|
|
- bizimkiler dizisiyle oyunculuk hayatına atılmıştır.hamam,harem suare,duruşma gibi filmlerde rol almıştır.starda ki aşk ve gurur dizisinde oynadıktan sonra kanal d de yayınlanan sultan makamı dizisine başlamıştır.bana göre en büyük başarısını mustafa hakkında herşey filmiyle kazanmıştır.
- uy başuma gelenler adlı dizide fındık adlı karakteri canlandıran oyuncu.
- hem güzel hem de iyi oyuncu. genç neslin parlayan yıldızı.
filmleri:
mustafa hakkında herşey (2004)
bir tutam baharat (2003)
itiraf (2001)
derviş (2000)
üçüncü sayfa (1999)
harem suare (1999)
hamam (1996)
kaynak : www.film.gen.tr
- yanılmıyorsam eski balerinlerden, cok duru bir güzelliği var buna parallel olarak oyunculuğu da cok durudur. ekranlarda daha sık görmek dileğiyle diyelim...
- ne kadar hoş, ne kadar doğal ve zarif bir güzelliği olan bir kadındır bu. nerde izlesem, nerde görsem beni kendine hayran bırakıyor. değişik bir havası var, tam tarif edemiyorum.
- küçük kıyamet ile boy göstermiş ama kendisine yazık etmiş harika oyuncu. seçici filmografisine gereksiz bir film eklemiş üçüncü sayfa'nın meryem'i, itiraf'ın nilgün'ü.
(ice t, 11.01.2007 03:31 ~ 05:21)
- son dönemde en beğenilen bayan oyunculardan biri.
- fotojenik, çekici, oyuncu gibi oyuncu kısacası bana göre türk sinemasının nicole kidman'ı
- dünyaca ünlü makyözlerden birinin tespitine göre doğal haliyle fazlasıyla güzel olan, makyajın çirkinleştirdiği kadın.
- üçüncü sayfa filmiyle altın portakalı ve bilimum ödülleri toplayan ve bence itiraf filmiyle daha çok ödül alması gereken oyuncu. sanki zeki demirkubuz'un elinde daha bir yetenekli daha bir iyi...
|