görseller
bıçak sırtıbıçak sırtı

belki ilginizi çeker
  1. · fikret kuşkan tarzı rol yapma rehberi
  2. · vildan atasever
  3. · nejat işler
  4. · mustafa hakkında herşey
  5. · nilüfer açıkalın
  6. · en güzel jenerik müzikleri
  7. · cankurtaran
  8. · ipek bilgin
  9. · tekrar yayınlansın denilen diziler
  10. · melisa sözen
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · ece gürsel
  3. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  4. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · fotoğraf makinası olmayan japon
  8. · karanlıkaltı
  9. · beşiktaş maslak hızlı tren hattı

bıçak sırtı  

sayfa  / 8
  1. erol manisalı'nıncumhuriyet'deki köşesinin adı.
    (şevket i bostan, 27.04.2007 20:50)
  2. yeni sezonda kanal d de yayınlanacak dizi. yapımcılığını tmc'nin üstlendiği dizinin başrollerinde nejat işler, fikret kuşkan, mehmet günsür ve vildan atasever gibi ünlüler var. dizi son osmanlıların sürgün acılarını anlatacak. ne diyelim kadro baya sağlam duruyor. piyasada çok sevilen 3 aktörü toplamış tmc. hayırlısı.
    (kendini dayı sanan ayı, 15.08.2007 21:30)
  3. (constantinopole, 16.08.2007 15:19)
  4. kadrosu gerçekten çok güzel olan yeni bir dizi..fikret kuşkan,nejat işler,erkan can,melisa sözen,vildan atasever..daha ne olsun..büyük merakla beklemekteyim..
    edit: ayrıca mehmet günsür de var
    (dream with the fishes, 16.08.2007 15:46 ~ 15:47)
  5. fikret kuşkan gibi hayran olunası,nejat işlergibi mustafa hakkında herşeyin hatrı olası,erkan can gibi üstadıda yanlarında görülesi kadrosuyla vay yanına koyim dedirtecek dizi.

eh hanım kızlar için mehmet günsur da var.

(bkz: bekliyoruz)
    (abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyzkızlargeveze, 17.08.2007 00:06)
  6. yeni sezonda takip edeceğim tek dizi. en sevdiğim adamlar bu dizide. valla helal olsun böyle bir diziyi yapanlara, umarım reyting canavarı kurbanı olmadan yola devam eder.
    (los lunes al sol, 17.08.2007 17:32)
  7. kadın karakter seçimini beğenmediğim dizi.
    (bkz: melisa sözen)
    (bkz: vildan atasever)

yine de bekleyip görmek lazım. diğer isimler müthiş.
    (jenesaispas, 19.08.2007 21:55 ~ 21:55)
  8. tehlikeli veya korkulu durum. ayrıca çok yakın anlamında da kullanılır. bunun yanında gerçek anlamında bıçağın keskin olmayan tarafıdır. dile mile sürttürerek insanları korkutabilirsiniz.
    (sycrone one, 19.08.2007 23:08)
  9. oyuncu kadrosunu gösterirken her oyuncuda bir iki ton daha yüksek "aaa!" nidası attıran müstakbel kanal d dizisi. izlenesi, müptela olunası bi şeyler çıkacak gibi, fakat tek korkum mehmet günsur'a dublaj yapılması ki; o güzelliği, ekranlarımızdaki gelmiş/geçmiş ve gelecek bütün ağaların sesiyle dinleyeceksem izlemem, izleyene de mani olurum. baştan söyleyeyim yetkililere. biz onun o kibarlıktan kırılan sesini seviyoruz cümle kızlar ve anneleri olaraktan.
    (demli sarki, 19.08.2007 23:25)
  10. dublaj yapılmadan sesli olarak çekilecek olan dizidir.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 20.08.2007 20:26)
  11. daha vizyona girmeden,konusu,senaryosu bilinmeden övgüler toplayan dizidir.tabii ki bu övgülerin nedeni muhteşem kadrodur.yalnız bayan oyuncularda biraz daha seçici davranılabilirdi bana kalırsa.ya da ne biliyim melisa sözen de iyi oyuncu ama biraz daha ses getirecek biri bulunabilirdi.ama yine de bu kadro son yılların en muhteşem kadrosu.hatta tüm yılların en iyi kadrosu bile olabilir.bekleyip görelim.
    (mistir loba loba, 20.08.2007 20:37)
  12. daha şimdiden fikret kuşkan ile erkan can'ı yanyana getirerek ses getirmeyi garantilemiş, ilk bölümleri kapalı gişe(reyting) oynatılacak dizi.

(bkz: kombine sattıran yıldızlar)
    (wildboy, 21.08.2007 23:55)
  13. süper bir dizi. kadro müthiş. fikret kuşkan, nejat işler, mehmet günsur, melisa sözen, vildan atasever, erkan can süper oyuncular. ilk reklamını gördüğümde film sanmıştım. bir an önce sinemaya gelsin diye baktım. baktım diğer kanallarda hiç reklamı yapılmıyo sonra da baktım diziymiş. konusu da harika.. yeni sezona damgasını vuracak bir dizi.....
    (sedric, 22.08.2007 22:53)
  14. kadrosu nedeniyle mustafa hakkında herşey adlı filmi anımsatan yeni dönemde yayına girecek olan ve çok sağlam gözüken film olmakla beraber 3 bölümden sonra yayından kaldırılırsa şasırmamamız gerekir.
    (mi atze, 22.08.2007 23:28)
  15. çekimlerin okul ayağının çamlıca eyüboğlu kolejinde yapıldığını bildiğim dizi.dizideki çocuk oyuncu 4. sınıf öğrencisidir ve fikret kuşkan-nejat işler arasında paylaşılamayan çocuktur.
    her şey bir yana 3 in 1 durumu için bile izlenebilecek bir dizidir,merakla eylül ortasını beklemekteyiz.
    (nickim konusunda kararsızım, 25.08.2007 17:03 ~ 17:03)
  16. sürdürülmesi zor denge şartlarını ifade eden kavram.
    (isim vermeyeceem, 25.08.2007 23:37)
  17. deli bir diziye benziyor. şimdiden reytingleri oldukça yüksek gibi.
    (betty blue, 26.08.2007 22:07)
  18. birçok türk genç kızın hayalinin gerçekleşmesi durumu.
    (bkz: üçü bir arada)
    (amorph, 26.08.2007 22:15 ~ 22:16)
  19. kocaman meraklarla,sabırsızlıkla beklenesi,içinde pek bir muhteşem oyunculuk cevheri taşıyan ve de bir o kadar da taş,ölünüp bitilesi oyuncular barındıran 10 eylül pazartesi 21.45i dört gözle bekleme sebebi,kanımca kanaldnin bu sezonki en sağlam projesi.ayrıca yönetmenliğini de anlat istanbulun yönetmenlerinden biri olan selim demirdelen yapmakta. blogpotu şimdiden mevcut. (bkz: buyrun burdan yakın):

http://bicaksirti-dizi.blogspot.com/
    (purplemurple, 01.09.2007 21:46 ~ 21:52)
  20. senaryosunun da kadrosu kadar güzel olması durumunda yeni sezon bombası olarak adlandırılacak dizidir. fikret kuşkan melisa sözen nejat işler in yanında yönetmeni de çağan ırmak olsaydı kayıtsız şartsız izlenecek bir dizi olurdu benim için. şu anki durumda sadece bekleyip görelim diyorum.
    (ludmilla, 01.09.2007 22:12)
  21. (bkz: kare as)

(bkz: erkan can)

(bkz: mehmet günsür)

(bkz: fikret kuşkan)

(bkz: nejat işler)
    (elisa day, 03.09.2007 16:23)
  22. tüm dizilerden şöle bir allstar kadro çıkarma niyetinde olan dizi..her oyuncunun sadece kendi sevenleri izlese zaten dizi birinci olur..erkan can için izleyeceklerden biriyim mesela..
    (jose, 03.09.2007 16:42)
  23. fikret kuşkan, nejat işler ve mehmet günsür..üçü bi arada..izlenmez mi lan bi dizi
    (althor, 04.09.2007 21:47)
  24. fikret kuşkan' ı tv ye döndüren dizi. reklamını gördüümde vaş anam kadroya bak dedim.merakla bekliyoruz muhtemelen ailecek beğenerek izlicez.
    (cam eldiven, 04.09.2007 21:51)
  25. xx turnosolu dizi olacak. ne kadar bağyan varsa bu diziyi izlicek, hangisi daha yakışıklı tartışmasına giricek, icabında saç baş yoluncak.
    mehmet günsur daha yakışıklı bu arada.
    (ichgeheindaskino, 04.09.2007 22:26)
 sayfa  / 8

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil