backstreet boys 

adana çık aradan

1. bir zamanaların en büyük boyband'i. nick, brian, howie, a.j. ve kevin'dan oluşan grup almanyalı karılar sayesinde popüler olabilmeyi başarmışlardır. backstreet boys adlı albümle müzik dünyasına atılan gençler belkide yaşlarının ilerlemesinden dolayı bugün çok fazla kişi tarafından hatırlanmamaktadır.
    (sicilium, 12.04.2004 15:47)

2. bsb, boysband babında bir çığır açmışlardır, zamanında türkiye'de de hatrı sayılır bir şişman kız hayran sayısına ulaşmışlardı. gruptaki yakışıklı çocukların bir çoğu aileye karışırkene en gençleri nick'i halen daha mtv'de görebiliyoruz.
    (bkz. nick carter)
    (bkz. wade robson project)
    (invisibleruh, 11.06.2004 03:29)
  3. sanki beş abaza çocuk lisede hatun yokluğundan kurmuşlar gibi gelir hep bana.* hadi kurdunuz da beşi de vokal olur mu ya, birinizin eli de bir müzik aleti tutsun di mi.
    (mystra, 02.08.2004 23:04)
  4. never gone adlı yeni albümleri çıkan boyband.
    ilk videolarını da 5 numaralı incomplete şarkısına çekmişler.
    (esquire, 19.05.2005 21:42)
  5. artık eskisi kadar forsu olmayan boyband. grammy adayı da olmuşlardır bir sene, yamulmuyor isem aday oldukları dalların hepsini santana'ya kaptırmışlardır.
    birkaç klip dışında klipleri birbirinin nerdeyse aynıdır.
    ayrıca hep önyargıyla yaklaşılmış, dalga geçilmiştir bu zavallılarla.
    (trustno1, 24.11.2005 00:02)
  6. (bkz: backstreet balls)
    (rasputin, 12.06.2007 17:08)
  7. (bkz: show me the meaning of being lonely)
    (bkz: i want it that way)
    (bkz: incomplete) herkesçe bilinen şarkılarındandır.
    (shaunarcher, 12.08.2007 11:46)
  8. son single'ları inconsolable'la yine beni benden almış gruptur. ve neden en güzel sözleri onlar söyler hep, hiçbir zaman anlayamamışımdır. ayıp ama yaa, diğer gruplara da bırakın biraz..
    bir de kevin denen uzun elemanın ayrılmasıyla artık dört kişilik gruptur..
    (duru perisi, 01.09.2007 19:15)
  9. geçen gün megavizyonda albümlerini gördüm, dedim bunlar beş adet çocuk değiller miydi, birini göremedim kapaklarında*, grubun artık müzik hayatlarına dört kişi devam ettiklerini öğrenmiş oldum, sonra baktım gerçekten öyleymiş yazık olmuş, güzel gruptu, kocamanda adamlar olmuşlar tabi hala eskisi gibi ses getiriyorlar mı bilemiyorum.

(bkz: http://www.backstreetboys.com/)
    (enfazlaellikarakterolabilir, 14.05.2008 16:56 ~ 16:57)
  10. bazı bazı başarılı şarkıları* da olan bu boyband gariptir ki 10 yıldır aynı klipleri farklı şarkılarla çekmektedir. nick diz üstü çöküp haykırır, brian esneye esneye ses çıkarır, diğerleri de arkada kendi halinde takılır. ama takdire şayan olan bütün abidik kubidik popçuların arz talep meselesini göz önüne alarak hip-hop ve rnb müziğe yönelmesi ve 'bu sebepten' teşhirciliğe başlaması akımını takip etmemiştir bu genç abiler. hala aynı müziği(gerçi kalite düştü) yapıyorlar. hayranları da hala trl'de çığıran 120-90-120 ölçülerindeki sivilceli kızlar, hatta kimisi de zenci.
    (phoarbix, 08.08.2008 10:32 ~ 18.08.2008 11:57)