|
|
- ve, ya, veya, ya da gibi sözcüklerdir. eş görevli kelimeleri birbirine bağlamaktır görevi.
- (bkz: ve)
- (bkz: ip)
- sözlüğe kazandırdığım değerdir.
(bkz: neye değer kime değer)(makaveli, 12.02.2007 01:10 ~ 09.03.2007 22:43)
- fethullah gülen'in ve onu savunanların eleştirilmesine fena halde üzülmüş yazar.
(bkz: allah sabır versin)
- itü sözlük sınırlarında bana ilk hoşgeldin diyen sıcak insan...
bu arada "artık okulunu bitirmesi gerek" diye düşündüğüm, hem dokuz eylül'lü hem işletmeci.
mezuniyetten sonra bu giriyi editlemek dileğiyle.
mezuniyetten sonra gelen edit:
aldığım son duyumlara göre dediğini yapmış ve mezun olmuştur. bende dediğimi yapıyor kendisini en içten dileklerimle tebrik ediyorum. allah askerliğini ve mürvetini görmeyide nasip eder inşallah * *(maslow, 19.03.2007 14:32 ~ 09.08.2007 13:56)
- oynadığı futbolu yakından gören, bunun ötesinde de onunla aynı takımda ter döken şanslı azınlıktan biri olarak diyebilirim ki zannımca kendisi lincoln' e 10, delgado' ya 100, alex de souza 'ya ise 1000 basar. tim cahill hastası olan ama tim cahill 'in kendisinden öğrenecek çok şeyi olan bu er kişi hakkında daha detaylı bilgi için birasiz'a başvurulabilir.*
- tam bir halı saha futbolcusudur. tekniği iyi, ayağında top tutabilen, şutları delgado tarzı genelde plase olan, her hafta maç yapmasından ötürü sürekli formda olan fakat futbolcu değil de halı saha futbolcusu olan candır.
öte yandan böyle bir yazar aslında yok diyor. 2 kere çaylak oldu da, şahsi gücümü kullanarak geri kazandırdım bazı bağlantılarımla. ama bu sefer yapabileceğim bişey sanırım yok.
- futbolunu da beğenmezdim zaten. ne o öyle şahsi oynamalar, egoistçe tavırlar falan. neden uçtuğunu merak ettiğim yazar demeyeceğim, zira zerre umrumda değil.
- cümle içinde kelimeden atıldığında cümlenin anlamı değişmiyorsa bağlaçtır. örneğin çokça sorulan -de ne zaman ayrı yazılır ne zaman bitişik yazılır sorunsalının cevabı burada gizli. ayrı yazılan -de bağlaçtır ve cümleden attığınız vakit anlamı değişmez.
|