gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · yeşim salkım
  5. · cehennemin girişinde yazan söz
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · berber
  9. · otobüs aşkları

babaya sevdiğini söyleyememek  

1. her türk erkeğinin içinde bulunduğu sorunsal. babası ile arası hiç de kötü olmamasına rağmen nedense "babacığım seni seviyorum" sözleri çıkmaz ağızlarımızdan. nedendir bilinmez.
    (hansvoralberg, 28.06.2005 08:36)
  2. yetiştirilme tarzı nedeniyle babanın çocukları arasına hep bir mesafe koyması sonucu çocukların babalaına sevgi sözcükleri söyleyecek samimiyeti bulamamaları.
    (pati, 06.04.2006 15:46)
  3. erkek ya da kız çocuğu olsun benim de aradaki mesafeden kaynaklandığını düşündüğüm durumdur.hayattayken bir iki kere söylenmiştir belki o da çekine çekine,sessiz sessiz,yavaş yavaş...artık hayatta değilken ise yapılmadığı için bin bir kere pişman olunan ama son pişmanlığın fayda etmediğidir...hepimiz böyleyiz biraz galiba...sevdiklerini çabuk çabuk söyleyemeyenlerin hepsinde vardır biraz bundan...
    (çok zor soru değil bu hadi çöz ver, 09.08.2009 16:33)
  4. zordur zor. o her fırsatta söyler ama sen bir türlü karşılık veremezsin. karşılık versen hemen ağlamaya başlayacağını bilirsin, belki de bundan söyleyemezsin.
    (bridget jones, 09.08.2009 18:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil