(bkz:
@2082760)
"berlusconi'nin bir numaralı kankası tayyip erdoğandır" kısmı büyük küçük hepimizin rüyalarını süsleyen bir cümle zaten. yabancı bir ülke vatandaşının hele devlet adamının bizden birisini sevmesi mutlulukların en büyüğünü verir bizlere. deprem bölgesinde bir bebek clinton'un burnunu ısırmıştı da -hatırlarsanız- o gün hepimiz evimize mutlu gitmiştik, uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızı, aile büyüklerimizi aramış çeşitli yardım kuruluşlarına bağış yapmış ve haberlerde olayı doya doya seyredip huzurlu bir uyku uyumuştuk.
arkadaşımız o olaya öyle kapılmış ki, tayyip erdoğanın berlusconi'nin burnunu ısırmasını bile beklemeden hayallere dalmış.
ben o hayallere katkı yapayım biraz daha.
berlusconi şeva'nın dört golüne engel olamayınca tayyip erdoğanın gönlünü almak için, italyada mayın üretimini yasakladı. mayın üreticilerini arayıp "yeter, türkiyenin güneydoğusunda ölümler sakat kalmalar olunca kankamın üzerine gidiyorlar, allahın adını verdim başka mayın üretmeyin." dedi. sonra şeva hikayesine inanan tüm türk vatandaşlarına italyada 40 günlük bedava tatil imkanı tanıdı.
berlusconi son olarak da tayyip erdoğan mutlu olsun diye, enteresan akp bıyığından bıraktı.