başıma bir iş gelmeyecekse obama yı sevmiyorum  

adana çık aradan

1. bush'un siyaha boyanmış hali olan obama'nın ciddi anlamda; gerçi bu benzetmeden nefret ediyorum i. melih gökçek imzalı ama; obama hakikaten şişirilmiş bir balondur. gerçi başlığın asıl sahipleri olan humeyni yalayıcılarından da haz etmediğim bir gerçek.

obama 1.7 milyar dolarlık seçim reklamlarıyla ancak %52 alarak seçimi kazanabildi ve maalesef oylamaya katılım %70'ti. amerika halkının da bizlerden pek farklı olmadığı düşünürlürse...

ırak'tan 16 ay içinde çıkacağız afganistan'a gireceğiz sinyallerini veren, israil'in gazze saldırılarına göz yumup alttan alkışlayan ve "değişim" diye diye gözümüze değişik bir şey olarak siyahi rengini sokan, hatta sadece obama da değil türkiye'deki yalayıcılarının tabiriyle "barack hüseyin obama"nın bu dünya üzerinde değiştirebileceği hiçbir şey yoktur. önce değişim diyecek, ardından sömürü düzenine devam, durmak yok yola devam, ne kadar da benziyoruz onlara değil mi? ister istemez insanın klavyedeki eli türk jargonuna kayıyor, bilinç akışı yazım mıdır nedir artık...

pervasızca iddia ediyorum, obama şişirilmiş bir balondur, fazla değil birkaç yıl sonra ayakkabı değil daha acayip şeyler kafasına fırlatılır. ahan da buraya yazıyorum derler ya, onun gibi...
    (elpinoras, 24.01.2009 00:45)