belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · aşk ı memnu
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · beşiktaş
  8. · reçelli kıyma sosu
  9. · cihan ceylan

başı sıkışınca türk üm diyen kürt milliyetçisi  

1. başı sıkışınca laik ve atatürkçüyüm diyen güruhtan farkı olmayan tehlikeli ve sinsi, milliyetçidir.
    (metrotel, 04.09.2009 22:05)
  2. başının sıkıştığı duruma göre tartılacak vaka. kimse aptal değil elbette. şöyle ki;

bir komünist 5-10 faşistin arasında ben komünistim diyee bağırırsa asıl bu salaklık olur.

bunun gibi işte. bilimsellikten yana olmak lazım, duygusal hareketlerden kaçınacak zamanı bilmeli insan. her vakada ayıya dayı demicen elbette ama sen hayat yaşıyorsun, yaşam kavgan var. memlekette faşist çoksa bazen kendini kısmayı bilmelisin, bazen kelimesi yanlış oldu. doğrusu; nerede ne yapacağını kestirmelisin ki erken göçmeyesin bu dünyadan. mücadeleni vermeye devam edesin...

kürt milliyetçisi ya da tam aksi türk milliyetçisi de kendi düşüncelerinin savunucusu olmak istiyorlarsa böyle olmalıdır...

tabii sosyalist olmakta her daim fayda var, asıl kardeşlik oradadır, başın sıkıştığında dostta hem de başının sıkışmasına gerek kalmadan hep dostundur...
    (bilebilebiikikere, 04.09.2009 22:13)
  3. elleri kelepçelenip uçağa bindirildikten sonra kafasındaki siyah çuval çıkartılıp kameranın kayıt düğmesine basılmasını müteakip söylenenlere cevap veren şerefsizdir.

-memleketine hoşgeldin apo.
    +devlet ne görev verirse yapmaya hazırım.

(görsel: abdullah öcalan/5867)

yavşaktır. başı sıkışınca ben x takımlıyım diyen de yavşaktır. kim olursa olsun.
    (xanobachewsky, 04.09.2009 22:13 ~ 22:26)
  4. önderi abdullah öcalan olan kürt milliyetçisidir. önderide yakalandığı gün gayet güzel kıvırmıştı. alışkındır yani...
    (bkz: kıvırmak)
    (metrotel, 04.09.2009 22:14 ~ 22:14)
  5. milliyetçiliğin her türlüsü kötüdür ama başının sıkışması sonucu refleksler devreye giriyorsa olmadığı birşeyi ona dedirten zihniyet daha da kötüdür.

büdüt: o da lümpenlik mi milliyetçiliğin özü mü anlamadım. yerim.
    (ben brokoli sevmem o işleri brokoli çok oldu, 04.09.2009 22:20 ~ 22:22)
  6. asla ve kat'â başı sıkışacak işler yapmaması gereken milliyetçimsi provakatördür. çünkü kürt milliyetçisi, kürt milliyetçisidir. türk milliyetçisi de türk milliyetçisi olacaktır. bir de bu provakatörler de zerre kadar bulunmayan vatanseverlik mevcuttur ki türk milleti'nin şu zamanda en çok ihtiyacı olan şeydir. başı sıkışınca " ben türk'üm" demek ile yapmaya çalıştıkları malum eylemleri örtbas edip, başlarının ezilmesini engelleyemeyeceklerini anlamalıdırlar.

(bkz: insanı zorla faşist yapan başlıklar)
    (nokturnal mania, 04.09.2009 22:23)
  7. yurt dışında binbir türlü pisliği yapan, yakalandığında da ben türk vatandaşıyım diyebilen, milliyetçidir. aynı şekilde
    saddam hüseyin tepesine bomba yağdırıken de ben türkmenim diyebilir bu milliyetçi beyinler. sonrada türkmenlerden türlü intikam alma peşinde olurlar durumdan vazife çıkararak.
    milliyetlerini duruma, ortama, zamana göre değiştirebilenler, böylece, asırlar boyu birilerinin maşası olur çıkarlar.
    işte böylesi zordur, başı sıkışınca türk'üm diyen kürt milliyetçisinin durumu.
    (metrotel, 04.09.2009 22:30 ~ 22:55)
  8. çok kötü bir insandır. berbattır, rezildir, başı ezilesidir. bulunduğu yerde yok edilesidir.

ama adam kürttür be! kart değildir, kurt değildir ama kürttür.

ne yapsındır? biz istedik diye türk mü, fransız mı, alman mı olsundur, fıkralara girip komiklik mi yapsındır? yani illa nefret ettirilsin ve dağa mı çıksındır?

bence çıkmasın ve de burada yazsın. biz bu adama burada bunları yazdıkça anasının yüzü geliyor aklına. anadili türkçe değil, kürtçe bu adamın, babası da kürtçe konuşuyor. bu öğrenmiş nasılsa, türkçe konuşabiliyor, yazabiliyor. kötü mü lan işte? dışlayalım gitsin o zaman kuzey ırağa, kandile. gebertsin ve de gebersin. iyi mi böylesi!

sözler tartılsın, biçilsin ve de artık,

ölünmesin

ha bi de eksi oy verilsin!
    (çaylakadam, 04.09.2009 22:33 ~ 22:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil