|
|
- counter strike repliklerinden; need back up
- bir boyner hizmeti, örneğin arıyorsun tuvalette kağıt yok diyorsun bir koşu getiriyorlar.
- halen ve halen tam sınırlarını çözemediğim için üye olmadığım bir tür tele servis. kimisinin "abi dağ evine odun istedim, getirdiler" sözlerine rağmen hakkında yoğun eleştiriler de duyuyor, çekiniyor ve tekrar başladığım yere dönüyorum. tıbbi destek hizmeti hakikaten faydalı olur görüşündeyim.
- tümüyle kurnazlık ve kılıfına uydurulmuş dolandırıcılık örneğidir. şişirilmiş boş hizmet hikayeleriyle 2 saat telefonda kandırma seansından sonra çatır çatır bankadan paraları çekip sonra da hizmet için aradığında ya ulaşamadığın ya da ulaştığında isteğin kalitede istediğin zaman alamadığın bir şekildir. boyner holding diye güvenerek kart numaralarını verenler için artık geri dönüş yoktur. üyelik iptalini de öyle kurnazca imkansız hale getirmişler ki lanet etmekten başka elden birşey gelmiyor. şikayetimvar.com adresine yazayım dediğimde de o kadar çok benzer şikayet okudum ki, gözlerim yoruldu ve artık yazacak birşey kalmadığını anladım çünkü çeşit çeşit varyasyonlarla milletin nasıl kandırıldığını ve kanuni kılıfın nasıl da hissettirilmeden doldurulduğunu gördüm. yalnız bu parlak zekalı arkadaşların boyner holding'e ne kadar zarar verdiklerini çok yakında görecekler. kayseri benim şehrim zira, buradaki boyner mağazasında nasıl da satışların bıçak gibi kesildiğine tanık olduklarında oturur düşünürler artık, zaman onların zamanı şimdi dilediklerince sömürsünler milleti...
- insanın üstüne kabus gibi çöken,sözde yardım meleği insancıklar topluluğu.her şey soğuk bir ocak sabahında başladı.sabahın köründe acı acı çalan telefon sesiyle uyandım,gözlerimi açmadan telefonu açtım desem yalan olmaz:
*alooo?
-merhaba,poison mı?
*(eyvah kesin birine bişey oldu edasıyla)evet?
-ben şirketimizin back up hizmeti için aramıştım.şimdi siz ayda bilmem kaç liraya üye oluyorsunuz biz sizi her türlü dertten kurtarıyoruz.hayatınız çiçek bahçesine dönüyor.bununla da kalmıyoruz ayrıca bu hizmetlerden aileniz de yararlanabiliyor.ama tabii aile üyelerinizin yanında sizin de olmanız lazım.
*anlıyorum,ama benim ailemle geçirdiğim zaman dilimi az zaten.olmadı bu.size iyi günler.
-bir dakika kapatmayın..
dedi ve bir daha susmadı.anlattıkları bana ninni gibi geldi ve bir ara cidden uyumuşum.kendime geldiğimde hala konuşan iğrenç bir bayan sesi duydum.ve en sonunda 'ben size dönerim' deyip kapattım.* *
neyse,ben bu olaydan sağ salim kurtulduğumu düşünmekteydim.taa ki 3 hafta öncesine kadar.yine sabahın körü telefonum çaldı.ve ben yine uykumun en tatlı yerinde kötü sesli bir kadının konuşmasına maruz kaldım.daha önceden tecrübeliyim ya kadın back up dediği an 'istemiyorum,teşekkür ederim' dedim.tam kapatıyorum meğerse bana 3 ay hediye üyelik vermişler.bunu bildirmek için aramışlar.bunun için bile kadın dakikalarca konuştu.
şimdilik hiç ihtiyacım olmadı bunlara.(allah muhtaç etmesin).ciddi anlamda iyi olup olmadıklarını bilmiyorum ama bu hediye üyelik olayı dolmadan saçmasapan bir nedenle arayıp yardım isteyeceğimi biliyorum.uykuya en çok ihtiyacım olduğu sırada uyandırılmış olmamın intikamını alıcam.
- tamamen gereksiz bir sistem. sözümola her hizmetinizi yere getiriyolar. mesal bir çiçek sdipğariş edeceksiniz internetten zaten 50 ytl ye gönderdiğiniz çiçeği size 70-80 ytl ye yolluyorlar. kaza yaptığınızda çekici yolluyorlarmış, sigortanız zaten aradığınzda yolluyor ama 24 saatmiş 24 saat çalışmayan çekici mi var? bir yere gideceksiniz sizin yerinize rezarvasyon yapıyormuş, sizde kendiniz arayıp yaptırabilirsiniz. bu gece istanbulda hangi etkinlikler var hemen söylüyorlar sanki girip biz internetten bakamazmışız gibi. üyesi olan biri olarak söylüyorum onlarda zaten bunu yapıyor, birşey soruyorsunuz google da yazıyor çıkan sponuçları size söylüyorlar. iş te back up iş te hizmet, ayda 28 ytl ödemek istiyorsanız buyrun.
- verdikleri hizmetler arasında gördüğünüz rüyanın yorumundan tutunda, imaj danışmanlığına kadar çeşitli ilginç danışmanlık hizmetlerinin bulunduğu oluşum. parası çok zamanı az olanların -belki- ilgilenebileceği bir hizmet.
- ya boğazda oturuyorduk arkadaşlarla merak ettik boğaz köprüsünün ayakları kaç metre ya da oğlum trafikte, karnı acıkmış pizza gönderir misiniz gibi soru ve isteklerke karşı karşıya kalan bir ekibe sahip* ,pek çok boyner firması gibi orijinal firma(türkiye sınırlarında).merkezleri noramin iş merkezi,maslaktadır.ofisin tek kötü yanı göz yorucu derecede turuncu bir dekorasyona sahip olmasıdır
- oldukça faydalı bir müessese. akşam bu saatte hayatta açık çilingir bulamazsın. ama adamları aradım biraz önce "dışarda kaldım, hele bi çilingir gönderiverin" diye, 10 dakikada getirdiler birini.
|