baş harfi ben   

adana çık aradan

1. kenan doğulu'nun henüz piyasaya çıkmamış olan şarkısı

birden bire hayatımın tümü oldun,
    gecelerime gün gibi doğdun,
    gidersen birgün biri üzülür çok...

adı lazım değil, baş harfi ben...
    (mualla, 09.04.2006 19:53)
  2. verdiği bi konser sırasında "yakında çıkacak albümümden bir şarkı okuyayım" düsüncesiyle, bir gencimiz tarafından cep telefonuna kaydedilen ve albümün çıkmasından 3-4 ay kadar önce internete verilen, kenan doğulu'nun,festival albümünün kuşkusuz en güzel şarkılarından biri.

sözler gayet güzel ama "festival gibisin katılmak istiyorum" sanki biraz zorlama olmuş, uymamış. olmasa daha güzel mi olcakmış ney..

sözlerini de yaziyim artık tam olsun;

gidince anlıyorum herşeyini özlüyorum
    tenin benim gibi kokunu içime istiyorum
    öpünce anlıyorum ben seninle yaşıyorum
    gün birden beri kaç kereye vuruluyorum
    birden bire hayatının tümü oldun, gecelerine gün gibi doğdun
    gidersen bir gün biri üzülür (kırılır) çok
    adı lazım değil baş harfi ben

festival gibisin katılmak istiyorum
    önlerden yer kapıp gözünü kalbime bekliyorum
    asaletinin bedeli çok kölen var, belli biri
    hem biraz deli azdan çok da serseri
    adı lazım değil baş harfi ben
    (famenoth, 24.06.2006 01:40)
  3. kenan doğulunun yeni albümündeki ara beni lütfen parçasıyla ipi göğüsleyen pek güzel olmuş parça.
    ilk dinlemeyle akla takılan, insanın içinde platonik duygular uyandıran ve akıldaki insana gönderilip kendini ifade etmede pek bir yararı olabilecek şarkı.
    (arinna, 01.07.2006 01:42)
  4. şu sıralar albümü beachlerde baştan sona çalınan kenan doğulu'nun, sanıyorum kardeşi ozan'ın da müzikal zekası ile harmanlanmış şahane bir şarkısı. tavsiye edilesi.
    (palanthaser, 17.07.2006 14:33)
  5. (bkz: ben wallace)
    (hansvoralberg, 17.07.2006 15:33)
  6. tenin benim gibi
    kokunu içime istiyorum
    ...
    gün 1 den beri kaç kere vuruluyorum
    ...
    bunlar nasıl sözlerdir dedirten, ömrüm boyunca her yaz esintisinde dinlemek isteyeceğim, hayatımda ilk defa 130 km/h giderken beni böğürerek ağlatan eserdir.

02:47 de "birdenbire hayatının tümü oldun" girişinden sonraki yaylıların patlamasına duyguların da patlaması her defasında denk gelecek gibi...
    (smooth, 23.07.2006 21:42 ~ 22:09)
  7. festival gibisin katılmak istiyorum kısmıyla başta şaşırtıp bu ne ya dedirtse de bir kere dinledikten sonra tekrar kendini dinleten tatlı şarkı.özellikle 'gidince anlıyorum,her şeyini özlüyorum' kısmı çok hoş.keman olan her şarkı güzel midir nedir?
    (bettyboop, 03.08.2006 00:48)
  8. kenan doğulunun ilk albümlerini anımsatan bir tınıya sahip harika yeni şarkısı. gerek sözleri gerek müziği ile beni içine çekmeyi başarmıştır. bu sıralar hangi radoyu açsam çalmaktadır aynı zamanda.
    (dna, 03.08.2006 03:06)
  9. yazıldığı dönemlerde kenan doğulu'nun tuğçe kazaz ile birlikte olduğuna dair magazinsel rivayetler var...gerçi kenan "üstünde sonra çok oynadım" dese de, artık bi noktadan sonra duygular kişiden soyutlanıp sadece sizi anlatıyor olsa da, o dizelerde gezinen kadını/adamı her daim merak eder dinleyici/okuyucu. bu dedikodudan sonra, "ulen bu tuğçe'nin bu kadar vurulacak nesi varmış ki? ya da bu adam her haltı çok derinden yaşıyor ve çok hisli yazıyor.." diyorum.
    (lazarushadow, 05.08.2006 01:09 ~ 01:10)
  10. (bkz: bir baş harf olarak ben)
    (weirdlola, 12.01.2007 19:07)
  11. klibinde maske takanlar istanbul ticaret üniversitesinden bir grup arkadaştır. aralarında çaylak yazarlarımızdan deadclown da bulunmaktadır artisttir kendileri. (yersen) ama festival gibisin katılmak istiyorumu atarsak genel itibari ile hoş şarkıdır.
    (kazandibi, 15.01.2007 08:04)
  12. güzel bir klibi olan,eğer araklama değilse türkiyede yapılmış nadir yaratıcı kliplerden sayılabilecek kenan doğulu parçası..şarkıyla da mükemmel bir uyum içinde..
    nedense her izlediğimde bu klip yüzümde bir gülümseme yaratıyor.bu şarkının klibi anca bu kadar sevimli olabilirdi...
    kenan doğulu'yu kutluyor,hadi bakalım eurovision'da da görelim seni diyoruz..
    (nickim konusunda kararsızım, 23.02.2007 17:50)
  13. slow türk'te çalan her 3 şarkıdan birisidir... aynı ayardaki bir diğer şarkı için:

(bkz: ara beni lütfen)
    (hypnotica girl, 08.03.2007 21:43 ~ 21:43)
  14. klibinde "hepimiz kenan'ız" mesajı verilmiş şarkı..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 28.04.2007 16:41)
  15. sol frame bu noktada kilitlendiğine göre reklama da vesile olacak eser:

---spoiler---

abilerim, ablalarım!

şu elimde görmüş olduğunuz cilet pakistan malı olup tasarlayan mühendis kör olmuştur!

---spoiler---
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 28.04.2007 17:24)
  16. sol frame in an itibari donması ve bu başlığın en başta ( üstte ) olması beni ironiden ironiye sürüklemiştir.

(bkz: komplo teorisi)
    (bulsaraa, 28.04.2007 17:32)
  17. (bkz: festival gibisin takılmak istiyorum)
    (centrocampista, 26.08.2007 18:50)
  18. b u giriye de bir
    e spri sokuşturayım
    n e yapıp edip komik olayım*

(bkz: naaptın sen miroğlu)
    (pinkegoboxx, 10.10.2007 18:33)