, güzel sesiyle, tatlılığıyla grubun en çok sevilen ikinci tipiydi.
    a.j grubun asi tarafını temsil ederdi, böyle rakçı sesi vardı sanki, sonradan alkolik falan olmuştu bir de.
    howie, bana göre, grubun olmasa da olur kişisiydi, tamam sesi güzeldir ama ne bilem, garip uzun saçlı falandı.
    kevin grubun en yaşlısı ve en oturaklısı olarak göze çarpan, yakışıklı abisiydi.
    (leyl, 27.01.2009 09:09)
  13. ortaokul yıllarımda tapma derecesinde sevdiğim bir gruptu. odamda poster asıcak yer kalmadığından tavandakilerin üstüne ikinci katı geçmiştim.hele o kevin evlenince ağlamıştım lan.
    (butterflyeffect, 27.01.2009 09:25)
  14. nsync adlı grubun, şarkılarını resmen taklit etmesinden çok çekmiş gruptur.
    dont want you back şarkısı bye bye bye ile resmen örtüşmektedir.
    (dunkelheit, 02.04.2009 17:45)
  15. (görsel: backstreet boys/84488)
    (görsel: backstreet boys/84489)
    (görsel: backstreet boys/84490)

son olarak; kevin'ı getirin lan!*
    (falasquil, 11.06.2009 14:24 ~ 14:28)
  16. seslerinin her biri kendi alanında çok şahane olan tarihin en başarılı boy band'i. show me the meaning of being lonely, i want it that the way, as long as you love me, shape of my heart, şarkılar çok başarılı fakat yaşları çok küçükken seslendirdikleri için, özellikle son dönem şarkılarıyla kıyaslayınca bariz ses farklılıklarını görüyorsunuz.

nsync'le aynı dönem çıkmalarına rağmen, nsync' sadece justin timberlake üstüne kurulu bir grup olduğundan kelli, gerçekten fark atmışlardır onlara. sesi kötü olan tek bir adam bile yoktur içlerinde.

grubun ilerleyen dönemlerde karşılarına çıkan tek rakip blue olmuştur. (bkz: breathe easy)
    (bkz: sorry seems to be the hardest word)
    ama blue çıktığında bsb (eheh bsg gibi oldu) nerdeyse bitme noktasındaydı. o yüzden, bayrağı blue kapıp götürmüştür ta ki dağılana kadar.

çok ilginç, bunca müzikaliteye rağmen, içlerinden hiçbiri tek olarak müzik piyasasında tutunamadı. şimdi nerdeler naparlar bilmem. ama en son nick barbar conan gibi olmuştu, semirmişti resmen. işsizlikten herhal.

larger than life klipleri ayrıca dikkat çekmişti zamanında, parasıyla tabi... fena da diildi gerçi.
    (cant a thing with ashes, 11.06.2009 14:31 ~ 14:32)
  17. (lillkill, 11.06.2009 14:55 ~ 24.06.2009 16:08)
  18. bir kez gerçekten tanındığında vazgeçilemeyen gruptur. bıkmadan dinlenir, insanın ruhu nice sert şarkıyla ehlileşemezken ısıtıverirler içini. dostlukla bir araya gelmiş her biri ayrı ayrı dikkate değer iyi insanlardır.

hayranlarına teşekkür etmeyi bilirler. zor zamanlar yaşadıklarında, herkes binbir çeşit kulp taktığında ayağa kalkıp geri dönmeyi bilirler. ayrı albüm çıkardıklarında gözünüz arkada kalmaz. çünkü eninde sonunda "never gone"'dır, "unbreakable"'dır.

not: kevin'in gitmekle ayıp etmesine rağmen diğerlerinin dostluk ve başarılarının daim olmasını dileriz...
    (sessizsakin, 23.08.2009 16:31 ~ 18:28)
  19. incomplete adlı şarkısına hasta olduğum grup.
    (biztemetersiz, 21.10.2009 17:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil