başkent üniversitesi 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. ankara'nın en güzel okunası okulu. ancak dışarıdan, tanımadan yapılan yorumlar yanlış anlaşılmalara yol açmıştır
    (olmeca, 25.03.2004 00:44 ~ 01:43)

2. nasıl bir okul olduğu www.baskentrazzi.com dan anlaşılan okul
    (vrlvrl, 25.03.2004 01:45)
  3. içinde renk renk çeşit çeşit tikilerin bulunduğu üniversitemsi binalar topluluğu
    (sinner, 31.05.2004 12:05)
  4. ankara içinden ulaşmak için oldukça uzun bir süre isteyen okul. çöl vari bir zemine oturtulmuştur binaları fena değildir puanları da günden güne yükselmektedir fakat bunlar özel okul olduğu gerçeğini değiştirmez zira içi denyo kaynıyor.**
    (togisama, 07.07.2004 10:33 ~ 10:33)
  5. ankarada bildiğim 2 özel üniversiteden biri..
    (bkz. bilkent üniversitesi)
    (despinaa, 07.07.2004 12:10)
  6. bulunulması son derece rahatsızlık veren üniversitemsi okul.eğer ki oraya gidiyosan gerçekten samimi olacağın sayılı kişi vardır.kantinde dönen muhabbetlere kesinlikle umursamaz davranman gerekmektedir.ankarada bilkent üniversitesinden sonra en tikky okuldur.
    (telvin, 15.08.2004 03:53)
  7. eskişehirde mi yoksa ankarada mı bir türlü bilemediğim üniversite.zira kendileri eskişehir yolu üzerinde 20.kilometrede konuşlandırılmıştır.tıp fakültesi ve hukuk fakültesi övülür.öğrenci profili hakkında yok işte şöyle tikiler var böyle tikiler var dememe gerek yok.canımız ciğerimiz itünün bile dört bir yanında tikiler varken bırakın da özel bir üniversitede de tikiler olsun.bu okulun kampüsü bayağı bayağı büyüktür aslında.ama kullanılan alan oldukça küçüktür.yurtların fakültelere yakın olması çok büyük avantajdır zannımca.ve sanırım ki eğer istanbul'da olsaydı puanları çok daha yüksek olabilirdi.ama o zaman da başkent üniversitesi olabiliri miydi?hayır olamazdı.bir de şöyle bir anım vardır bu okulla ilgili;
    +oo fakespeare naber nerelerdesin?
    -iyidir ne olsun sorucan senden naber?
    +benden de aynen.abin ne yapıyo hangi okuldaydı o yahu?
    -başkent üniversitesinde.
    +hmm hangi şehirde o?
    -????(ebenin) paris'de abicim.fransanın başkentinde töbe töbeee....
    (fakespeare, 12.12.2005 02:31)
  8. üniversite demeye bin şahit isteyen, bir sürü aptal sarışının ve takım elbise giyip gömleğinin üç düğmesini açmak suretiyle boynundaki altın kolyeyi göstermeyi marifet sanan yavrucukların diploma sahibi olmak amacıyla yılda bilmem kaç dolar yatırdıkları yerdir. bunu okuyan ve tepki gösteren öğrencilere, bizzat kendi arkadaşlarının profilini yansıtan sitelerini gezmelerini öneririm (bkz: www.baskentrazzi.com) adı geçen sitedeki konuşmaların "0km kız arıyorum abi yok mu okulda, tikican bakıyosooun da niye teklif etmiyosaaaan, senin bmw'n olmadığı için sevgilin yok, kukugülün sevgilisi okulu basmış..." şeklinde sürdüğü düşünülürse başkent öğrencilerine verilen eğitime yazık olduğu fikrime katılım oranı artacaktır.
    (eudaimonia, 12.12.2005 02:54)
  9. ben bi kızdan çok hoşlandım.mercedesim var , çakma guccilerim ,zippo çakmağam ve hatta sahte platınıum kartım bile var.ama kızlar bana bakmıyor.biri bişey desin .mercedesim 94 model ondan mı acaba ,yoksa gerçekten kabzımal oldumu mu öğrendi kızlar, ondan mı kaçıyolar benden?
    kaynak: www.baskentrazzi.com

(bkz: ybsg)
    (bkz: allah belanızı versin)
    (hypnotica girl, 12.12.2005 03:24)
  10. bütündünya adlı muhteşem edebiyat dergisini çıkaran üniversite.
    (advoscotch, 12.12.2005 22:23 ~ 22:24)
  11. öğrencileri öğrenciden çok para makinesi olarak gören bir çeşit vakıf üniversitesi. tek iyi yanı fazlaca servisinin olması ve bu servislerin şaşılacak bir şekilde hala ücretsiz olmasıdır. bir de candan arkadaşlar olmasa pahalı yemekleri, açkar marka ürünleri, saçlarını "başkent sarısı"na boyatmış-bu yeni ekolmüş bir de bilkent sarısı varmış wuu- kızları ve paraya kıyılmadığı için yapılıp yapılmadığı anlaşılmayan şenlikleriyle hiç çekilmez. ayrıca;

-tamam şimdi hukuk kantinine giriyorum
    -...
    -yaa hala göremediiimm ne taraftasınız? solda mısınız?
    -...
    -göremiyorum yaa ayağa kalksana. ne giyden seean sölesene.
    -...
    -ayyy inanmıyooorrrooooooom yine mi onu giydiiiiaaan!!

tarzı telefon konuşmalarına hukuk kantini ve çevresinde sıkça kulak misafiri olunabilir. işte öyle bir şey. işte öyle bir şey.
    (gaia, 29.06.2006 01:25 ~ 18.01.2007 11:50)
  12. (bkz: mehmet haberal)
    (van den budenmayer, 22.07.2006 20:32)
  13. izmir'de gayet iyi bir yerde, oldukça büyük ve yıllardır üzerine tek bir çivi bile çakılmayan araziye sahiptir...

...ve o arazi daima "oldukça büyük ve yıllardır üzerine tek bir çivi bile çakılmayan arazi" olarak kalacaktır...
    (van den budenmayer, 22.07.2006 20:39 ~ 20:40)
  14. hukuk fakultesi gerçekten iyi olan bir okul. ancak sebebi biraz komik. hocalar dersleri tam anlamıyla anlatamacığı için ve kazık sorular sorukları için mezun seviyesine gelmiş olan öğrenci kendini yetiştirerek iyi bir hukukçu olabiliyor. gerisi boş. arkanıza bakmadan kaçabileceğiniz yegane üniversite.
    (telvin, 06.08.2006 17:16)
  15. başkent knights adında amerikan futbol takımına sahip olan üniversite..başkent knights 2005-2006 sezonunda afk da final oynamış ve hacettepe red deers'a yenilerek şampiyonluğu kaybetmişti..
    (kingpin68, 01.01.2007 14:52)
  16. yine yeni yeniden yönetmeliğini değiştirmiş okuldur kendisi. sınıf tekrarı kalkmış, not sistemi değişmiş falan fıstık.
    (bkz: allah kurtarsın)
    (chicaloca, 27.01.2007 22:13)
  17. ankara'nın merkezine çok çok uzakta allah'ın dağında kurulu olan, tikky ve conconlardan geçilmeyen, yegane hedefi öğrencilerden koparabildiği kadar para koparmak olan eğitim merkezi adı altındaki ticarethane.
    (dreadful, 20.02.2007 02:13)
  18. dünyanın en güzel kızını bünyesinde barındıran akademik kuruluş.
    (scorpeo, 20.02.2007 21:50)
  19. yokuşun tepesinde nizamiyeye sahip olup ne sticker ne misafir kontrolu yapılmayan büyük bir ihtimalle bi arkadaşa bakıp çıkıcam sözüyle girebildiğiniz geniş bir kampüse sahip olan ankaranın girişindeki güzide üniversite..
    (teufel, 09.03.2007 00:40)
  20. üniversitenin paparazzi sitesinin geçen sene yaşanan kötü bir olay nedeniyle isim değiştirip,ülkemize papanın gelmesini kullanarak adının başkentrazziden http://www.baskentpaparazzi.com olarak değiştirilip non-stop dedikoduya paparazziye devam edilen üniversite..
    (teufel, 09.03.2007 19:07)
  21. içinde bol miktarda bulunan tiki arkadaşlarım sebebiyle artık "eytere bea" dediğim, uzun yıllar sonra okulu bırakıp tekrar öss ye girme hevesi hissettiğim ticarethane...

ayrıca kızları erkekte sirocco ister (serbest çağrışım serbest..) hayatında louisvoitton'un yanına yaklaşamayacak hatunları sahtesini orinal diye takar koluna gezer, cüzdanları kalın olmasına rağmen açmak istemezler... ankara'nın maki'sidir bu hatunlar...

erkekleri de baba parası ile cayır cayır gezerler, bir çoğu kırodur, kendisini dünyanın efendisi zanneder... siyasetle pek alakası yoktur fakat yeni açılan mekanlar hakkında her daim bilgiye sahiptirler..

zengin hatun veya koca bulmak için gelinebilecek nadide bir yerdir, ayrıca yurdunun konutkent manzarası tadından yenmez (bkz: kendimden biliyorum)
    (aldirakli, 03.04.2007 14:41)
  22. eğitim açısından diğer vakıf okullarını çok geride bırakmış, devlet okullarıyla kıyasıya mücedele içinde olan, ileride dev kampüsünün içine yayılıp, ankara'yla eşkişehir sınırını ortadan kaldıracağını düşündüğüm saray okulum, güzide okulum, irfan yuvam.(bkz: http://www.baskent.edu.tr/)
    (digression, 14.04.2007 15:32)
  23. fransız mallarını boykot etme hareketi çerçevesinde renault marka olan bilumum makam araçlarını yavaş yavaş değiştiren kurum...
    (van den budenmayer, 22.04.2007 19:45 ~ 19:48)
  24. içinde barıdnıdrdığı kız öğrencilere önyargıyla yaklaşılmamamsı gereken, aralarında arabaya vermeyen* ya da tiki* olmayan kısacası normal kızlarımızın da bulunduğu, evimdeki odamın camından görebildiğim eğitim yuvası. official öğrenci forumu da www.baskentsecret.com dur.
    (maglor, 22.04.2007 20:05 ~ 25.04.2007 15:04)
  25. türkiye'de (fason da olsa) ulusal yayın yapan bir televizyon kanalına sahip tek üniversite...
    (dereye inip taş bulamayan adam, 19.05.2007 16:06)
 sayfa  / 2