başlık istemek   

adana çık aradan

1. açılmaya hazır, güzel, sonuca gitmesi muhtemel, yazarların ellerinde tuttuğu başlıkları istemektir.

gecenin afedersiniz sikinde nerden çıktı bu diyeceksiniz. güzel orta gol getirir felsefesini benimsemiş bir yazar olarak, gerçekten güzel bir başlık bulduğuna inanan ama bu aralar dolduramam deyip erteleyen veya ukte vermeyi düşünen arkadaşlardan başlıklarını istiyorum. uktelere girip iki saat dolanmak yoruyor bu yaşlı gözlerimi. zaten sabahtan akşama kadar bilgisayar başındayım, birde uktelerde dolaşmak yıpratıyor beni.

biliyorum ki birçok yazar arkadaş elinde süper başlıklar tutuyor ya da konu, bana gönderin yazayım bişeyler ve bu zevki sizinle paylaşayım. tükendi ipne demeyin, bu bir tükeniş değil bu bir paylaşım, benim de elimde güzel şeyler var isterseniz bende onları size yollarım ama öncelikli olarak başlık istiyorum. beni bilen bilir, tarzımı, duruşumu, vardır mutlaka elinizde bana uygun bişeyler. çekinmeyin lütfen yollayın beraberce yazalım, eğlenelim.

diaze ayağa düşmüş olm! derseniz beni kırarsınız. sözlükte 30 yaşın üstündeki yazar tayfasının bir elemanı olarak bittiğimi düşünmeyin beni üzersiniz. sadece başlık istiyorum. zor günler için sakladığınız, güzel başlıklardan bir tanecik.

güzel yazamazsam silerim yeminle. öpüyorum sizleri canlarım, gönderin bakalım neler çıkartacağız.
    (diazepam, 04.06.2008 00:54 ~ 00:57)
  2. sıradaki başlığı burdan teyzeme , alamanyadaki tanıdıklarıma, sevgilime ve canımdan çok sevdiğim aileme istiyorum.
    gibi cümlelerin kurulmasına sebeb verecek olan durumdur.

(bkz: eşe dosta başlık istemek)
    (merhemsiz kel, 04.06.2008 00:57)