belki ilginizi çeker
  1. · bebek şirin
  2. · pisuara sıçan danyal denyo
  3. · şirinler
gündem
  1. · kemal kılıçdaroğlu
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · ahmet kaya
  5. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · ingilizce konuşurken yapılmış en büyük salaklık
  9. · aysel gürel

babysmurf  

1. (bkz: bebek şirin)
    (abece, 22.01.2007 00:47)
  2. nasıl ortaya çıktığını hatırlayamadığım bebek şirin. sürekli şirine nin kucağında görmek mümkündür.
    ayrıca aynı nesilden yazar arkadaş.
    (fromtheinside, 22.01.2007 23:14)
  3. son zamanlarda pek göremediğim, hoşgelmiş yazar.
    (atlantis, 21.04.2007 03:15)
  4. her şeyin aslında birgün hiçten ibaret olacağını bile bile olumsuzlukları kafaya takarak hayatını karartanlara ve övünmeci, ben senden daha hedeyimci tavırların gereksizliğini göremeyenlere üzülüyor..
    (babysmurf, 04.05.2007 19:57 ~ 10.05.2007 15:25)
  5. yabancı değil, bizim bataklığın kurbağasıymış. kendisine zaman isimli bir ilaç önerdim, ki ben de günde birkaç doz kullanıyorum. (etkisi zayıf ama iyi geliyor lan)
    (anfinindistortiondugmesi, 09.05.2007 19:12)
  6. sevgili yazar arkadaşım "bana göre öğretmen olacakların mezuniyeti daha farklı, hüzünlü gelir.." demiştir... haklı galiba yine hüzün, hüzün, hüzün...
    (kerrigan, 12.07.2007 13:46)
  7. (bkz: gotik dedektörü)
    (gakko, 06.08.2007 02:02)
  8. en umutsuz anımda mucizem olmuş yardımsever arıdır, bir de buradan teşekkürü borç bildiğimdir.
    (elisa day, 07.05.2008 19:40)
  9. bebek şirin o yav... beybisımörf neymiş hatta sımörf ne ola ki... neyse tercihtir saygı duyarız der geçeriz. asıl mevzu!...

bu şirin bebesi bana her daim bu şirinler denilen mahlukatın nasıl ürediğini merak ettirmiştir. şimdi bölünerek olmaz olsa hepsi aynı olurdu. bir şirin ötekinin kolundan bacağından olmadı g*tünden başından tomurcuklandı desek, o da olmaz şirine diye birşey var. o vakit eşeyli bir üreme hadisesi mevcut olmalı. şimdi asıl mevzu şirnler yumurtluyor mu yoksa doğurma yoluyla mı yavruluyor. bir diğer önemli mevzu bu şirineyi kim döllüyor. zira tek dişi o. ve niye tek dişi. bu koloni karıncalarda ya da arılarda olduğu gibi bir bir tek dişili organizasyona mı sahip? o zaman neden şirine kraliçe şirin değil. bu konuda çok fazla muamma var. yetkililere sesleniyorum, şirin babaaaaaaa!!! bilgilendir bizi aydınlat bu konuda.
    (han solo, 07.09.2009 14:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil