belki ilginizi çeker
  1. · just breathe
  2. · unthought known
  3. · the fixer
  4. · amongst the waves
  5. · the fixer
  6. · pearl jam
  7. · got some
  8. · supersonic
  9. · speed of sound
  10. · amongst the waves
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · boylumlama
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · gülbeyaz
  9. · tanburi izak

backspacer  

1. eylülde çıkması beklenen pearl jam albümü. büyük heyecanlara sebebiyet vermektedir. yapımcısı brendan o'brien olup, albüm için seçilen ilk single the fixer dır. şarkı listesi şu şekildedir:

1- gonna see my friend
    2- got some
    3- the fixer
    4- johnny guitar
    5- just breathe
    6- amongst the waves
    7- unthought known
    8- supersonic
    9- speed of sound
    10- force of nature
    11- the end
    (burjuvazinin gizemli cekiciligi, 30.07.2009 23:58)
  2. müjdeler olsun, malum ortamlara düşmüş albümdür.

henüz bir yorum yapmak için çok erken, adam gibi dinleyemedim.ancak "pearl jam'den muhteşem bir albüm!" tanımını yapmak başka albümlere kaldı sanırım. ben albümü bir daha dinleyeyim, bakalım.

bu arada grunge öleli çok oldu, albümü grunge dinleyeceğim diye dinleyecekseniz hiç dinlemeyin. "pearl jam kendini bozmuş ya, grunge değil ki bu" diyenlere ise pearl jam'in sadece 2 albümlerinin grunge olduğunu hatırlatır ve giderim.

gittim.

edit: tekrar dinledim de, kötü değil yahu?
    (laughing madcap, 14.09.2009 05:01 ~ 15.09.2009 05:45)
  3. (laughing madcap, 14.09.2009 15:21)
  4. ne desem bilemiyorum. yorumda bulunmak zor. garip hisler içindeyim. altı üstü 11 tane şarkı işte ne kastın be diyebilirsiniz. evet ama bunlar pearl jam şarkısı. adamı titretir heyecandan. hasta eder. bu albümün yakında çıkacağını bilmek bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyordu.

birkaç kez dinledim. bu aralar dinlemeye bile kıyamıyorum ulan. inanılmaz iyi 4 tane şarkı var. got some, amongst the waves, unthought known ve force of nature ... albüm genel olarak da çok iyi. riot act ve self titled albüm gibi hayal kırıklıklarından sonra backspacer çok iyi geldi bana. olmuş abi bu sefer olmuş!
    (burjuvazinin gizemli cekiciligi, 18.09.2009 17:59)
  5. eddie vedder'ın yine yapacağını yaptığı albümdür.bu nasıl bir ses ve bu nası bir içtenlikte söyleme?pearl jam'in 2000lerde çıkarttığı albümleri pek bilmem ben, vs, vitalogy ve ten e takılmış bir insanım.ama bu albümü baştan sona dinlemiş biri olarak söyleyebilirim ki into the wild soundtrack albumvari şarkılar mevcut.o da bir pearl jam severin başucu albümlerinden biri olması gerektiğine göre backspacerda başarılı bir albümdür. özellikle just breathe,amongst the waves, the end albümdeki en iyi şarkılar gibi gözükmekte.özlemiştik iyi oldu.iyiki de oldu.
    (troyalılar türk mü, 02.10.2009 12:14)
  6. almış yürümüş pearl jam albümü. şarkılar birkaç dinlemeden sonra içinize işlemeye başlıyor, kurtulamıyorsunuz etkisinden. eddie vedder'ın yanık ''nothing left'' isyanı ise ilginç bir şekilde gözlerimi doldurmakta, hayatımı dönemsel olarak sikip atan inişleri aklıma getirmiştir. artık çok özel bir şarkıdır benim için unthought known...
    (karate schnitzel, 12.11.2009 17:37 ~ 17:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil