|
|
- (bkz: babs kart pls)
- (bkz: dişleri yumrukları sıkarak açılan başlıklar)
- (bkz: babsın kim la)
- bobby ile robson'ın birbirine entegre edilmiş şekliyle hayatının idame ettiren bir adamın kredi kartıyla dolaşan lavuk kişisi.
- (bkz: hey babson versene borç)
- kredi kartının limitine göre değişen sıfatlarla tamlama yapılabilir ismine. örn; asalak murat
- insana 35lik rakıyı andırabilecek ve yolu yarılamış uzay canlısı.
ayrıca babs kimdir? nedir? ne yapar? bunlar üstüne değinilesi konular gerçekten.
- (bkz: böyle babsım olsun yüz milyar borcum olsun)
- babsı'nın kredi kartı ile gezen 2 metre 35 boyunda çobanlıkla uğraşan, basketboldan hoşlanmayan matematikçi bir adamdır. babsı'nın amca oğlu, dayı oğlu gibi bir yakını olmadığı gibi kredi kartınında da beş kuruş para da yoktur.
kredi kartı ile gezen 2 metre 35 boyunda çobanlıkla uğraşan, basketboldan hazzetmeyen matematikçi (7'lere kadar çarpmayı bildiği için) sırf hava olsun diye bu kartı taşımaktadır ki zaten yaşadığı yerde de bankayı bırak atm bile yoktur.
kredi kartı ile hava atılma nedeni de saydamlık üzerinde portakal rengi filigran parlaklıktan kaynaklanır ki, babsı'nın yaşadığı trkye denen yerde portakal rengi kutsal bir renktir. filigran yapı da karizma ve nüfuz nedenidir.
üff!(anka, 29.11.2007 17:12 ~ 17:16)
- satılmış bir ülkenin herhangi bir vatandaşıdır. ecnebi bankalarının memleketi istilasının son halkası olarak "babsın bank" da ülkemize girdi. mevduatı 200 milyar abd doları olan bu banka, şimdiden zort bank'ı almaya çalışıyor. ülke elden gidiyor, 35'likler uyuyor.
sahi 68'likler vardı n'ooldu onlara?
- - babsın, bu gece kredi kartını bana versene? bak yaş 35 oldu zaten, hala nakit parayla geziyorum. amanda falan hep alay ediyor benimle.
+ olmaz maykıl, bende de yok.
- onu bunu bilmem ama yolun yarısına gelmiştir.
- kredi kartıyla gezmesi de ayrı bi güzel olan adam.
- babs kim ve neden kredi kartını vermiş bilemiyorum ama tekelin 35lik adamıysa iyidir. ama 70lik daha karlı. yaş üzüm de hoş.
- (bkz: babs)
(bkz: bab)(hector, 29.11.2007 23:24 ~ 23:24)
- (bkz: babsının arabasıyla gezen 35lik adam)
(bkz: babsının maceraları)
(bkz: babsın ve 35lik adam)
- (bkz: sömürüldüm ey halkım)
- (bkz: babsın sağolsun)
- genelde istanbul midpoint te takılan bebek semalarında fazlasıyla görülen insan tipi...
- (bkz: babsın keriz biz yeriz)
- "babsı" ismi veya lakabında, vefalı, can bir arkadaşı olan adamdır. babsı gibiler, herkese lazımdır.
- 35 liktir, ama adam değilir maalesef. insan o yaşa gelir de bir iş tutmaz mı? bir balataya sap olmaz mı? kınanası kişidir.
- demek ki neymiş, babsı cömert bi abimiz/ablamızmış...
- (bkz: kız arkadaşın 15k ya 8 tane 20si olan adam bulması)
- (bkz: bir babsın iki babsın)
|