|
|
- yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak, sürekli yeni başlıklar açmak, eski başlıkları okumadan, sürekli yeni başlıklara yazmak
- başlık açmış olmak için abuk subuk söz veya söz öbekleri bulup saçmalamak.
- başlığın sindirilemez sentetik bir maddeden yapılmış olması gerekir , polyester yakabilir o yüzden tercihen orlon kullanılabilir. orlon sentetik mi onu da bilmiyorum gerçi hatta belki yünü sindirmiyoruzdur sentetik olmasına bile gerek yoktur.
edit: orlon sentetikmiş ama yünü sindirirmiyiz onu hala bilmiyorum.
- akla her gelenin sözlüğe yazılması,bir işi yapmış olmak için yapmak.giri girmiş olmak için girmek.giricilik oynamak.
(bkz: başlık kusmak)
'yolda yürürken soldan elma şekeriyle fırlayan küçük çocuk '
yok neymiş 'kız arkadaşın 15 k ya 20 bilmemnesi olan herif bulması '
hatta en süperi ü b a b g b k d g t a k
bu başlığın kime ne yararı var merak ediyorum.''her şey yarar sağlamak mıdır,ıyk ne pragmatist bi yaklaşım bu'' diyenler de olur, ''gülüyoruz geyik yapıyoruz aman ne olucak'' da denir hatta.başlık yazıyım girilerim çoğalsın,alemde isim yapayım marka olayım veya da bin girisi olmayana kız vermeyen sözlük olayından yırtayım mantığı mıdır bu başlıkları sıçtırtan kusturtan, başka da mantıklı bir açıklaması yok zira.
- (bkz: başlığa bakıp bkz sıçmak)
- sözlükte, bir kesimin saygı duyduğu veya kutsal saydığı değerleri veya direkt bir kesimi zıt şeylerle süsleyip ilgi çekerek arkasından 40 akıllı sürükleme metodudur.
bu ve bunun gibi başlıkların, örneğin "götünden beyaz ateş çıkan sosyalist", "iş yerinde orak çekiç kullanmak zorunda kalan ülkücü", "otuzbir çekerken ibriği deviren tövbekar", resmen ve alenen hatta ve hatta cebren ve hile ile, gerçek hayatta tek bir örneği bırakın görülmeyi duyulmamış, safsata icabı sol frame 'de yer bulan bit parçaları olduğu aşikardır.
hal böyleyken "anouuvv !! "havucu yanaklarının içinde döndürerek yiyen türbanlı" başlığı açılmış !! höleleeeyh ! onlar bizim kadınlarımız bizim kadınlarımız onlaarghhh!!! annelerimiiğzzhhh !!!" diye tuvalet bayraktarlığı yapmanın alemi yoktur. hadi başlığı açan sıçmış, sen niye onla bu abuk saflarda mücadeleye girişirsin be adam.
aşağıya bir kaç başlık daha münasip gördüm. toplaşın, saflara ayrılın kapışın. yenene alparslan türkeş işlemeli komünist beresi hediye edicem. (bak bu da tartışılabilir)
"31 çekerken nolur nolmaz sol elini kullanan ateist"
"kafası kocaman olduğu için bere yerine aşçı kepi takıp yana çevirdiği için kakashi-sensei 'ye benzeyen solcu"
"nefes alsın yeter, ayırmam diyen faşist"
"orospu çocuğu sezercik"
harala gürele tepkilerinizi ivediyetle bekliyorum. tepkidar, ne konuştuğu belli olmayan türkiye için elele.
- bu aralar çok popüler bir eylem. lakin bunu bile adam gibi yapamıyorlar ya ona yanıyorum (yandığım falan yok daha etkili olması babında kullandım bu kelimeyi). daha önce de ünlü yazarlarımızdan birinin de eserlerinde işlediği üzere sıçmanın da bir adabı vardır. öyle bir sıçacaksın ki sıçarken zevk alacaksın demiş ünlü düşünür. zaman, mekan sıçma işlemi için uygun olacak yani. yine aynı insan başlık sıçma konusunda gözümde bir numaradır zaten. eskiden delirip ''ne saçmalıyor bu ulan'' şeklinde hezeyanlar içerinde kaybolurken artık kızmadan okuyorum yazılarını hatta bilakis eğlenerek. zira başlık sıçma konusunda bir üstad kendisi nazarımda.
bir de başlık sıçmaya çalışırken sıçanlar türedi işte şu ara gözümün gördüğü. komik desem değil, itici desem değil. sıfatı yok, tasviri yok, bana hiç bir etkisi yok.
bu olaydan çıkardığım sonuç ne oldu; başlık sıçmak bile bir yetenek işiymiş. fake, çakma , imitasyon (artık ne derseniz) sıçıcılar eskileri aratırmış.
- (bkz: başlık sıçmak)
- bakalım neler var diye sözlüğe girip neler yokun cevabını almakkısaca ota boka başlık açmak
- halk arasında, bok gibi başlıklar yaratma eylemine verilen ad.
|