belki ilginizi çeker
  1. · johann sebastian bach
  2. · bach bizi diskoya götür
  3. · gödel escher bach
  4. · atonal müzik
  5. · tek kişilik şarkı
  6. · bağlamları farklı olan eylemleri aynı anda yapmak
  7. · julian bream
  8. · klasik müzik insanı rahatlatır
  9. · domenico scarlatti
  10. · kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · disko kralı
  4. · yaran diyaloglar
  5. · colin kazım richards
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · dormicum
  9. · etkinlikler şehri istanbul

bach  

1. (bkz: johann sebastian bach)
    (man on the moon, 07.11.2004 22:34)
  2. sözlüğe 1001 (yazıyla bin bir) zorluklarla yazar olmaya ikna ettiğim, çok yakın bi zamanda sözlüğün ustalarından olcağını düşündüğüm, yeri geldiğinde dilini çok iyi kullanarak, yeri geldiğinde cibiliyetsizce yazı yazma kabiliyetine sahip dolayısıyla sözlük için altın değerinde altıncı nesil yazarımız. kendilerinde kıvrak bir matematik zekası bulunup, geniş bi' film arşivi ve kültürü vardır. kısaca süper bi insandır. takipteyiz.

(bkz: bach bizi diskoya götür)
    (supo, 24.02.2009 23:08)
  3. alm. dere
    (absolutraspberri, 24.02.2009 23:09)
  4. film kültürü, kıvrak zeka, ince espri yeteneği, hayat dolu bakışları, her daim pozitif enerjisi.. iyi ki varsın dostum..
    (arsenlupen, 01.03.2009 02:01 ~ 02:01)
  5. biz yaptık oldu zirvesinde tanıştığım cana yakın iyimser yazar.

ayrıca zirve boyunca benim fotomu çekmiyorsunuz diyerekten sitem ettiği halde zirve sonrası bütün foto karelerinde bulunan yazar *
    (nickealdanma, 08.04.2009 01:21)
  6. zirvede yaka kartını görmemle sarsılmam bir oldu efendim bir erkek nasıl olur da "bitch" nickini alır düşünmeden edemedim. bunu seçmesindeki derin mesajı düşündüm önce, akabinde şarkı geldi aklıma "if you wanna be rich" diye...bütün sorun nickinin italik ve yanılgıya pay verir nitelikte minik olmasından kaynaklıymış, göz bu işte arada aldanır* ama esmer yağız delikalıya da bu yapılmaz biyerde...kınıyorum kendimi.*
    (mornemeses, 08.04.2009 08:00 ~ 18:10)
  7. bay mükemmel.
    (myster, 10.05.2009 03:12)
  8. sanatçı kişiliğini lunapark zirvesinin zıbar etabında da göstermiş bulunan, sohbeti hoş olmanın da ötesinde gayet kaliteli olan yazar. gereksiz laf kalabalığından uzak, çok ince noktalardan yakaladığı konular ve yaptığı zekice esprilerle bezediği sohbetinden hepimiz memnun kaldık. bach nicki de insana anca bu kadar yakışır.
    (janny, 11.05.2009 01:05)
  9. bu adam tam evire çevire dövülcek bi adam. öyle böyle değil ama bildiğin ağzını burnunu kanatarak dövceksin. sonra yanına oturtup sevceksin. belki de her ortamda her tartışmada zıt kutuplarda olmamızdan kelli bu kadar yakınız. bu yüzden seviyorum bu çocuğu. eksik olma e mi?
    (supo, 11.05.2009 01:25)
  10. knight online oyununda bir boss yaratık.
    (lrockstarl, 18.05.2009 14:19)
  11. fransız erkeği havalarında olan yazar.
    (blackberry86, 18.05.2009 14:22 ~ 14:25)
  12. 2009 eskişehir kapanış zirvesinde tanıştığım esesdaş, eskişehirli olduğunu söylediğinde şaşırdığım "yav itüde eskişehir'deki yazarların çoğu şehir dışından değil herhalde. çok iyi valla" önermesini çıkarmamı sağlamıştır.

bir sonraki zirvede görüşmek dileğiyle.
    (eses taraftari porsuk canavari, 13.06.2009 16:29)
  13. bu sene tüm eskişehirspor maçlarını birlikte sosyeteden izleme planlarları yaptım. dur lan ne sosyetesi? öğrenci adamız biz. aylık 75 lira kombineye verirsem iflahım şey olur. neyse hacı iyisi mi alalım biz açığa. hem bak açığın üstü de kapanıyomuş. ne biçim espana yaparız lan.
    evet evet açığa kobine alalım. zafer sarhoşu olalım. öptm. kib. bye.
    (arsenlupen, 23.07.2009 16:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil