|
|
- çok çeşitli yolları mevcuttur. benim en sevdiğim iki türü, o başlıkta yazan birilerine uyuz olup başlıkla ilgisiz sitemkâr giriler yazarak yapılanı (bkz: @2095944) ve üstteki giriye cevap olsun diye "(bkz: ben de senin amına koyayım)" şeklinde -ve tabii ki yine başlıkla ilgisiz- giriler yazarak yapılanıdır.
- (bkz: her şeye muhalif olmak)
- bugün bu eylemden farklı olarak başlığın piç olması durumunu gördüm. ister istemez anlık bir coşumla ve ben de laf atayım dürtüsüyle başlığın anlatmaya çalıştığı şeyle ilgisiz giriler yağması oluyor bu ikincisi. kimsenin kasten yapmadığı, ilkine göre masum bir durum. yine de piç olan başlık için yapılacak pek bir şey yok artık.
- (bkz: ahaha aldın mı cevabını)
- başlık piç etmekten bahsedebilmek için önce bu kavramlar hakkında biraz bilgi sahibi olmak lazım.
bakalım tdk bu konuda ne diyor?
başlık: genellikle başı korumak için giyilen şapka, serpuş.
piç: anası ile babası arasında evlilik bağı olmadan dünyaya gelen çocuk, haramzade, veledizina.
eh başlığı piç etmek yani bir başlığın piç olmasına sebep olmak ise bir başlığı alıp onun annesi ile babası arasında evlilik bağı olmamasını sağlamak oluyor. tabi sözlüklere atıf da yaparak kullandığım bu argümantasyon sonucu başlık piç etmekten bahsedenlerin aslında neden bahsettiklerini dahi görmemiş olduk. başka bir karşılaştırmalı kavram açıklamasında buluşmak üzere kafanızı sikeyim yavşaklar.
- başlığı piç eden insanın nasıl aynanda hem ateist ve satanist olabildiğini açıklamadan bu kavram dikkate alınamaz.
(bkz: komünist satanist darvinist ateist homoseksüel)
- (bkz: başlığı piç etmek)
- (bkz: işkilli göt tingilder)
|