gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · uludağ sözlük
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · aşk ı memnu
  8. · ahmet ümit
  9. · bülent ersoy un oğlu

babanın bıyığı kesmesi  

1. bu olayın daha vahim bir versiyonu, babanın saçını boyatmasıdır. özellikle benim gibi şanssız bir hergelenin babasının saçını turuncu olarak görmesi, içler acısı olarak nitelendirilebilir.

(bkz: bana da yazık)
    (bkz: boş bakınız vermek)
    (falanca, 21.03.2008 19:36 ~ 19:38)
  2. üst dudağı önde bir babaya sahipseniz, 10 dakikalık gülme seansı yaşatır size bu deneyim.
    (azman, 21.03.2008 19:39)
  3. babanın berber olması durumunda mütemadiyen gerçekleşebilecek durum.sakal bıyık tıraşına geleni geri gönderemezsin.bence.
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 21.03.2008 19:39)
  4. babanın kendi bıyığını kesmesini ifade edemeyen sözcük grubudur.
    "bıyığı kesmek" gibi bir deyim var da benim haberim yokmuş gibi bir izlenime kapıldım. lütfen, çok rica ediyorum; korkutmayın beni böyle. derhal düzeltilsin o başlık.
    (tatlı kavanozu, 21.03.2008 19:43)
  5. babayı beş - on yaş gençleştirir bir anda.
    (azwepsa, 21.03.2008 19:54)
  6. babanızla girdiğiniz her göz temasında ' ne bakıyon çokmu komik' ' ne var ulan' laflarını duymanıza neden olacak hadisedir.
    (bkz: babanın kendini çıplak hissetmesi)
    (bkz: evde ağzını kapayarak dolaşma)
    (mi atze, 21.03.2008 22:47)
  7. babanın herhangi bir bıyığı kesmesi durumudur. bu bıyık sizin de olabilir, babanızın da, bambaşka birisinin de.
    (bkz: babanın bıyığını kesmesi)
    (rasputin, 21.03.2008 22:50)
  8. baba bu eylemi sizden habersiz gerçekleştirir, zili çaldığınızda kapıyı o halde o açarsa travmatik bir olgudur artık. atlatmak bünyeye göre değişen sürelerle zaman alır.
    (maninthebox, 21.03.2008 22:52 ~ 22:52)
  9. daha çocuk küçükse eğer onun psikolojisi açısından hiç iyi olmayan bir durum..-giiiittt sen beniim babam değilsin!!! babam nerdeeee? anne öpmee şunuuu.. o benim babam değil.. tarzındaki tepkilere yol açıcak bir durum. küçükken yaşadım biliyorum.
    (noomeckriel, 21.03.2008 22:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil