evin önünden eskişehire uçak kaldırır sevdiceğimi alır birlikte istediğimiz yere giderdik.
amerikaya ayak basmak istemiyoruz ama güneyi olabilirdi hani. ucuz yerler, gidilip görülesi yerler, özenilesi yerler. kalırdık orda ucuz bi pansiyonda, aynı hamakta sallana sallana geçerdi nerden baksan 1 yıl.
dönünce burda havyar zirvesi yapardım.çoluk çocuk varsa toplar gelirdiniz. sıkılırdım bu lüksten sonra, kendi çapımda anti emperyalistlik yapıp küvette para yakardım. para beni bozar evet derdim.
nerden baksan 4 yılımı alır o parayı yemek okulu da bırakmış olurdum o arada.amaaan derdim haydan geldi huya gitti. oturur öss ye çalışmaya başlardım yeniden..
yine gider rakı sofrası kurarım, çıksada çıkmasada aynı gram değişiklik yok.
yaklaşık 7-8 dakikadır ne yazıcamı düşünüyorum. yazıyorum yazıyorum geri siliyorum. karar veremedim ne yapacağıma. paranın bana çıktığını düşünmek bile istemiyorum. karar verene kadar tedavülden kalkardı paralar heralde.
tabiki de ver elini küba,küba,küba..
ev olmadan, eşya olmadan; sadece aşkla yaşanmıyor.
(bkz:
evlenmek)
bu soruya verilen cevaplar niyeyse çok çeşitlidir. her ilde apartman alırım diyen de çıkmıştır, büyük ikramiyeyi hayal yoluyla milyar dolara çıkarıp
messiyi
galatasaraya alırım diyen de. bu muhabbet
barcelonanın satın alınmasıyla da sonuca ermemiştir. kimisi
harem kurmak niyetindedir, çoğu da parayı faize koyup yemek ister. rus çağırırım hergün diyen de vardır tabi. kişisel olarak ne yapacağıma gelirse, parayı faize koyup
gezgin olma eğilimindeyim.
(bkz:
umut dünyası)
(bkz:
bas bas paraları leylaya bi daha mı gelcez dünyaya)
büyük ikramiyeyi biraz küçültmek. her şeyin fazlası zararlı.
*
gitmek
(ntcik, 07.02.2009 02:09)
öncelikle zengin olurum. büyük ikramiye çıkınca herkes yapıyor bunu mutlaka. ardından da ana avrat söverim heralde. nereme sokayım lan o kadar parayı? huzurumu bozar, üstüne de bi kuruş kâr edemem. giren yine bana girer.
öncelik olarak hayır kurumlarına yatırırdım paranın büyük çoğunluğunu. evsizlere ev alırdım. hani ikramiye büyük ya dağıt dağıtabildiğin kadar.
yok lan kimi kandırıyorum.
absinthe,
viski,
rakı ve
şarap alıp koleksiyon yapardım.
yok yok hala kandırıyorum.
absinthe, viski, rakı ve şarap alıp sabah akşam içerdim.
5 ev alınıp dier 4ünün kirası ile geçinilir
dier 4 nün kirası ile eve ps3 en gelişmiş bilg alınır
en kral ayakkabı ve giysiler alınır alta da bir mercedes çekilir...
bunlar bitince içimiz rahatlasın diye fakire yardım yapılır...
daha sonra intihar edilir.
bir miktarını
tsk mehmetcik vakfı ve
kızılaya bağışlar daha sonra almanyanın
alp dağlarına gider güzel bir ev yapar orada yaşardım. dert yok tasa yok dırdır yok oh miss
önce bir güzel delirirdim. kafayı pir-ü pak yapar, ardından da adımın karşılığının ödediği bedellerin hesabını bir güzel çıkarır, verecekli olmaktan kurtularak, alacaklı olarak hayatın benim peşimden koşturmasını sağlardım.
bu kadar.
edit: imla
(evci, 07.02.2009 19:27 ~ 20:00)
toplumsal mesaj veya espri içermeli bence yapılacaklar. örneğin ben olsam karşıyaka spor kulubü ile göztepe'yi satın alır, adını körfez spor koyar ve alacağım tüm beddualara rağmen bu ayrılığa gayrılığa son verirdim.
şöyle mükemmelinden sevgili satın alırdım. öyle burun kıvırmayın alınabiliyor valla. paranın satın alamayacağı şey yokmuş.
sadece öğrenci olanların girebileceği bir lokanta açardım. lokantadaki fiyatları olabildiğince düşük tutar, sadece çalışanların maaşlarını ve faturaları karşılayacak kadar küçük bir kar koyardım. ne de olsa karın doyurcaz diye zamanında az kaçmadı bize, bari gençler karnını ucuza kaliteli yemekle doyursun.
triplex villa alıp her balkonundan havuza kaydırak yaptırmak