belki ilginizi çeker
  1. · türk kızlarındaki bacak bacak üstüne atma sevdası
  2. · otobüste bacak bacak üstüne atmak
  3. · bacak bacak üstüne atarak sıçmak
  4. · bacağı omuzun üstüne atmak
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · yaran diyaloglar
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · abdullah gül
  9. · bride of chucky

bacak bacak üstüne atmak  

1. (sycrone one, 07.06.2007 19:46)
  2. rahat oturma şekli, büyüklerin yanında yapılması bazı yörelerde saygısızlık olarak nitelendirilebilir.

bir de bacağı omuzun üstüne atmak vardır isterseniz hiç girmeyelim oraya.
    (jonpromie, 07.06.2007 19:48 ~ 19:49)
  3. altta kalan bacağın öbür dünyada diğerinden hak alacağına dair ilginç duyumlar aldığımdan dolayı;
    sürekli değiştirerek kullanıyorum,
    artık sayarlar mı yoksa aralarında mı hallederler bilemiyorum...
    rahat bir oturuş tarzıdır, ayrıca zayıf olmanın verdiği bir rahatlığı vardır..
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 07.06.2007 19:53)
  4. rahatsız bir oturuş şeklidir. alışmamış erkekler çok zorlanır böyle otururken. tanıdığım pek çok insan ayak bileğinin yukarısın bacağını üstüne koyaraktan, buna benzer oturma eylemini gerçekleştirebiliyor. evet bu gayet rahattır. (babanın karşısında böyle oturmak fazladan cesaret ister.) kızlar her iki şekilde de rahatça bacak bacak üstüne atabilir, atarlar da.
    (akarui, 07.06.2007 20:05)
  5. saygısızlıkla ne alakası var diye çok düşündüğüm,lakin mantıklı bir açıklamasını bulamadığım durum.
    (betatron, 07.06.2007 21:19)
  6. lisedeki bir fizik öğretmenimiz* bu eylemi yapınca bilgiye kapalı olduğumuzu söylerdi*
    (ellisande, 07.06.2007 22:04)
  7. şişmanların yapmakta zorlandıkları bedensel hareket.
    (sugibiazizol, 07.06.2007 22:08)
  8. yapan kişinin kilolu olduğu göz önünde bulundurulursa "altta kalan bacağın canı çıksın" oyunudur.
    (portakalda vitamin, 05.09.2007 02:03)
  9. rahatlatıcı bir özelliği vardır lakin er kişinin testislerini serin tutması gerekliliği açısından sakınca içerir..

bu gün de hep testislerden gidiyoruz ya hadi hayırlısı..
    (yerdengelen, 05.09.2007 02:07 ~ 02:08)
  10. kişi kendi kendine yaparsa, zararsız ve normal bir harekettir. ama bahsedilen bacaklardan biri başkasına aitse, iş biraz karışık.
    (nedensiz, 03.06.2009 23:08)
  11. acaip rahat bir durum. erkeklerde ne kadar efemine de dursa bazı durumlarda engel olamıyorum farketmeden bi bakmışım en gay poza girmişim. rahatıma düşkün adamım ben.
    (comandante, 03.06.2009 23:12)
  12. seksapali geçip rahatlığı düşünenlerin hareketidir. ama tabi ki hala güzel ülkemizde büyüklerin yanında böyle oturulmaması gerektiğini kafanıza kafanıza vururlar, terbiye bunda kalmış gibi.
    (libitina, 18.08.2009 15:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil