belki ilginizi çeker
  1. · anneden nefret etme nedenleri
  2. · daniel bernoulli
  3. · anne ve babayı yatakdayken basmak
  4. · babalar gününde babanın ölmesi
  5. · biyolojik baba
  6. · babanın anneyi aldatması
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · zongul ducks
  5. · disko kralı
  6. · onur öymen
  7. · author gibi erkekler
  8. · votkanın yan etkileri
  9. · türkiye ihracatçılar meclisi

babadan nefret etme nedenleri  

sayfa  / 3
  1. babanın biyolojik babaolmaktan ileriye gitmemesi.
    (analist tilki, 06.02.2006 22:52)
  2. soyadı.soyadı otuzbir olan bir arkadaşım sırf bu yüzden nefret ediyordu...ee insana babasından her zaman iyi şeyler yadigar kalmıyor.
    (fakespeare, 06.02.2006 23:29)
  3. çarmıha gerilmenize ses çıkarmaması, müdahale etmemesi olabilir...
    (eksiksizuyum, 06.02.2006 23:33)
  4. babalığın getireceği sorumluluktan vereceği zevkleri elinin tersiyle itecek kadar korkup hiçbir zaman baba gibi hissetmemesi, çocuğunun rüyalarına bile asla merhametli, sevgi dolu girememesi, gecenin bi körü hıçkırıklarla uyanmasına sebep olması, tek mirası olarak çocuğunun ömrü boyunca üzerinden atamayacağı tedirginlik bırakması, onun baba kelimesinin anlamını asla öğrenememesini sağlaması ve en önemlisi nefret ettiğini düşündüğü bi insan uğruna bu kadar üzüldüğü için kendinden de nefret etmesi..
    (naeknhu, 06.02.2006 23:36)
  5. büyüdüğünüzü farketmeyip;anneye sürekli "kıza dikkat et!" talimatlarının verilmesi... öyle ya da böyle gideceğimi biliyor ya,ondan...
    (karde, 07.02.2006 11:11)
  6. oğullarını her zaman kızından üstün tutması...
    (hypnotica girl, 17.02.2006 01:28)
  7. öz kızına tecavüz etmesi. ne yazık ki var böyle hayvanlar...
    (haşmet asilkan, 17.02.2006 01:31)
  8. pintinin önde gideni olması.
    (ebilona, 17.04.2008 22:50)
  9. siz hiç öz oğlunun çükünü kesen baba gördünüz mü? evet benim başıma geldi. sünnetçiydi adam gerçi ama olsun, insan hiç evladına yapar mı?
    (heathcliff, 17.04.2008 23:05)
  10. babam ve oğlum filmini henüz seyretmemek.
    (tasslehoff, 17.04.2008 23:36)
  11. ilk bulduğu fırsatta sizi hayatından çıkarmaya çalışması. her zaman erkek olamamanın verdiği ezikliği yanında hissettirmesi ve en kötüsü de en ihtiyacınız olduğu anlarda hiç bir zaman yanınızda bulunmaması.
    (donungözüküyor benjamin, 17.04.2008 23:39)
  12. baba olma sıfatını taşıyamayan, o kimliğe yakışmayan, çocukluktan itibaren evladının ruhunu acıtan ve bunu ömür boyu telafi etmeyen bir baba, nefret edilesi bir babadır.
    iyi ki nefret edilecek bir babam yok...
    (roselife, 18.04.2008 00:31)
  13. (bkz: daniel bernoulli)
    (scherzi, 18.04.2008 00:34)
  14. babaların her zaman kendine ait düşünceleri vardır ve bu yolda ilerleyerek oğlunu/kızını doğru yetiştirme amacı güder. babanızdan bir dilekte bulunduğunuzda eğer yapmıyorsa, belki sizinle paylaşmayabilir ama bildiği illa birşey vardır. bir an gerçekçi olarak düşünün ve empati yapın; siz olsanız ne yapardınız.. daha dün babadan harçlık alan ve sağda solda parayı çarçur edip kızın hesabını ödeyip dımdızlak kalan üst üste her gün harçlık isteyen bir evladınız olsa... babalar banka değildir. o adamında sabit bir geliri var ve siz kahve köşelerinde batak oynayın, kız arkadaşın her gittiği yerde hesabını ödeyin diye o adam çalışmıyor. ailesini geçindirmek için çabalıyor. sağlıklı bireyseniz ilerde sizde birer baba olacaksınız, para kazanmanın zorluğunu elbet birgün anlayacaksınız. işte o zaman babanıza hak vereceksiniz ve anlayacaksınız, gün gelecek "baba sen yıllar önce x konusunda haklıymışsın bende amma çocukluk etmişim" demek isteyeceksiniz, o anda babanızla aynı ruhu paylaştığınızı hissedip onu kendinize daha yakın hissetmeye başlayacaksınız ama belki de babanız yanınızda olamayacak.
    (siyah kutup ayısı, 18.04.2008 00:59)
  15. büyüdükçe daha çok ona benzemek yeterlidir.
    (geber marla singer, 22.05.2008 23:37 ~ 23:38)
  16. (bkz: anneden nefret etme nedenleri)
    (elladan tinuviel, 05.07.2008 03:45)
  17. araba sürerken müdahale eden babanın içinde bulunduğu durum

--bak oğlum trafikte çok dikkatli olacaksın
    --baba dikkat ediyorum zaten...
    -daha cok dikkatli olacaksın çunkü karşıdan gelen öküz dikkatli olmaya bilir
    --....hasbinallah
    --araba geliyo lan frene bas,görmüyomusun..
    --baba gördüm bi panik yaratma ya hem adam 2 şerit soldan geçiyo zaten..
    --olsun sen yinede dikkat ediceksin araba sürmek dikkat ister
    --ozaman polis çevirince ehliyet-ruhsat yerine dikkat - ruhsat istesin hohahoho...anamm noliyi yaa!!!
    --it yavrusu.bide dalga geçiyo
    --tamam ya kızma hemen
    --bak oğlum gençsin kanın kaynıyo anlıyorum aman dikkat et gaza gelip kapışma kimseyle hız yapma.hız bütün kötülüklerin anasıdır
    --alkol diilmiyi o be
    --düzeltme lan beni...
    tamam ya off
    --lan şunu devrinde kullansana şurda vites var neden koymuşlar onu oraya..lan sinyal sinyal allah belanı versin lan..kırmızı yancak 2sn kaldı dur dur bak sarıda geçtin senin sürdüğün arabayı da seni de...
    --arabanı da seni de geç ya direksiyona binmicem lan bidaha senin arabana ne pis bi adam cıktın sen ya kabahat bende ki bindim yetmedi bi de direksiyona geçtim,tavlada da aynını yapıosun zaten...
    --bu bi sınavdı oğlum baskı altında ne yapıcaksın onu merak etmiştim.gördüm ki bi bok yiyemiyomuşsun
    --(iç ses)acaba vites koluyla adam öldürülebilir mi ki?...
    (kukumavkuşu, 05.07.2008 08:18)
  18. sabırsız olması veya çok eleştirmesi
    (alonewalk03, 05.07.2008 09:32)
  19. babanızın hayatını onun için feda eden annenizi aldatması.
    (hypertestooo, 05.07.2008 11:13)
  20. bir gün iyi davranırken, bir gün kötü davranması, sizi bugün acaba nasıl davranacak korkusu içine sokması, bağırması, küfür etmesi.
    (jane, 05.07.2008 11:17 ~ 11:17)
  21. berbat bir film zevkine sahip olmak.
    (bkz: baba)
    (bkz: godfather)
    (denetçi 34, 05.07.2008 11:32)
  22. @2355535
    (neva, 05.07.2008 11:37)
  23. etkisiz eleman olması, babalığı para getirmekten ibaret olması
    (seashell, 03.09.2008 21:05)
  24. çok ama çok iyi olması. tüm iyilikleri karşısında sizin ise sadece ve sadece işe yaramaz olmanız...
    (pembe bir mısradır aşk, 14.01.2009 02:56 ~ 03:00)
  25. -sürekli her boku bildiğini iddia etmesi
    -saçma salak şeylere sırf otoritesini sağlamak için bağırıp çağırması
    -fikirlerini dikte etmesi
    -ve en önemlisi dünyada güzel olan ne varsa kötü diye nitelendirmesi
    ayrıca:
    kızının sevgilisini/koca adayını sanki kendi evlenecekmiş gibi beğenmeyip
    laf etmesi.
    (kiaransalee, 14.01.2009 04:13 ~ 04:14)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil